CINE TREBUIE SA REPREZINTE PESCUITUL RECREATIV LA ANPA ?

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 31 Oct 2011, 15:12

Domnu doctor,
Eu nu va jignesc. Pur si simplu nu ma cobor pana acolo.
Ati postat mai sus art. 2 din OM 15/2001. Cititi cu atentie art, 2 (2).

Uite ce frumos scrie:
Art. 2.

(2) Asociaţiile de pescari sportivi pot elibera permise de pescuit recreativ/sportiv numai după obţinerea autorizaţiei de pescuit recreativ/sportiv.
Doar asociațiile de pescari sportivi (nu recreativi) pot elibera permise si numai dupa ce au obtinut autorizatie de pescuit recreativ/sportiv. Autorizatia asta se da in baza art. 14 din OG 26/2000 si nu o da ANPA.
Ce ziceti, facem analiza pe text?
PS Jignirea unui interlocutor (chiar daca nu vo convine conversatia) a fost in tema de doctorat?

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 31 Oct 2011, 15:15

Probabil ati citit pe sarite. Cititi cu atentie si art. 37 si puneti-l in acord cu anexa.
Stiu ca puteti. Aveti o inteligenta peste media. Nu o jigniti si pe ea.

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 31 Oct 2011, 15:18

Cap de guvide , nu mai interpreta legile cum iti convine tie , niciodata pescuitul recreativ nu va intra sub tutela federatiei tale de rahat .

Si pentru ca lumea sa stie cine esti , iata ce spune dl Nutzu_Z pe un alt forum depre caracterul tau infect :

...deci cand vorbesc despre pasarelele alea vad ca am dreptate. Maestre shmenar, anul trecut, din cauza orarului incarcat am reusit sa particip la doar doua competitii private. La Cupa Maver pe care am si castigat-o si am primit premiul pe loc, premiu care a fost de doua ori mai mare decat al tau si bineinteles a doua intrecere a fost a ta, la care mi-am luat tzeapa dar care multzam domnului si autoritatilor romane, mi-am recuperat banii. In plus am mai mers in campionatul intern unde am terminat pe un loc 10 national, campionat la care stiam dinainte ca nu este premiat in bani si totusi am participat deoarece este placerea mea sa particip langa cei mai buni din tara! Deci... ce ziceai?

Ah, uitasem. Decontul cheltuielilor pentru campionatul intern a fost facut de AGVPSR.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 31 Oct 2011, 15:23

Cap de porc,
Tu du-te si mai fa ceva scoala si dupa aia iesi la interval.

cezar.ch
veteran
veteran

Mesaj de cezar.ch » 31 Oct 2011, 15:26

apsalba scrie:Mai exista o hotarare judecatoreasca prin care Registrul de evidenta a fost anulat si suspendat pana la ramanerea irevocabila a sentintei Sentinta a fost atacata cu recurs, dar suspendarea a ramas. Termen de judecata recurs: 23 martie 2012.
Ori ordinul spune ca doar asociatiile inregistrate in Registrul de evidenta pot solicita permise. Incurcate sunt caile domnului.
Iar esti prost ca noaptea!

Si mai esti si sfatuit prost, de "seful baroului". Ca ai suspendat registrul ala n-ai castigat nimic, atribuirea permiselor de pescuit se face pe baza autorizatiilor emise in baza Ordinului 15. Adica pe baza unor acte oficiale emise de o autoritate publica abilitata.
Stii tu cate permise s-au distribuit dupa ce ai suspendat permisul ?

Plangi pe mormant strain ! :D :D :D

Cat poti fi de prost ca sa crezi ca daca ai suspendat un registru de evidenta poti stopa o activitate? Registrul de evidenta grupeaza seturi de documente ale unor asociatii (bune-rele), cu documente de constituire, avize, aprobari, hotarari ale instantelor. Astea s-au pus in dosarul autorizatiilor de la paragraful anterior.
Deci, cine s-a calificat la "procedura selectiva" a primit autorizatie !

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 31 Oct 2011, 15:31

Poate ai dreptate,dar juristii de la ANPA zic altceva. Din moment ce registrul este in aer pentru ca s-au inscris in el si alte asociatii decat cele nominalizate prin lege, este clar ca autorizatiile ce le-au fost eliberate nu mai au valoare. O sa primiti in curand notificarile scrise in acest sens.

cezar.ch
veteran
veteran

Mesaj de cezar.ch » 31 Oct 2011, 15:35

apsalba scrie:Domnu doctor,
Eu nu va jignesc. Pur si simplu nu ma cobor pana acolo.
Ati postat mai sus art. 2 din OM 15/2001. Cititi cu atentie art, 2 (2).

Uite ce frumos scrie:
Art. 2.

(2) Asociaţiile de pescari sportivi pot elibera permise de pescuit recreativ/sportiv numai după obţinerea autorizaţiei de pescuit recreativ/sportiv.
Doar asociațiile de pescari sportivi (nu recreativi) pot elibera permise si numai dupa ce au obtinut autorizatie de pescuit recreativ/sportiv. Autorizatia asta se da in baza art. 14 din OG 26/2000 si nu o da ANPA.
Ce ziceti, facem analiza pe text?
PS Jignirea unui interlocutor (chiar daca nu vo convine conversatia) a fost in tema de doctorat?
Tu nu poti fi jignit! :D :D :D
Iar eu iti spun ca numai asociatiile de pescari sportivi (nu competitionali) pot elibera permise. N-ai nici o sansa cu chestia asta, dreptul nu inseamna o "jonglerie de cuvinte". Stii care sunt formele de interpretare ale unui act normativ ? Citeste si nu mai aburi lumea.
Numai ca, din fericire, actul normativ nu-l interpretezi tu, dupa cum iti convine !
De ce esti atat de disperat, escrocule, sa pui mana pe permisele astea de pescuit recreativ/sportiv ?
Tu ai federatia, campionatele nationale si mondiale, masters-urile...
Asta daca vei avea C.I.S.-ul !
Si afilierea la C.I.P.S. ! Apropo, ti-au raspuns "secretarele alea dragute". sau astepti sa treaca 30 de zile si apoi vei scrie ca te-au acceptat "tacit" :D :D :D

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 31 Oct 2011, 15:38

Cap de guvide prost , nu toata lumea are scoala ta de escroci si tzepari !
Sa ne scuze "luminatia voastra" ca n-am urmat cursurile la Universitatea Muncitorească a PCR

Mars dracului de aici !

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 31 Oct 2011, 15:47

[quote="apsalba Din moment ce registrul este in aer pentru ca s-au inscris in el si alte asociatii decat cele nominalizate prin lege, este clar ca autorizatiile ce le-au fost eliberate nu mai au valoare. O sa primiti in curand notificarile scrise in acest sens.[/quote]

:lol:
Nea Fane te rog, e topic dedicat, se numeste bancuri.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

cezar.ch
veteran
veteran

Mesaj de cezar.ch » 31 Oct 2011, 15:47

apsalba scrie:Poate ai dreptate,dar juristii de la ANPA zic altceva. Din moment ce registrul este in aer pentru ca s-au inscris in el si alte asociatii decat cele nominalizate prin lege, este clar ca autorizatiile ce le-au fost eliberate nu mai au valoare. O sa primiti in curand notificarile scrise in acest sens.
Juristii de la ANPA se tavalesc de ras cand citesc prostiile tale! Si-au batut joc de tine, caraghiosule!
Adu-ti aminte proverbul cu "cainele, prostul, drumul lung si grija altuia".
Te omoara grija de autorizatiile asociatiilor, nemancatule ! Vrei sa pui tu mana pe distribuirea permiselor ?
Iti spun eu de ce: tu vezi in spatele autorizatiilor: permise, cotizatii si bani nemunciti.
Eu vad obligatia de reabilitare a unei zone de pescuit, printr-o asociatie cu membri activi, care-si pun banii, logistica si munca in slujba acestei idei.
In conditii de VOLUNTARIAT TOTAL si in colaborare cu INSTITUTIILE STATULUI.

Scrie răspuns