P.S. Pe formular nu am putut sa ma inscriu pentru ca mi se deschide doar pagina cu regulamentul concursului .
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Pai musai sa te inscrie, ca te-ai anuntat aci din 9. Daca l-a inscris pe prietenul lui dupa data asta, musai sa te inscrie si pe tinegenu scrie:Puiu , tot nu ai raspuns . Mai ai locuri sau nu la fly ? Merita sa merg sau nu ? Trebuie masina de teren sau e buna si alta ? Nu de alta dar tare ma mananca undeva
P.S. Pe formular nu am putut sa ma inscriu pentru ca mi se deschide doar pagina cu regulamentul concursului .
Nu, vilmoshul e ca sa fii pus cap de serie la concursul de beregenu scrie:Vilmoshul sa fie beletul de inscriere ?
Lasa Miki , ca merge ploaia in locul meu . Nici ea nu e binevenita dar macar ea nu poate fi oprita sa participe ! Cat despre vilmosh , il bem cand vi la mine la lipanmiky scrie:[Nu, vilmoshul e ca sa fii pus cap de serie la concursul de bere,...
dincolo nu mai e loc decat ca "palmas de rand "...![]()
![]()
Sa inteleg ca pe tine nu te-a primit, ca nu-i esti prieten? Cam nasol!genu scrie: Lasa Miki , ca merge ploaia in locul meu . Nici ea nu e binevenita dar macar ea nu poate fi oprita sa participe ! Cat despre vilmosh , il bem cand vi la mine la lipan. Toate cele bune participantilos , snur intins si sa va simtiti bine . Misule , bea o bere si pentru mine
.
Fara suparare, dar cred ca memoria iti joaca feste. In fiecare an Bogdan a trimis regulamentul la diversi (inclusiv tie) si a asteptat propuneri de modificare. In care an i-ai trimis aceasta propunere, cu capii de serie?shoco scrie:Sunt foarte curios cum va afecta aceasta impartire clasamentul final, deoarece am incercat ani de-a randul sa o impunem si in concursurile din Campionatul National de Pescuit la Musca si nu am reusit.
Cat despre asta, eu zic exact contrariul si am urmatoarele argumente:shoco scrie:De asemenea, pentru o mai buna desfasurare a concursului, as propune sa se organizeze cele 2 manse in aceasi zi.