CINE TREBUIE SA REPREZINTE PESCUITUL RECREATIV LA ANPA ?

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 31 Oct 2011, 16:06

Si inca o chestie Nea Fane. Aici se discuta de idei de schimbare a legislatiei, nu de interpretari ale actualei legislatii proaste si...interpretabile.
Sunt curios daca ai ceva de zis la subiect.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 31 Oct 2011, 16:09

Daca legam discutii cu tzeparul inseamna ca dam dracului topicul, va rog nu-i mai raspunde-tzi. Mars pe forumul federatziei tale , nenoro...cosule.

boistean
veteran
veteran

Mesaj de boistean » 31 Oct 2011, 16:19

poate totusi un moderator se autosesizeaza si-i da o pauza userului apslaba :twisted:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 01 Noi 2011, 08:36

Tavi scrie:Si inca o chestie Nea Fane. Aici se discuta de idei de schimbare a legislatiei, nu de interpretari ale actualei legislatii proaste si...interpretabile.
Sunt curios daca ai ceva de zis la subiect.
De acord. Insa schimbarea unei legislatii are niste proceduri. Nu poate incepe pe un forum, ci in conformitate cu legea. Domnul dr. poate confirma ca exita o lege privind tehnica legislativa. Nu ar strica sa o citesti pentru ca aici este pierdere de timp.
PS Un principiu de drept pe care dl. dr. il poate confirma, este ca legea (buna sau proasta) se aplica. Nu uita ca statul roman a recunoscut pescuitul ca sport. Arunca o privire si pe legea 69/2000. Sunt convins ca vei gasi lucruri interesante.

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 01 Noi 2011, 09:27

Nu mai comunicati cu Apslaba, prostu crede ca noi schimbam legea pe acest topic.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 01 Noi 2011, 11:39

Nea Fane, nu despre tehnica legislativa discutam ci despre niste idei care ar trebui introduse in legislatie pentru a o imbunatati...prima data ar trebui sa stim ce vrem, nu?
Sunt convins ca ai studiat la fel de atent legislatia si modul deorganizare al pescuitului din alte tari. Tari unde unde sunt pesti in ape, apele sunt curate, braconajul tinut sub control, cum ar fi Polonia, Slovacia, Austria, Cehia, Slovenia, etc
Adica ma astept la niste puncte de vedere pertinente, argumentate si exemplificate, asa cum ne-ai obisnuit.
Musca 13

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 01 Noi 2011, 11:47

Tavi scrie: Tari unde unde sunt pesti in ape, apele sunt curate, braconajul tinut sub control, cum ar fi Polonia, Slovacia, Austria, Cehia, Slovenia, etc.
Nu asa ma Tavi...
Spune-i omului clar, sa inteleaga :
Tari unde nu sunt Popesti... :twisted:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 01 Noi 2011, 12:41

Tavi scrie:Nea Fane, nu despre tehnica legislativa discutam ci despre niste idei care ar trebui introduse in legislatie pentru a o imbunatati...prima data ar trebui sa stim ce vrem, nu?
Sunt convins ca ai studiat la fel de atent legislatia si modul deorganizare al pescuitului din alte tari. Tari unde unde sunt pesti in ape, apele sunt curate, braconajul tinut sub control, cum ar fi Polonia, Slovacia, Austria, Cehia, Slovenia, etc
Adica ma astept la niste puncte de vedere pertinente, argumentate si exemplificate, asa cum ne-ai obisnuit.
Solutii sunt si în legea actuala, numai că nu se aplica. Am propus ANPA sa delege administrarea resurselor acvatice vii catre comunitatile locale. Pentru curiosi, art. 4 alin 4 din OUG 23/2008 cu modificarile aduse de legea 317/2009. Ce nu inteleg unii este ca organizarea pescuitului este o chestiune privata, nu tine de ANPA. Dar cu specimene care nu stiu decat sa injure si sa-si ataleze meniul zilnic, nu ai ce discuta. Federatia lucreaza la o strategie nationala in acest sens. Un lucru foarte important este si prevederea art. 25(1) din aceeasi OUG. Dar ca sa faci ce scrie acolo, trebuie sa-ti mearga si mintea putin. Ori unii asteapta doar sa faca altii de parca ar fi cineva sluga cuiva.
miky,
Cum te-ai declarat la referendum?

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 01 Noi 2011, 13:14

apsalba scrie:miky,
Cum te-ai declarat la referendum?
Anti Popescu ! :lol:

Daca voiai sa ma intrebi de recensamant, iti zic si acolo:

m-am declarat roman, spre deosebire de tine !

...daca si tu te-ai declarat roman,
tot spre deosebire de tine, eu am spus adevarul ! :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 01 Noi 2011, 13:17

Nea Fane, ocolesti raspunsul.
E clar ca ANPA trebuie sa delege catre alte entitati organizarea pescuitului pe anumite ape, asta sustinem si noi pe aici. Dar pentru asta trebuie sa existe un cadru legislativ mai bun decat cel actual care nu se aplica si pentru ca este .. inaplicabil. :D
Deci sa nteleg ca nu ai nimic de propus in sensul imbunatatirii legislatiei. In acest caz, multumim pentru participarea pe acest topic.
Musca 13

Scrie răspuns