CONCURS PESCUIT CUPA AVENTURI IN APUSENI-ALBAC

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
genu
veteran
veteran

Mesaj de genu » 10 Sep 2008, 20:54

Puiu , tot nu ai raspuns . Mai ai locuri sau nu la fly ? Merita sa merg sau nu ? Trebuie masina de teren sau e buna si alta ? Nu de alta dar tare ma mananca undeva :D
P.S. Pe formular nu am putut sa ma inscriu pentru ca mi se deschide doar pagina cu regulamentul concursului .

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 10 Sep 2008, 21:00

genu scrie:Puiu , tot nu ai raspuns . Mai ai locuri sau nu la fly ? Merita sa merg sau nu ? Trebuie masina de teren sau e buna si alta ? Nu de alta dar tare ma mananca undeva :D
P.S. Pe formular nu am putut sa ma inscriu pentru ca mi se deschide doar pagina cu regulamentul concursului .
Pai musai sa te inscrie, ca te-ai anuntat aci din 9. Daca l-a inscris pe prietenul lui dupa data asta, musai sa te inscrie si pe tine :lol:

Drumul e asfalt perfect!

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 10 Sep 2008, 21:01

Genule, ce te tot codesti atata, ca fata mare inainte de noaptea nuntii,...sigur ca merita,... mai ales daca iei cu tine vilmoshul ala,... :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

genu
veteran
veteran

Mesaj de genu » 10 Sep 2008, 21:14

Vilmoshul sa fie beletul de inscriere ? :shock:

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 10 Sep 2008, 21:20

genu scrie:Vilmoshul sa fie beletul de inscriere ? :shock:
Nu, vilmoshul e ca sa fii pus cap de serie la concursul de bere :lol: ,...
dincolo nu mai e loc decat ca "palmas de rand "... :lol: :lol: :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

shoco
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de shoco » 11 Sep 2008, 00:30

Domnule Moga,

Apreciez modificarile aduse regulamentului pentru aceasta competitie, si mai ales prezenta "capilor de serie" in impartirea pe grupe.

Sunt foarte curios cum va afecta aceasta impartire clasamentul final, deoarece am incercat ani de-a randul sa o impunem si in concursurile din Campionatul National de Pescuit la Musca si nu am reusit.

De asemenea, pentru o mai buna desfasurare a concursului, as propune sa se organizeze cele 2 manse in aceasi zi.

Cat despre uglyfly.ro , va promit ca aveti un loc rezervat la sectiunea "legende si eroi" :)

Toate cele pozitive,
Adi Vlasiu

genu
veteran
veteran

Mesaj de genu » 11 Sep 2008, 05:55

miky scrie:[Nu, vilmoshul e ca sa fii pus cap de serie la concursul de bere :lol: ,...
dincolo nu mai e loc decat ca "palmas de rand "... :lol: :lol: :lol:
Lasa Miki , ca merge ploaia in locul meu . Nici ea nu e binevenita dar macar ea nu poate fi oprita sa participe ! Cat despre vilmosh , il bem cand vi la mine la lipan :P . Toate cele bune participantilos , snur intins si sa va simtiti bine . Misule , bea o bere si pentru mine :D .

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 11 Sep 2008, 06:38

genu scrie: Lasa Miki , ca merge ploaia in locul meu . Nici ea nu e binevenita dar macar ea nu poate fi oprita sa participe ! Cat despre vilmosh , il bem cand vi la mine la lipan :P . Toate cele bune participantilos , snur intins si sa va simtiti bine . Misule , bea o bere si pentru mine :D .
Sa inteleg ca pe tine nu te-a primit, ca nu-i esti prieten? Cam nasol!

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 11 Sep 2008, 06:49

shoco scrie:Sunt foarte curios cum va afecta aceasta impartire clasamentul final, deoarece am incercat ani de-a randul sa o impunem si in concursurile din Campionatul National de Pescuit la Musca si nu am reusit.
Fara suparare, dar cred ca memoria iti joaca feste. In fiecare an Bogdan a trimis regulamentul la diversi (inclusiv tie) si a asteptat propuneri de modificare. In care an i-ai trimis aceasta propunere, cu capii de serie?
shoco scrie:De asemenea, pentru o mai buna desfasurare a concursului, as propune sa se organizeze cele 2 manse in aceasi zi.
Cat despre asta, eu zic exact contrariul si am urmatoarele argumente:
1. programul anuntat trebuie respectat, nu facute modificari zilnice dupa cum vrea fiecare;
2. presiunea pe pesti e mai mica daca intre manse e un timp mai lung, deci se va prinde mai bine in sistemul actual;
3. aceasta competitie nu este de capul ei, nu e doar un concurs de pescuit, ci este un intreg festival organizat de oficiul de turism alba impreuna cu consiliul judetean, in scopul popularizarii zonei turistice, pensiunilor din zona, artei populare, etc, deci concurentilor li se ofera timpul necesar pentru acestea.

Iar al patrulea motiv e mai personal, adica bazandu-ma pe programul de conurs afisat mi-am facut planuri pentru dupa-masa de sambata. Daca se schimba programul sunt nevoit sa ma retrag din concurs! Stiu ca tie ti-ar conveni sa concurezi singur :lol:

Moga Luca
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Moga Luca » 11 Sep 2008, 09:00

Pt. Genu : Te asteptam sa participi!

Scrie răspuns