CONCURS PESCUIT CUPA AVENTURI IN APUSENI-ALBAC

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 12 Sep 2008, 01:47

shoco scrie: Mihai, ma obosesti...
asa Shoco, nu te lasa... asta deja ii strategie si complot ! astia vor sa te oboseasca inainte de concurs, sa intri gata epuizat in stand :lol: , si apoi sa vina sa iti fluture iar cate 57 de pesti pe la nas, stiind ca tu cedezi psihic pe la 36 :lol: :
shoco scrie:in schimb eu stiu ca dupa 36 am fost epuizat fizic , la 23 de ani

deci atentie ! nu cadea in capcana lor ! o multime de lume asteapta sa te felicite la final ! :lol: daca nu o faci pentru tine,... macar mobilizeaza-te pentru ei, fanii tai !!! fii altruist ! :lol: :lol: :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 12 Sep 2008, 07:28

merci pt. invitatie Miky...dar planuisem ultima iesire la Bolboci pe lac unde speram sa tinem de 2-3 pesti nu chiar de 17cm dar pe aproape ....din pacate vremea ne-a linistit ambitiile :?
intre timp a aparut o invitatie la un botez....etc
apropo..sucul ala de struguri e adus de prin moldova si nici ala care mi l-a dat nu mai stie din ce an provine ca a incurcat butoaiele ... :wink:
cert e ca dupa un pahar (la antrenamentul meu ) m-am apucat sa scriu tapenii pe topicul asta cu campioni :) dar gata acu e dimineata si mi-am revenit....
saptamana viitoare cred ca ajung pe deda -toplita unde sper sa gasesc muresul limpede....dar dupa ce m-am documentat pe aici am sa fiu f. atent cu pescuitul sa nu cumva sa ma epuizez prea tare .... :wink: caci daca profesionistii se epuizeaza cu pastravi de 17 cm :!: un amator ca mine as putea sa ma si innec cu vreunul de 9-10cm :shock: :)

bondan
senior
senior

Mesaj de bondan » 12 Sep 2008, 08:24

:))

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 12 Sep 2008, 18:18

etee ce topic se ascundea p-aici. :D

adevarata treaba aia cu "in vino veritas"! dragos, nici nu stii ce problema serioasa ai identificat. noroc ca se poate rezolva.

PROPUNERE AD-HOC: sa existe la concursuri si personal medical autorizat pentru a lua tensiunea concurentilor inainte de intrarea pe pista, eventual colesterolul. (nivelul de testosteron se stie!)

avantaje:

1) chiar daca n-au fost vreodata, apai sigur nici nu vor fi vreodata victime, nimeni nu va ceda nervos din cauza presiunii intense la incheietura, in situatiile de dril cu pestii impresionati, omniprezenti pe raurile noastre de munte.

2) efortul intens depus la lanseurile lungi de peste 5m nu va lasa urme asupra concurentilor, numa' cei pe care-i tine inima la peste treijde flotari se vor califica mai departe, mansa dupa mansa.

3) generatiile experimentate vor trebui sa cedeze mai repede informatie pretioasa generatiei tinere, dat fiind ca nu vor mai avea ce sa faca cu ea!

4) cu prilejul dezechiparii concurentului pentru examenul medical, vor putea fi observate eventuale holstere sau tocuri de arme mai mult sau mai putin de foc, astfel ca ceilalti concurenti vor putea fi anuntati din timp daca este cazul sa-si puna vestele orvis sau - dimpotriva - vestele antiglont.

ar mai fi cateva da' mi-e lene sa ma gandesc acum. deci, ce ziceti?

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 12 Sep 2008, 20:00

Fiind un neavenit in privinta marilor competitii, voi incerca si eu sa atrag atentia la cateva probleme observate, asa ca nea Ion care paste vaca pe langa standul unde marele campion realizeaza imposibilul....fara a avea pretentia de a fi luate in seama...si anume:

tinand cont ca drilul cu o captura impresionanta de aprox. 17cm adusa de la importanta distanta de 1,5-2 m ,poate duce la extenuare .....pt. a evita tragedia pierderii vreunui reprezentant de legenda al pescuitului romanesc si nu numai....propun ca inca din start sa fie interzise lanseurile precum si incercarile de lanseuri mai lungi de 4,5m reducand astfel riscul aparitiei unor incidente cel putin neplacute ca cele amintite mai sus... :!:

Ca urmare si pentru o mai sigura desfasurare a competitiei comisiile de specialitate vor putea interzice folosirea unor snururi care sa depaseasca lungimea exagerata de 5m... :!: :idea:
Propun ca masurarea sa se faca de la cotorul lansetei si pana la coada nimfei iar in cazul lipsei acesteia (coada) pana la curbura acului :!:

darius
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de darius » 12 Sep 2008, 23:54

foarte tare :) mai ales acuma cu astia de crescatorie , trebuie atentie maxima :D pot aparea chesti nasoale rau

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 13 Sep 2008, 07:39

:lol: :lol: :lol:

@Eugen, Dragos74, astea-s niste pareri scrise de oameni sufocati de atat invidie ca nu participa si ei la competitii, care nu are posibilitatea sa aduca acasa o patalama , pe care s-o inrameze frumos si s-o puna in camera unde primeste prietenii sau la nevasta si sa poata spune: " Vezi, eu pescuiesc cu folos , nu ca altii care zic la vrajeala ca pescuieste de placere !!
Pai aici se vede adevaratul pescar , NU ? "

:evil: :evil:
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 13 Sep 2008, 09:25

dragos,

chiar daca se pescuieste doar cu liderul, trebuie neaparat sa existe snur bine rulat pe mulineta, de asemenea backing. si nu numai pentru a justifica investitia intr-o mulineta de calitate large arbor. un snur atat de scurt contravine regulamentului international, cu headuri nu au voie.

regulamentu' trebuie respectat cu sfintenie, cu atat mai mult cu cat RO este membru UE. evolutia echipelor noastre este indeaproape supravegheata. stau astia cu ochii pe shoco ca pe butelie.

stai cuminte ca oamenii stiu foarte bine ce fac, dau un exemplu demn de urmat si chiar de admirat, si mie mi se intampla sa fiu impresionat de felul in care ne reprezinta tara, mai ales in momentele de plictiseala maxima, cum ar fi acum ca ploua de rupe.

sunt la a doua cafea si ma gandesc cu satisfactie la tine si la adi care v-ati trezit la 5 sa dati la peste facand abstractie de orice prognoza meteo. ce curaj, ce spirit de sacrificiu! daca as fi fost in echipa national v-as fi inrolat pe loc fara sa ezit.

PS_asa e mugure, asa e! :D

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 13 Sep 2008, 16:00

sa ma pupati undeva... :evil:

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 13 Sep 2008, 18:31

undeva, pe malul apei banuiesc? :D :D :D
The WORST day fishing is better than the BEST day working!

Scrie răspuns