Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
INFIINTAREA FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORTIV
de Gerula pe Octombrie 18th, 2011, 9:48 am
Eroarea acestei abordari consta in faptul ca nu dupa legislatia romaneasca se decide cine poate reprezenta cluburile din Romania la CIPS.
LRS la un pas de desfiintare?
Cupe si campionate la rapitori.
Moderatori: andy, Chief
Scrie un răspuns 13 mesaje • Pagina 1 din 2 • 1, 2
LRS la un pas de desfiintare?
de mondialu » Vin Feb 25, 2011 4:49 pm
Din cele citite pe saituri reiese ca vom avea in curand o federatie. O face Stefan Popescu. LRS tace ca melcu, in schimb sunt niste forumisti care aproape ca isi dau veata pentru a demonstra ca Popescu e o fiara care vrea sa termine pescuitul de competitie. Tot asa citi ca "gruparea Gyorg-Tudose" l-a impins pe "Dinu decerebratu" sa faca o alta federatie, dar na mers. Astea se intampla acum, cand avem un CN gata sa inceapa, un sponsor, un presedinte nou in persoana lui Stefan Dinu, dar se pare ca se alege praful de tot. Lucrurile sunt cat se poate de serioase, federatia are aviz de la MST si in scurt timp va primi si CIS. Urmatoarea halta este chemarea in instanta a LRS care in conditiile astea organizeaza ILEGAL un CN. Acum ceva vreme au primit la liga deja o instiintare deci urmeaza tavalugul. Daca ii blocheaza Popescu atunci Huston avem o problema. Sponsorul o sa-l ia pe tanarul presedinte de liga si o sa-i spuna ca toata chestia asta incepe sa fie o halba trista. Deci cand va incepe campionatu? Cine il va face? Strefan D sau Stefan P? Mai trimitem echipa la Mondial anul asta? Daca da atunci liga mai are de mers inca o data la tribunal, ca sigur Federatia o sa-i dea in judecata si nu cred io ca juristu lor va face fata la atatea spete. Dupa cate zice legea daca vrei sa organizezi o competitie de pescuit trebuie sa ceri aprobare de la federatie deci nu cred ca organizarea lotului national face exceptie de la asta. Si sa zicem ca nu ia in seama Dinu Stefan citatiile si organizeaza campionat si deplasare lot la Mondial pe barba lui. La intoarcere va avea de dat cu subsemnatul ca vad ca lui Popescu ii cam plac dosarele. O sa fie circ
nucus scrie:De ce tocmai cartofi ? In Bucovina e o vorba :la taranul cel mai prost cresc barabulele cele mai mari ! Oare ce s-ar intimpla daca popescu s-ar apuca de cultivat cartofi ???