CONCURS PESCUIT CUPA AVENTURI IN APUSENI-ALBAC

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
genu
veteran
veteran

Mesaj de genu » 11 Sep 2008, 10:05

Mersi :D

shoco
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de shoco » 11 Sep 2008, 10:52

MihaiV scrie:Fara suparare, dar cred ca memoria iti joaca feste. In fiecare an Bogdan a trimis regulamentul la diversi (inclusiv tie) si a asteptat propuneri de modificare. In care an i-ai trimis aceasta propunere, cu capii de serie?
Mihai, ma obosesti.
Grow up si nu te mai arunca sa dai replica la tot ce zice omu.
Stii bine ca am propus introducerea capilor de serie, inclusiv anul asta inainte de finala am propus.

De ce nu se poate face asta, are la baza alt motiv.
Faptul ca la Finala Nationala se participa pe echipe de cate 3/judet, trebuie facut in asa fel incat sa pui unu din fiecare intr-o grupa.
Ori daca faci capi de serie s-ar putea sa ajunga 2 din acelasi judet in aceasi grupa.
End of discussion.
Cat despre asta, eu zic exact contrariul si am urmatoarele argumente:
1. programul anuntat trebuie respectat, nu facute modificari zilnice dupa cum vrea fiecare;
2. presiunea pe pesti e mai mica daca intre manse e un timp mai lung, deci se va prinde mai bine in sistemul actual;
3. aceasta competitie nu este de capul ei, nu e doar un concurs de pescuit, ci este un intreg festival organizat de oficiul de turism alba impreuna cu consiliul judetean, in scopul popularizarii zonei turistice, pensiunilor din zona, artei populare, etc, deci concurentilor li se ofera timpul necesar pentru acestea.
Cu atat mai mult cu cat este un festival si sunt incluse mai multe evenimente, programul POATE si VA suferi cu siguranta modificari,cel putin in materie de orele stabilite.

Lasa presiunea asupra pestilor deoparte ca oricum nu are nici o legatura.
Voi vreti concursuri in care sa prinda toti si cat mai multi.Ori din punctul meu de vedere, nu asta e scopul principal.

In cazul in care este vorba de un concurs cu pretentii, cu atat mai mult nu conteaza cati pesti se prind.Cu cat mai greu cu atat mai bine.

In cazul in care este un concurs de distractie , si care urmareste altceva decat sa promoveze orgoliile celor care participa, atunci intr-adevar este INDICAT sa se prinda cat mai multi pesti si cu cat mai mare show.

Asta cu timpul necesar ca sa participi si la celelalte evenimente, sunt deacord.

Cat despre motive personale, cu totii avem, dar faptul ca tu o spui mare ca "NU VOI PARTICIPA" ma duce cu gandul la plagiatura, si in plus nu impresionezi pe nimeni cu replici din astea sufletiste.Puteai sa scrii ceva de genul "in cazul in care... exista posibilitatea ca unii sa nu mai poata participa."
Crezi ca o sa se supere cineva daca nu mai participi tu , sau eu, sau altu ?
Poate o sa se bucure... :D

Moga Luca
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Moga Luca » 11 Sep 2008, 11:09

Legenda ca legenda, erou ca erou dar ce ne facem daca ma mentin in forma pana la 70 de ani ca d-l. TITUS PINTEA?Ca vorba unui ilustru contemporan al nostru'dumneavoatra domnu Moga sunteti si cam expert pe lacuri' L-am citat pe Ghimisliu Florin :lol:

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 11 Sep 2008, 12:09

Mihai, ma obosesti.

+++ Vai, sa ma scuzi, nu aveam intentia asta, tocmai in sesiune. Ai deschis o discutie, ai primit raspuns. Daca te oboseste ...

Grow up si nu te mai arunca sa dai replica la tot ce zice omu.

+++ :lol: :lol:

Stii bine ca am propus introducerea capilor de serie, inclusiv anul asta inainte de finala am propus.

+++ Exact ce ti-am explicat si atunci: propunerea venea prea tarziu si era irealizabila. Ca o paranteza: prima data cand am vazut ideea cu capii de serie a fost la Gilau la Cupa 3 Lacuri, cand a castigat Berti waterbike-ul, daca retin bine

De ce nu se poate face asta, are la baza alt motiv.
Faptul ca la Finala Nationala se participa pe echipe de cate 3/judet, trebuie facut in asa fel incat sa pui unu din fiecare intr-o grupa.
Ori daca faci capi de serie s-ar putea sa ajunga 2 din acelasi judet in aceasi grupa.
End of discussion.

+++ Deci ai vazut si tu ca nu se putea. Propune un sistem aplicabil pentru 2009, te rog.

Cat despre motive personale, cu totii avem, dar faptul ca tu o spui mare ca "NU VOI PARTICIPA" ma duce cu gandul la plagiatura, si in plus nu impresionezi pe nimeni cu replici din astea sufletiste.Puteai sa scrii ceva de genul "in cazul in care... exista posibilitatea ca unii sa nu mai poata participa."

+++ Nu-mi place sa ma ascund dupa deget. Daca stiu ca nu voi putea participa, spun cinstit, nu bag generalitati. Asta e, asta sunt!

Crezi ca o sa se supere cineva daca nu mai participi tu , sau eu, sau altu ?
Poate o sa se bucure...

+++ Nu ma deranjeaza pe mine bucuria altora! N-am orgolii dintr-astea! :lol:

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 11 Sep 2008, 12:14

Moga Luca scrie:Legenda ca legenda, erou ca erou dar ce ne facem daca ma mentin in forma pana la 70 de ani ca d-l. TITUS PINTEA?
Apoi sper ca in atata vreme sa gasim o solutie sa va boicotam! :lol: :lol: Ceva de genul "Sa lasam o sansa de afirmare noii generatii!" Sau facem o regula cu numar maxim de participari la finale (vreo 10), dupa care respectivul e avansat la functia de antrenor! :lol: Se mai practica prin unele firme ca angajatii mai vechi, care au multa experienta dar nu mai au energie si viteza, sa fie promovati intr-o functie de birou, fara mare raspundere. Deci practic le creste salariul si prestanta, dar sunt pe linie moarta! :lol:

Oricum, io-s convins ca va fi un concurs f misto si nimeni nu va regreta deplasarea facuta!

shoco
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de shoco » 11 Sep 2008, 12:16

Moga Luca scrie:Legenda ca legenda, erou ca erou dar ce ne facem daca ma mentin in forma pana la 70 de ani ca d-l. TITUS PINTEA?Ca vorba unui ilustru contemporan al nostru'dumneavoatra domnu Moga sunteti si cam expert pe lacuri' L-am citat pe Ghimisliu Florin :lol:
Domnu` Moga,

Va urez La multi ani competitivi si multa sanatate.
Dar parca imi doresc mai mult sa nu deveniti chiar asa de competitiv :)
Daca trebuie sa imi rup inca 20 de ani de acum incolo spatele cot-la-cot cu dumneavoastra in competitii, as putea sa ma las de pe acum.

Stiti dumneavoatra cum se zice... si aici citez un distins domn : "Asta e soarta noastra a marilor campioni :)"

Poate v-ar tenta mai mult postul de Capitan, sau Antrenor al Echipei Nationale decat cel de concurent.
Eu unul cu ...siguranta as dori sa invatz cateva dintre marile dumneavoastra secrete.Mai ales in pescuitul pe lac unde sunteti cunoscut ca un mare expert.

Moga Luca
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Moga Luca » 11 Sep 2008, 15:09

Si astfel periat si gadilat pe burta....lasa ca veniti voi la ALBAC...de fapt cand am vorbit de lacuri ma ducea gandul la SCOTIA 2009... :lol:

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 11 Sep 2008, 15:18

Moga Luca scrie:Si astfel periat si gadilat pe burta....lasa ca veniti voi la ALBAC...de fapt cand am vorbit de lacuri ma ducea gandul la SCOTIA 2009... :lol:
Deja v-ati facut rezervare pentru avion???? :lol: :lol: :lol: Adevaru-i ca acu biletele-s mai ieftine! :lol:

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 11 Sep 2008, 22:49

Finala la Musca 2008 -episodul 1-
September 3rd, 2008
Somesul Rece nu mai e ce a fost la inceput de sezon, a ajuns un exemplu viu al unui rau terminat cu undita.Pestii , desi numerosi, majoritatea erau in intervalul 9-15 cm.Chiar daca s-au stabilit recorduri de pesti pe mansa (Moga - 57 pesti (cu dubii)??!! , Shoco - 36 pesti(fara dubii in 3 ore, doar 10-20% dintre acestia erau peste dimensiunea de 17 cm.

Desi eram foarte sigur pe mine si increzator ca am stabilit un nou record la numar de pesti prinsi intr-o mansa, ajuns inapoi la tabara ma spulbera vestea ca Moga Luca(AB) a prins 57 !!!!.Nici in ziua de astazi nu pot sa imi explic cum a reusit, poate arbitrul de la AJVPS stie mai bine, in schimb eu stiu ca dupa 36 am fost epuizat fizic , la 23 de ani.Dapoi Moga la 50++ ?!
......................................................................................................................................................................................................................
La intoarcerea la tabara , toti se mandreau cu capturi si pur si simplu nu puteam sa imi fac o idee clara asupra clasamentului.Doar domnul Moga era deprimat deoarece rank-ul sau scazuse vertiginos peste noapte de la 57 de pesti la doar 1 !!!!! (UNU) in mansa a doua.In mansa respectiva l-a arbitrat fratele meu si eu unul mi-am facut o imagine clara asupra lucrurilor.

PRELUARE DE PE WWW.UGLYFLY.RO

......nu stiu de ce dar citesc si ma tot duc la w.c.....probabil vorba ceea ''Sa te pisi pe tine de ras''.....
....P.S.....campioni..,..eroi..,..ipocriti..,..si pupaturi prietenesti in diverse locuri ale corpului :) :wink:

.....si sucul asta de struguri rosii care .....scuze.... 8)

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 12 Sep 2008, 00:46

dragos74 scrie: ...nu stiu de ce dar citesc si ma tot duc la w.c.....probabil vorba ceea ''Sa te pisi pe tine de ras''.....
....P.S.....campioni..,..eroi..,..ipocriti..,..si pupaturi prietenesti in diverse locuri ale corpului :) :wink:
.....si sucul asta de struguri rosii care .....scuze.... 8)
Intradevar, epopeea flyfishingului, la noi la romani, dezvaluie abordari pe cai nebanuite (de terapie urologica :lol: )
Dar,... decat sa citesti o piesa de teatru, e mai misto sa o vezi pe viu, asa ca mai bine vino si tu :lol: , am auzit ca vor avea acolo si toalete d-alea ecologice, deci n-ar fi o problema :D ...
... aduc eu semintele (sau preferi popcorn :D ?), tu ia sucul ala de struguri, daca nu-l termini intre timp...
oricum,... nu sunt de acord ca bei singur must proaspat,... sau vin,... sau ce-o fi ala... :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

Scrie răspuns