CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 17 Noi 2011, 12:02

:lol: Pastilute,domnu Cezar,pastilute... :lol: :lol:

Oare cum va arata pista de rapitori???Ma tot intreb..Structuri,praguri,butuci,cocioace..???Sau o sa fie o balastiera cu fundul chel......??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 17 Noi 2011, 14:18

Popescu zice...
@Popesco
Fă-le omule publice. Vreau să văd și eu palmaresul cluburilor cu care te tot lauzi. Postează-l aici. Negru pe Gri. Chiar nu vezi că ești penibil? Care cluburi au participat la competiții? Și la care competiții?

Si mai spune...
@Popescu
Dl. Hărșan a fost campion național al României la pescuit staționar. Și a fost și prin conducerea AGVPSR, așa că o cunoaște din interior. În scurt timp hârtiile de afiliere vor sosi la federație.

Ce-nteleg eu de aici...este ca nea Fane in prima postare contesta cluburile dar si orice competitie care sa tinut si se tine pe pamant Romanesc ...
Iar ulterior se lauda cu titlul de campion national al dl. Harsan ,obtinut intr-o competitie pe care el insusi o contesta :roll: :roll:
Ceva-mi scapa mie...si nu-nteleg ce :? :? :?

cezar.ch
veteran
veteran

Mesaj de cezar.ch » 17 Noi 2011, 14:24

ticairlandezu scrie:Popescu zice...
@Popesco
Fă-le omule publice. Vreau să văd și eu palmaresul cluburilor cu care te tot lauzi. Postează-l aici. Negru pe Gri. Chiar nu vezi că ești penibil? Care cluburi au participat la competiții? Și la care competiții?

Si mai spune...
@Popescu
Dl. Hărșan a fost campion național al României la pescuit staționar. Și a fost și prin conducerea AGVPSR, așa că o cunoaște din interior. În scurt timp hârtiile de afiliere vor sosi la federație.

Ce-nteleg eu de aici...este ca nea Fane in prima postare contesta cluburile dar si orice competitie care sa tinut si se tine pe pamant Romanesc ...
Iar ulterior se lauda cu titlul de campion national al dl. Harsan ,obtinut intr-o competitie pe care el insusi o contesta :roll: :roll:
Ceva-mi scapa mie...si nu-nteleg ce :? :? :?
Pai nu stii cum e cu nebunii ? Becurile li se aprind alternativ, ca la orga de lumini, tiglele le danseaza pe casa, coltul gurii pleaca spre ureche, au angoase si accese de panica...saracu' popescu ! :( :( :( :( :( :(

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 17 Noi 2011, 14:37

Cred ca numai asa ceva il poate "salva" intr-o camera atraumatica la psihiatrie

Imagine

Imagine

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 17 Noi 2011, 18:51

INCREDIBIL! :shock:

Fane Federatie Facatura si Factura canta!

http://www.youtube.com/watch?v=izJT70YIzDI

Ne-ai facut dedicatie coane Fanica?

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 18 Noi 2011, 03:27

De ce nu ramine in muzica ? Ceva poezii ,pe cind?? Ca de farse proaste e plin repertoriul !

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 18 Noi 2011, 08:25

Cel care l-a luat pe Neptun de barba, a scris
: Imbarligatorul Gyorg crede ca si crocodilul e peste =))

de popescu stefan pe Noiembrie 18th, 2011, 7:37 am

Spectaculos este ca minte frumos. Iti dai seama sa mergi la un antrenament si sa prinzi un crocodil. Merita toti banii, mai ales daca este prins de capitan. Oare or fi inceput antrenamentele? Rapitorul mananca bine in acest sezon, conform spuselor capitanului.
Minte frumos??Il mai stiu pe unul care zicea ca
-L.R.S.si A.P.C.R.,sint in„procedura de dizolvare„ :lol: :lol:
-Ca obtinerea C.I.S.-ului,este o chestiune de citeva zile. :lol: :lol: :lol: :lol:
-Ca prima pista de concurs federala va fi gata „in noiembrie anul curent„,nu se stie alternativ sau continuu.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
-Ca in 2012 va trimite loturi nationale la concursuri pe plan extern,si cind colo el nici nu are C.I.S..
Adevarata problema va apare ,daca primeste C.I.S.-ul...Prietenii stiu de ce... :lol: :lol: :lol:

.

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 18 Noi 2011, 09:07

La intrebarea , unde se vor tine calificarile la CN 2012?

schizo scrie: Domnule Tite,
Se pare ca nu ati studiat regulamentele federatiei si nu aveti suficiente informatii.
Actualele calificari care aveau ca scop sa castige cine trebuie vor deveni amintiri.
In primul rand se vor organiza competitiile intercluburi care au ca scop stabilirea ierarhiilor echipelor care por participa la competitii intercluburi, intrucat federatia nu va solicita afilierea doar la CIPS ci si la Federatiea Europeana de pescuit sportiv, de care unii se pare ca nu au auzit.
Loturile nationale pentru competitiile internationale vor fi selectionate de antrenorul lotului dintre cei mai buni sporitvi, indiferent din ce cluburi vor face parte acestia. Astfel se va elimina orice suspiciune si se poate face performanta fara semne de intrebare.
Anul 2012 va fi primul an de competitii sportive organizat de federatie. AGVPSR, APCR, ALRC, ALRS au fost deja notificate pentru a inceta orice fel de competitie cu caracter oficial. Daca cineva crede ca este o gluma, se insala.
Si ca o concluzie, arbitrajul va fi facut de arbitrii licentiati de federatie, nu de obscura asociatie club XXI a unui individ care crede ca face si desface in tara asta. Dupa cum se manifesta, cred ca nu are toti boii acasa.

El neavand nici o competenta si nici recunostere nationala si international raspunde pe alaturi Asta demonstreaza ca omul este bolnav psihic si nu are discernamant !
Un om bolnav psihic ,nu poate, in mod legal ,sa fie presedinte de federatie , in primul rand devine un pericol pentru el si pentru societate .
Se impune internarea de urgenta intr-un stabiliment pentru boli psihice grave

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 18 Noi 2011, 09:17

Citat
Si ca o concluzie, arbitrajul va fi facut de arbitrii licentiati de federatie

Arbitrii care,conform regulamentului federatiei nu vor putea arbitra decit la nivel de competitii judetene,vreo 8-10 concursuri...As vrea sa le vad si eu care vor fi acelea..

.

cezar.ch
veteran
veteran

Mesaj de cezar.ch » 18 Noi 2011, 09:18

ranga scrie:INCREDIBIL! :shock:

Fane Federatie Facatura si Factura canta!

http://www.youtube.com/watch?v=izJT70YIzDI

Ne-ai facut dedicatie coane Fanica?
Moamăăăă, ce talent !
De ce nu se ocupă serios de muzică ?
Ar avea mare succes prin gările de provincie, pe la botezurile rurale, tăierile de moţ sau avorturile spontane. Ar prinde chiar şi funeraliile vreunui caniche de familie bună.

Dacă n-ar avea faţa aia de "moarte obosită", ar face carieră maaaare !
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Scrie răspuns