CONCURS PESCUIT CUPA AVENTURI IN APUSENI-ALBAC
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
CONCURS PESCUIT CUPA AVENTURI IN APUSENI-ALBAC
Esti pescar inrait sau turist? Atunci cu siguranta nu poti rata concursul de pescuit OPEN Cupa â€
Concursul se desfasoara pe Ariesul Mare. taxa de inscrire este 0 lei. informatii suplimentare pe www.turismalba.ro sau email:ioanamirca@gmail.com
-
- senior
- costica_fishing
- veteran
putin cam prea lapidare informatii tale, macariei.
Nu scrie care sunt pestii-tinta, sau macar ce se poate prinde pe acolo ....etc
Ca o parere personala, l-ai pus cam prost, intre 2 etape AVP de pe 5=6 si 19-20 septembrie, dar poate nu toti tre sa dea explicatii de ce dispar toate week-endurile de acasa
Din ce imi aduc aminte (poate imi joaca memoria feste), Ariesul era un rau foarte poluat, de la nus'ce combinat....
In fine, poate e doar o modalitate de a promova turismul in zona.....
Nu scrie care sunt pestii-tinta, sau macar ce se poate prinde pe acolo ....etc
Ca o parere personala, l-ai pus cam prost, intre 2 etape AVP de pe 5=6 si 19-20 septembrie, dar poate nu toti tre sa dea explicatii de ce dispar toate week-endurile de acasa

Din ce imi aduc aminte (poate imi joaca memoria feste), Ariesul era un rau foarte poluat, de la nus'ce combinat....
In fine, poate e doar o modalitate de a promova turismul in zona.....
near the beer
ca bastinas, va pot spune ca in zona respectiva, Ariesul nu este deloc poluat. in rest, m-am uitat pe regulamentul concursului si nu apare nimic referitor la speciile care puncteaza, dar probabil ca se refera la pastrav si eventual clean, ca altceva nu cred sa fie pe acolo.
The WORST day fishing is better than the BEST day working!
cazarea nu este asigurata, dar se poate face la pensiunile din zona. in ceea cepriveste raul Aries potsa va spun ca se va face o popualre cu epsti, deci ma gandesc ca o sa fi e peste in rau.
daca doriti sa va inscrieti trimiteti un mail la ioanamirca@gmail.com. data limita de insriere 8 sept.
aveti si regulamentul conc.:
- INSTRUCŢIUNI PRIVIND ORGANIZAREA CONCURSULUI DE PESCUIT OPEN, CUPA „AVENTURI ÎN APUSENI“ - 2008
Prevederile prezentului regulament sunt valabile atât pentru secţiunea de muscă artificială, cât şi secţiunea spinning a concursului
Art. 1 GENERALITĂŢI
La concurs pot participa pescari amatori, deţinători ai unui permis de pescuit valabil în România, vizat pe anul în curs, care folosesc o varga de muscă, şnur, mulinetă de muscă, muşte artificiale, iar pentru secţiunea de spinning, voblere, linguri şi orice năluci, altele decât muştele artificiale.
Art. 2 TEHNICÄ‚ ÅŸi ECHIPAMENT
Concursul va fi organizat în maniera „prinde ÅŸi elibereazăâ€
daca doriti sa va inscrieti trimiteti un mail la ioanamirca@gmail.com. data limita de insriere 8 sept.
aveti si regulamentul conc.:
- INSTRUCŢIUNI PRIVIND ORGANIZAREA CONCURSULUI DE PESCUIT OPEN, CUPA „AVENTURI ÎN APUSENI“ - 2008
Prevederile prezentului regulament sunt valabile atât pentru secţiunea de muscă artificială, cât şi secţiunea spinning a concursului
Art. 1 GENERALITĂŢI
La concurs pot participa pescari amatori, deţinători ai unui permis de pescuit valabil în România, vizat pe anul în curs, care folosesc o varga de muscă, şnur, mulinetă de muscă, muşte artificiale, iar pentru secţiunea de spinning, voblere, linguri şi orice năluci, altele decât muştele artificiale.
Art. 2 TEHNICÄ‚ ÅŸi ECHIPAMENT
Concursul va fi organizat în maniera „prinde ÅŸi elibereazăâ€