Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Cum care femei ? Pai nu erau femei?apsalba scrie:cezar ch,
Vad ca o dai in paranoia. Care femei din Orastie? Cred ca ma confunzi. Chiar ieri am fost la Orastie pentru a pune fundatiile pensiunii pentru cazarea copiilor din loturile nationale. Eu nu am timp pentru concursuri de frumusete.
De ce sunteti atat de stresati cu ce face federatia atata timp cat nu faceti parte din ea, si nici nu veti face parte vreodata? Aici vin cluburi, nu trogloditi ca voi. Oricum, ardoarea cu care o combateti arata cat sunteti de penibili.
Ce dreak sa vad ?apsalba scrie:http://www.youtube.com/watch?v=7bCN7S3G2jc
Arata si tu ceva similar. Numai gura este de tine. O sa te califici ca gurist.
sorry ... ardoarea cu care incerci tu sa ne bagi pe gat "federatia" e penibila si daca aducem in discutie ce isi propune "federatia" atunci deja devine totul de un penibil extrem ...apsalba scrie: ...
De ce sunteti atat de stresati cu ce face federatia atata timp cat nu faceti parte din ea, si nici nu veti face parte vreodata? Aici vin cluburi, nu trogloditi ca voi. Oricum, ardoarea cu care o combateti arata cat sunteti de penibili.
Dom capitan,oricine stie ca nu-i bine sa te pui contra cu „piftiatremurinda„,pentru ca oricit ar fi el de las,odata face „„harst„si nu mai poti scrie acolo,dar vorba aia ...paguba-n ciuperci..Re: INFIINTAREA FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORTIV
de popescu stefan pe Octombrie 18th, 2011, 6:51 am
Gerula,
Aici te inseli. AGVPSR nu este for de reprezentare national al pescuitului sportiv, ci numai ai propriilor membri. Citeste statutul AGVPSR si te convingi. Cluburile sportive, singurele autorizate pentru a putea practica pescuitul sportiv, nu pot fi reprezentate de o asociatie, ci de o federatie. AGVPSR, în condiția în care se autorizează ca structură sportivă poate cel mult să se afilieze la federatie.
Cat priveste soarta AGVPSR stim ce avem de facut.
Pina acum cum de-au putut???De ce forurile internationale nu au fost deranjate de ”mariajul”dintre L.R.S.si A.J.V.P.S.??Cluburile sportive, singurele autorizate pentru a putea practica pescuitul sportiv, nu pot fi reprezentate de o asociatie, ci de o federatie
doamneeeeeee, ce nas areapsalba scrie:http://www.youtube.com/watch?v=7bCN7S3G2jc
Arata si tu ceva similar. Numai gura este de tine. O sa te califici ca gurist.