CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
- semlecangheorghe
- veteran

Nu pot decit sa ma stric de ris,desi faptu-n sine e trist....

Daca este sa aplice propriile regulamente,in forma lor actuala,Federatia va fi incapabila sa-si arbitreze propriile concursuri....acestea neputind fiind arbitrate(teoretic)decit la nivel judetean...deci Campion National...lipsa pe primul an

Aceasta este federatia atit de maiestru intocmita”fara cusur”,cu actele la zi pe care o lauda atit gazetarasul-piftiuta??
Dom Popescu ma onorati cu un raspuns referitor la chestiunea antrenorilor???
Va este frica ca aia pe care i-atiscolat ...vor lua cumva cunostinta de acest...punct de vedere???Acuma ma duc pe la Casa pescarului,si sint curios sa vad ce zice d-l Harsan un aceasta privinta...
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
- Bass Assassin
- senior
N-ai facut nimic escrocule ? Atunci care-i treaba cu pescuitul recreativ ? Ai tupeu ordinar sa te plangi ca pescarii sunt orbiti de ura impotriva ta , dar te-ai intrebat de ce ? Interpretezi legile cum iti convine tie si vrei sa arati ce ? Ca esti prost se vede si din avion , altceva ce?escrocul scrie:
Nu este vorba de asa ceva. Problema cu este ce-i de facut. Baietii astia vocali sunt orbiti de ura impotriva mea, pe care eu personal nu o inteleg, pe simplul motiv ca nu le-am facut nimic.
Vrei sa fii tu presedintele la tot ce inseamna pescuit in tara asta , in ce lege scrie asta escrocule , pe cine vrei tu sa prostesti ?
Nu mai delira pe aici ca nu impresionezi pe nimeni !
Locul tau este la puscarie pentru inselaciune,fals si uz de fals ...etc sau, in cel mai bun caz , intr-un stabiliment psihiatric de bolnavi incurabili
Insa pe langa asta , pentru ca pescarii de competitie sa nu duca lipsa banilor , TOTI practicanti de pescuit o sa-i sponsorizeze , dupa cum interpreteaza boul legile , chestie care dupa Shoco se face am peste tot , numa ca s-o tuns pierdut cand o fost sa ne dea exemple de tari unde se face asa ! Asta dupa ce o afirmat ca is o gramada !Tavi scrie:Da, problema e ce e de facut...apsalba scrie:
Problema cu este ce-i de facut. Baietii astia vocali sunt orbiti de ura impotriva mea, pe care eu personal nu o inteleg, pe simplul motiv ca nu le-am facut nimic. Faptul ca AGVPSR are prins in statut organizarea pescuitului sportiv este un drept al sau. Ceea ce nu se intelege este faptul ca nici macar ei nu sunt mai presus de lege, desi fac asta de multa vreme. Faptul ca nu sunt structura sportiva si practica activitati sportive fara a fi autorizate in acest sens, va duce in final la dizolvarea ei. Odata si odata tot va fi aplicata legea in Romania. Eu sunt un tip rabdator. Insist in continuare. Si stiu ca in interiorul lor criticii mei imi dau dreptate.
Desfiintam AGVPS, infiintam Federatii sportive, Ligi, asociatii, care apoi se cearta intre ele ne certam intre noi, facem corp de arbitrii, trimitem loturi in tari exotice, ne batem cu caramida in piept ca servim patria pescuind in apele ingrijite de altii......
Iar in timpul asta apele se duc naibii.
Vom ajunge ca in bancul ala bancul ala cu bordelul, curve n-avem, dar va place organizarea?
Te mai intrebi ce ai facut Popescu

Mai , daca chiar crezi ca in sinea lor criticii tai iti dau dreptate esti dus rau ,io zic ca treaba sta exact invers , amicii tai is constienti ca esti un nemernic , insa te acopera pentru ca s-au murdarit prea tare si nu mai ii cale de intors !
Uite ca si Gerula mai baga cate o pastila , cum baga si inainte prin vocea Fanului , da la obrazu tau anvelopa nu se prinde

Nea Fane esti intr-o grava eroare...apsalba scrie:@razvan mihuta,
Corect spus. Sportul se practica prin structuri sportive sau independent. Nu exista alta cale legala. Faptul ca pana acum a fost posibil este doar pentru ca nu exista structura sportiva reprezentativa, iar solicitarea suspendarii organizarii acestora o poate face doar o persoana interesata, cum este acum cazul. FNPSR nu a mai organizat competitii tocmai din acest motiv.
PS Citeste art. 14 din OG 26/2000.
Autorizarea administrativa este altceva si nu se aplica aici...
Exemple de atorizatii adimnistrative:
permisul de conducere
autorizatia de constructie
legea prevede explicita ca trebuie sa ai permis ca sa conduci si trebuie sa ai autorizatie de constructie ca sa construiesti.
De asemenea prevede explicit si sanctiunile ce se aplica in lipsa existentei autorizatiilor administrative.
Pentru cazul nostru al pescuitului, avizele, autorizatiile si orice alte acte emise de ANST se refera strict la structurile sportive, la recunoasterea lor ca structuri sportive. Nu exista sanctiuni pentru organizarea de concursuri de catre alte entitati decat structurile sportive .
Iar acele competitii pur si simplu nu sunt recunoscute ca fiind oficiale de catre ANST, asta nu le face ilegale...si asta nu duce la dizolvarea entitatii care le organizeaza.
...oau, paguba-n ciuperci...

Sunt numeroase exemple de concursuri organizate in afara federatiilor, la o gramada de sporturi...
Daca un asociatia (fara CIS) a pescarilor de scobar organizeaza un campionat de pescuit la scobar si baga in denumire "national" ce faci, dizolvi asociatia?

Si atentie mare la atributiile federatiei, ca aici gresesti fatal:
"Art. 37
(1) Federatiile sportive nationale au urmatoarele atributii principale:
a) elaboreaza strategia nationala de dezvoltare a ramurii de sport si controleaza aplicarea acesteia de catre membrii afiliati; "
iar definitia ramurii de sport este, conf H884/2001:
"ramură de sport - ansamblul exerciţiilor fizice sportive şi/sau probelor sportive, validate în timp, care se realizează în concurs după reguli prestabilite şi în condiţii proprii;"
Asadar, in afara competitiilor de pescuit, o federatie de pescuit nu organizeaza nimic si elaboreaza nicio strategie privind pescuitul nostru cel de toate zilele...si nu reprezinta pe nimeni altcineva decat pe membri afiliati.
Asadar, FRPSC, DACA va obtine CIS-ul, va putea organiza competitii interne, care vor fi considerate oficiale de catre ANST, va elabora strategii, etc, dar strict in aceasta sfera...a sportului de performanta.
Iar celelalte structuri isi pot vedea mai departe de concursurile lor "neoficiale", nu le va dizolva nicio instanta din acest motiv ...dar tu poti sa incerci, evident

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
- Bass Assassin
- senior
Treaba cu CIS-ul este "rezolvata" , aia trebuie sa fie mai oligofreni ca el sa-i elibereze asa ceva .Tavi scrie:Asadar, FRPSC, DACA va obtine CIS-ul, va putea organiza competitii interne, care vor fi considerate oficiale de catre ANST, va elabora strategii, etc, dar strict in aceasta sfera...a sportului de performanta.
Dar eu nu vad legatura , fortata, pe care o face escrocul penal , intre pescuitul de performanta si cel recreativ .
Pentru ce negociaza el cu ANPA-MADR in numele tuturor pescarilor ?
Ce pregatire are si cine l-a mandatat pe escroc pentru asa ceva ?
De ce nu va ganditi sa raspundeti la aceste intrebari ???
Pe escroc nu-l intereseaza pescuitul competitional , la nivel national nu sunt mai mult de 500 de pescari de competitie, nu se fac bani din asta , pe el il intereseaza controlul si gestionarea resurselor piscicole . Vrea suprafete din apele publice care sa fie transformate in piste de concurs administrate doar de federatie .
Asa ca mai usor cu competitia ca nu-i decat praf in ochii , interesele sunt altele ...
Stai asa:
de unde stim ca Nea Fane negociaza cu ANPA-MADR?
si de unde stim ca ANPA-MADR il considera reprezentantul tuturor pescarilor si tin cont de ce zice el, sau ma rog, FRPSC?
de unde stim ca Nea Fane negociaza cu ANPA-MADR?
si de unde stim ca ANPA-MADR il considera reprezentantul tuturor pescarilor si tin cont de ce zice el, sau ma rog, FRPSC?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13