exact!ticairlandezu scrie:Costica Buhac isi bate joc de Popescu...si Popesco nu realizeaza!!!!
CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
ticairlandezu
- veteran

-
ticairlandezu
- veteran

- semlecangheorghe
- veteran

Bancul anului
Domnu Popescu e gata„ pista”de concurs??O copca ceva??Am auzit ca pe acolo au cam „inghetat„apele..
Dar,casutele de vacanta,sala de mese????
Au venit barcile alea luate in leasing??Daca da ,pot sa vin sa scriu pe a mea cu pixu„woblervopsit„,ca asta mi-a porecla,ca sa o cunosc apoi cind o sa vin in competitii??
Damasina,...masina de pompieri, a venit??Aveti gija sa nu daceti vreun campionat fara de ea..ca nu-i legal??
Si cine mai este in procedura de dizlovare??Inafara de pastila de „eferalgan„,binenteles,aia pentru durerea de cap..??
GerulaSite Admin Mesaje: 8897Membru din: Octombrie 22nd, 2008, 12:26 pmLoca?ie: Bucuresti
Sus
--------------------------------------------------------------------------------
Re: Imbarligatorul Gyorg crede ca si crocodilul e peste =))
de popescu stefan pe Noiembrie 17th, 2011, 11:03 am
Oare pe cine vrea s? trimit? acolo? Nu ?tie cine se ocup? de loturile na?ionale? Probabil este vreun campionat de prins crocodili ?i tu nu ai în?eles.
Am trimis aceast? scrisoric? celor care se cred reprezentan?ii pescuitului sportiv din România.
C?tre,
ASOCIA?IA GENERAL? A VÂN?TORILOR ?I PESCARILOR SPORTIVI DIN ROMÂNIA
Str. Calea Mo?ilor nr. 128, sect.2 Bucure?ti
Stima?i domni,
Pe aceast? cale v? aducem la cuno?ti?? faptul c? s-a constituit FEDERA?IA ROMÂN? DE PESCUIT SPORTIV LA CRAP, STA?IONAR , R?PITORI, MUSC? ARTIFICIAL?, PESCUIT MARIN ?I CASTING, în baza Hot?rârii Tribunalului Alba nr. 17/CC/F/2011, definitiv? ?i irevocabil?, ?i a avizului Autorit??ii Na?ionale pentru Sport ?i Tineret nr. 1/25.02.2011.
Federa?ia este federa?ie sportiv?, constitut? cu respectarea prevederilor exprese ale Legii nr. 69/2000 ?i are ca scop organizarea, administrarea, reglementarea ?i controlul pe ramura de sport „pescuit sportiv”.
În conformitate cu atribu?iile stabilite de prevederile exprese ale art. 35 ?i urm?toarele din Legea nr. 69/2000, federa?ia are ca atribu?ii organizarea competi?iilor sportive pe ramura de sport pescuit sportiv, atât interne cât ?i interna?ionale, selec?ionarea ?i preg?tirilor loturilor na?ionale, precum ?i dreptul de reprezentare al României la forurile interna?ionale.
Având în vedere cele de mai sus, v? notific?m faptul c? organizarea de c?tre ASOCIA?IA GENERAL? A VÂN?TORILOR ?I PESCARILOR SPORTIVI DIN ROMÂNIA sau de c?tre orice alt? entitate neautorizat? ca structur? sportiv? a activit??ilor ce revin prin lege federa?iei, intr? sub inciden?a prevederilor art. 14 din OG 26/2000 cu privire la asocia?ii ?i funda?ii ?i se sanc?ioneaz? cu dizolvarea conform prevederilor art. 56 lit e) din aceea?i ordona??.
Fa?? de aceste prevederi ale legii, v? solicit?m s? v? face?i modific?rile corespunz?toare ale actelor constitutive ?i ale statutului astfel încât s? intra?i în legalitate, în termen de 90 de zile de la data primirei prezente notifica?ii. În situa?ia în care ob?ine?i autoriza?ia de structur? sportiv?, v? pute?i adresa federa?iei în vederea afilierii ca structur? sportiv?.
V? aten?ion?m c? am notificat Confedera?ia Interna?ional? de Pescuit Sportiv asupra situa?iei ap?rute în organizarea pescuitului sportiv din România ?i a dreptului conferit de lege federa?iei noastre.
Federa?ia va face toate demersurile legale pentru interzicerea organiz?rii tuturor activit??ilor competi?ionale oficiale (Campionate na?ionale, Cupe ale României, etc) având ca obiect pescuitul sportiv organizate de alte entit??i neautorizate.
Pre?edinte
Popescu ?tefan
Domnu Popescu e gata„ pista”de concurs??O copca ceva??Am auzit ca pe acolo au cam „inghetat„apele..
Dar,casutele de vacanta,sala de mese????
Au venit barcile alea luate in leasing??Daca da ,pot sa vin sa scriu pe a mea cu pixu„woblervopsit„,ca asta mi-a porecla,ca sa o cunosc apoi cind o sa vin in competitii??
Damasina,...masina de pompieri, a venit??Aveti gija sa nu daceti vreun campionat fara de ea..ca nu-i legal??
Si cine mai este in procedura de dizlovare??Inafara de pastila de „eferalgan„,binenteles,aia pentru durerea de cap..??
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Da, si da dovada de umorul cel mai "suculent" !Vali Vesa scrie:Buhac e agent agvps, sub acoperire, infiltrat in federatie...ticairlandezu scrie: ...chiar si Costica Buhac isi bate joc de Popescu...![]()
![]()
Sunt niste schimburi de replici intre Buhac si popescu pe crapmania.ro de iti vine sa te tavalesti de ras. Careva mostre:
1.
Intrebare Buhac : Domnule Presedinte, cand mai organizati o sesiune de pregatire pentru arbitri ?
raspuns popescu : In curand. Dupa marele succes avut la prima sesiune, vom organiza pregatire pentru arbitri care vor oficia in competitiile inter-strazi, inter-ulite si si inter-scari de bloc. Separat, pregatim arbitri pentru competitiile de veterani, cu conditia sa aiba minimum 85 de ani si consimtamantul scris al parintilor.
2.
B: Domnule Presedinte, pe unde sunteti, ca nu va pot prinde la telefon ?
p: pe santierul viitoarei federatii ("maretul presedinte" isi zugravea debaraua)
3. B : Domnule Presedinte, cine organizeaza competitiile anului 2012?
p: Federatia, nu iti este destul de clar ? ...urmeaza cateva pagini de copy-paste din Monitorul Oficial/.
Ce naiba, au retras astia complet Rudotelul de pe piata ?
- semlecangheorghe
- veteran