CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 17 Oct 2011, 19:29

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ....deh,mustacioara lui ...pana corbului :lol: :lol: Dom capitan pina si ”celmaiLASominviata”recunoaste ca n-ai nici o sanasa decit daca A.J.V.P.S.renunta benevol la statutul de membru..Si atunci ,n-o sa fii singurul ”candidat”stai linistit,si alta entitate care, a dovedit ca face competitii...nu simulacre..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 18 Oct 2011, 06:46

cezar ch,
Vad ca o dai in paranoia. Care femei din Orastie? Cred ca ma confunzi. Chiar ieri am fost la Orastie pentru a pune fundatiile pensiunii pentru cazarea copiilor din loturile nationale. Eu nu am timp pentru concursuri de frumusete.

De ce sunteti atat de stresati cu ce face federatia atata timp cat nu faceti parte din ea, si nici nu veti face parte vreodata? Aici vin cluburi, nu trogloditi ca voi. Oricum, ardoarea cu care o combateti arata cat sunteti de penibili.

cezar.ch
veteran
veteran

Mesaj de cezar.ch » 18 Oct 2011, 07:13

apsalba scrie:cezar ch,
Vad ca o dai in paranoia. Care femei din Orastie? Cred ca ma confunzi. Chiar ieri am fost la Orastie pentru a pune fundatiile pensiunii pentru cazarea copiilor din loturile nationale. Eu nu am timp pentru concursuri de frumusete.

De ce sunteti atat de stresati cu ce face federatia atata timp cat nu faceti parte din ea, si nici nu veti face parte vreodata? Aici vin cluburi, nu trogloditi ca voi. Oricum, ardoarea cu care o combateti arata cat sunteti de penibili.
Cum care femei ? Pai nu erau femei?
Concursul era pentru trans-sexuali?
Asta e chiar o noutate ! :D :D :D

"Fundatiile" pensiunii pentru cazarea copiilor din loturile nationale !!!
Pe cand si un Mall pentru vaduve?
Sau un azil pentru "federalii fara noroc"?
N-ar fi rau nici un balamuc pentru "presedintii de federatii avortate".

Umbla vestea ca ai deschis "santierul federatiei", dar orice om cu scaun la cap se gandea ca-ti zugravesti debaraua. :D :D :D

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 18 Oct 2011, 07:19

http://www.youtube.com/watch?v=7bCN7S3G2jc

Arata si tu ceva similar. Numai gura este de tine. O sa te califici ca gurist.

cezar.ch
veteran
veteran

Mesaj de cezar.ch » 18 Oct 2011, 08:11

apsalba scrie:http://www.youtube.com/watch?v=7bCN7S3G2jc

Ce dreak sa vad ?
"proiect...." ? La proiecte esti tare ! Acolo vrei sa organizezi CM din 2012 ?
Sau finala CN la crap ?

Bai, Popescule, da' ce semeni cu Mangafaua din "D'ale carnavalului" !
Ce faţă periculoasă ai !
Puneţi şi tu o bască, o cipilică, ceva...
:D :D :D

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 18 Oct 2011, 08:17

apsalba scrie: ...

sorry ... ardoarea cu care incerci tu sa ne bagi pe gat "federatia" e penibila si daca aducem in discutie ce isi propune "federatia" atunci deja devine totul de un penibil extrem ...

daca "trogloditii" asemeni noua nu te intereseaza atunci ce cauti pe aici, cine te pune sa ne expui noua "reusitele" tale si cine te pune sa combati ceea ce aberam noi pe aici ... veze-ti de hotiile tale si mars de aici ... destul de simplu ... nu?

din pacate nu te poti abtine, ca orice megaloman tu trebuie sa fi vazut ceea ce faci ... ei, cum tu de fapt nu faci nimic, nu are cine sa te "aclame" si sa te aprobe, atunci cauti pe net unii in fata carora sa iti expui "marile realizari" care de fapt sunt doar niste cuvinte aruncate aiurea ...

stii ce ... eu chiar mi-as dori sa iti reuseasca federatia aia, poate in felul asta anumite cluburi si-ar unii fortele, ar expune adevaratul hot si mincinos care esti si ar reusi sa te starpeasca odata de pe fata pamantului, eventual sa infunzi naibii o puscarie si sa scapam de o alta capusa din sistem asemeni tie ...

ratat imputit si hot ce esti ... nu te duce mintea sa faci un leu corect, fara sa fi nevoit sa iti bagi mainile in buzunarele pescarilor ... esti doar un jeg care indiferent de reusite tot jeg va ramane ...

piei de aici si veze-ti de marile tale realizari fara sa ne versi pe aici toate minciunile tale ...

mars :arrow:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 18 Oct 2011, 09:20

http://www.youtube.com/watch?v=7bCN7S3G2jc

Bai trepanatule , cu fata aia de milog vrei sa fii presedinte de federatie ?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ti-ai lasat si mustata sa pari mai inteligent , cacu-ma-n mustata ta !

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 18 Oct 2011, 09:44

Popescu Stefan a scris
Re: INFIINTAREA FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORTIV

de popescu stefan pe Octombrie 18th, 2011, 6:51 am

Gerula,
Aici te inseli. AGVPSR nu este for de reprezentare national al pescuitului sportiv, ci numai ai propriilor membri. Citeste statutul AGVPSR si te convingi. Cluburile sportive, singurele autorizate pentru a putea practica pescuitul sportiv, nu pot fi reprezentate de o asociatie, ci de o federatie. AGVPSR, în condiția în care se autorizează ca structură sportivă poate cel mult să se afilieze la federatie.
Cat priveste soarta AGVPSR stim ce avem de facut.
Dom capitan,oricine stie ca nu-i bine sa te pui contra cu „piftiatremurinda„,pentru ca oricit ar fi el de las,odata face „„harst„si nu mai poti scrie acolo,dar vorba aia ...paguba-n ciuperci.. :lol: si uite asa se prefigureaza un fel de ”end of the love-story„

Am totusi o problema cu asta
Cluburile sportive, singurele autorizate pentru a putea practica pescuitul sportiv, nu pot fi reprezentate de o asociatie, ci de o federatie
Pina acum cum de-au putut???De ce forurile internationale nu au fost deranjate de ”mariajul”dintre L.R.S.si A.J.V.P.S.??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 18 Oct 2011, 09:53

apsalba scrie:http://www.youtube.com/watch?v=7bCN7S3G2jc

doamneeeeeee, ce nas are :lol: :lol: :lol:
frumos ar fi, sa fie dat si un drept la replica de catre cel care a realizat interviul. banuiesc eu cine e. :wink:
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 18 Oct 2011, 10:07

:lol: :lol: :lol:

de abea acum am apucat si eu sa ascult (vad) chestia aia din link ...

asa mi-a adus aminte cumva de documentarele sau stirile alea tipice comuniste unde doar unul vorbeste de cate face si drege dar realitatea e cu totul si cu totul alta ... :lol: :lol: :lol:

bravo fane ... vorba unui alt user de pe aici ... sa traiasca maretul nostru presedinte :lol: :lol: :lol:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

Scrie răspuns