CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Re: CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.

Mesaj de apsalba » 08 Dec 2013, 17:52

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 08 Dec 2013, 18:05

nutzu_z scrie:Dar hai sa ne mai amuzăm un pic!! Ia uitați părerea lui Fane despre anticoncepționale!!

https://www.youtube.com/watch?v=bNhI3Yc ... j-0FTELeSw
Nu mai are nici-o sansa veneticu` sa-si revina.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 08 Dec 2013, 18:09

Postarea nu era pentru tine, ci pentru oameni inteligenți.

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 08 Dec 2013, 18:12

prostescule, scuteste-ne cu rahaturile tale.
Esti praf... anticonceptional.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 08 Dec 2013, 18:19

nutzu_z scrie:Dar hai sa ne mai amuzăm un pic!! Ia uitați părerea lui Fane despre anticoncepționale!!

...si poate vreti sa il vedeti si pe colegul de camera a domnului presedinte care ne prezinta alta teza de doctorat, poate mai tare decat a lui musiu' :lol: :

http://www.youtube.com/watch?v=361J60V4hNI
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 08 Dec 2013, 18:33

apsalba scrie:Postarea nu era pentru tine, ci pentru oameni inteligenți.
Veneticule ti-am mai spus ca in alienarea ta nu percepi realitatea decat distorsionat.
Eu nu sunt un om inteligent, dar sunt intelept si am nevoie de cazuri ca tine pentru studiu.
In nebunia ta apelezi la inteligenti ca sti ca nu te vor evita sau ca nu-ti vor ignora nebunia?
Macar cu satisfactia ca vad un mascarici zilnic si tot merita cate un coment din cand in cand :lol: .

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 08 Dec 2013, 18:50

Ingrijorator !!! Mai ales cand acest semnal de alarma este tras de un atat de bun cunoscator al problemelor de mediu cu care se confrunta apele noastre.

Cum care cunoscator ?! Domnul Popescu, acest Jacques Yves Cousteau autohton, cel care in urma cu ceva vreme ne atentiona ca Muresul este intr-o situatie critica:

„Din păcate Mureşul este distrus, din cauza braconajului şi a poluărilor. Au dispărut peştii paşnici, şi au rămas doar răpitorii, somnul, şalăul. Peştii sunt infestaţi cu metale grele şi eu nu aş avea curajul să-i mănânc”.

http://adevarul.ro/locale/alba-iulia/al ... index.html

PS Pacat ca a renuntat sa se implice in protectia mediului inconjurator si a trecut la pescuitul de competitie ! Intreaga planeta a pierdut prin „recalificarea” sa !!!
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 08 Dec 2013, 19:03

Din totdeauna a fost pasionat de apele curgatoare si de resurse, biodiversitate etc. Mai ales cand era pe combinatie cu Hidroconstructia. S.A. :wink: . Asta ca sa nu se creada ca da vre-un ban pe poluarea cu anticonceptionale. El fiind "cu botu`" n-are probleme de transmitere de sarcini nedorite. Cele cu care "se contamineaza" sunt toate bine ticluite.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 08 Dec 2013, 20:11

nutzu_z scrie:
Aici totul depinde de interesul către fenomen in general. Poate insemna același lucru ca și un mondial de fotbal, de hochei, de formula 1 etc etc... Totul depinde de interesul pentru acea activitate sau sport. De ex pe mine nu ma intereseaza un mondial de fotbal iar pentru asta iubitorii de fotbal mi-o trag în cutia limbii. Dacă un pescar iubește pescuitul atunci poate că are și un fior de mândrie când peste hotare se pomeneste des numele României când vine vorba de mondialul de crap! Că vrem să acceptăm sau nu, pe partea de carpfishing avem una dintre cele mai tari piste la nivel mondial.[/quote]

Si cam cat ii interesu asta general :?: , cred ca mi-am mai dat odata parerea :wink:

Pur si simplu nu exista suficient interes incat sa genereze un proces economic capabil sa se sustina singur .

Romania ii campioana mondiala la crap , inafara de fiorii aia de care zici si vreo cativa putini care au facut un ban , indiferent daca legal sau nu , ce altceva inseamna aia pentru pescari , ca apele is la fel de sarace , chit ca avem cea mai tare pista la nivel mondial , la o adica unii cu mai mari posibilitati economice pot sapa oricand un acvariu , il indeasa de crap si aia ii pista , un fel de fabrici si uzine ,furnale, cuvantu care imi vine ii minte ii...industrial :oops:

Interesant ii ca concurentii , marea majoritate a lor , indiferent de discipline , se pare ca nu prea simt fiorii aia de care zici la fel de mult ca si banii , is pline forumurile de discutii care se invartesc in juru premiilor , mai mult decat asupra fiorilor , chit ca la o adica , si pe fata, jura cu mana pe drapel si declara intentia de a pune Romania pe harta in pescuit !

Inteleg si mandria proprie , satisfactia personala sa fii cel mai bun , placerea provocata cand iti intra careva in casa si vede vitrina de cupe si medalii , insa asta ii fix la fel daca esti in box , atletism sau gimnastica , disciplina sportiva in sine nu ii decat o cale ca sa-ti satisfacii anumite nevoi care le simti la nivel mental .

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 08 Dec 2013, 20:39

Romania ii campioana mondiala la crap , inafara de fiorii aia de care zici si vreo cativa putini care au facut un ban , indiferent daca legal sau nu , ce altceva inseamna aia pentru pescari , ca apele is la fel de sarace , chit ca avem cea mai tare pista la nivel mondial , la o adica unii cu mai mari posibilitati economice pot sapa oricand un acvariu , il indeasa de crap si aia ii pista , un fel de fabrici si uzine ,furnale, cuvantu care imi vine ii minte ii...industrial :oops:

Tare logica asta..asta inseamna ca daca Romania ar cistiga C.M. de footbal ,gata, toti care joaca footbal de placere ar trebui sa o faca numai pe stadioane de 5 stele cu echipament de 5 stele si cu arbitrii scolati la dispozitia lor..

S.F.-ule de cind si-o propus pescuitul de competetie sa rezolve problemele care dealtfel ar cadea in sarcina autoritatilor publice-anpa,garda de mediu,Politie ,Jandarmi??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Scrie răspuns