Campionatele de pescuit ale Federatiei de la Alba

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 21 Ian 2012, 21:02

Vali a scris
3.Pt.afilierea CIPS era imperios necesara obtinerea CIS-ului....fara acesta afilierea era si ramine imposibila .
Mi-e teama ca pentru afiliere,va trebuie mai mult decit atit..Ha,ha, ce cutremurat a fost Shoco, cind a realizat ca muscat „streamerul„lansat de Popescu...Federatia pe care„a salutat-o„ cu pieptul scos inainte,n-a reusit sa obtina un amarit de C.I.S.....darami-te recunoasterea internationala...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 21 Ian 2012, 22:52

popesc=0 barat.Lipsa lui de pe net =lipsa unui subiect de risu plinsu.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 22 Ian 2012, 11:06

Adelin scrie:
SF scrie: Rusinos ii ca unii inca mai stau in juru acestui personaj sinistru ,care umbla la statut cand crede el de cuviinta , si stau langa el manati de interese chiar daca inteleg si ei ca-i paranoic !
Pai oamenii se gandesc la o remuneratie pe termen lung, care pe langa venitul din salar, alt profit, sau pensie, sa le sporeasca nivelul de trai...ca io alt motiv sa stai langa unu ca sta nu vad!...intrebarea e:"MERITA?!" :roll:
Adeline,
Stii cumva care este venitul meu lunar , sau ai cumva impresia ca asi avea nevoie de ceva extra money din activitatea prestata in cadrul Federatiei???Asta crezi tu la adresa mea?

Nu cumva te cam joci cu vorbele si jignesti oamenii gratuit doar de dragul caterincilor de pe forum?

Stii ce iti doresc eu pt. 2012 sa-ti maresti veniturile cu sumele totale incasate de mine atit de la LRS cit si de la Federatie. :oops:
In caz ca-ti mai ramin bani sau consideri ca-s prea multi poti sa-i donezi oamenilor de pe acest forum care cred acelasi lucru ca tine. :wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 22 Ian 2012, 14:54

vali stratonov scrie: Adeline,
Stii cumva care este venitul meu lunar , sau ai cumva impresia ca asi avea nevoie de ceva extra money din activitatea prestata in cadrul Federatiei???Asta crezi tu la adresa mea?

Nu cumva te cam joci cu vorbele si jignesti oamenii gratuit doar de dragul caterincilor de pe forum?

Stii ce iti doresc eu pt. 2012 sa-ti maresti veniturile cu sumele totale incasate de mine atit de la LRS cit si de la Federatie. :oops:
In caz ca-ti mai ramin bani sau consideri ca-s prea multi poti sa-i donezi oamenilor de pe acest forum care cred acelasi lucru ca tine. :wink:
Vali, departe de mine gandul sa te jignesc si nici nu pot spune ca ai luat ceva bani pana acum pt ca nu stiu, ba mai mult sunt sigur ca pana acum nu ai luat bani de pe Federatie...eu vorbeam de viitor, ca doar nu o sa imi spui ca o sa faci munca patriotica de dragu' lui Popescu daca o sa mearga treaba.

...si acum sa fim seriosi, da, cred ca "ceva extra money din activitatea prestata in cadrul Federatiei" cade bine. Asta e parerea mea, e ca si in politica: nineni nu candideaza pt bani, nu am vazut pe unu sa recunoasca asta, indiferent ca e miliardar sau rupt in fund...dar adevarul e ca banu' te face sa te scoli din pat dimineata....gresesc cumva Vali, sau sunt prea "naiv"?! :wink:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 22 Ian 2012, 15:14

Adeline,pentru mine pasiunea pt. pescuitul de competitie e mult mai presus decit banii....
Asa a fost in ultimii 8 ani de cind particip, timp in care am cheltuit o gramada de bani pt. antrenamente, taxe de concurs si chiar in timpul in care am fost presedinte la LRS si oficial la Federatie.

La fel este si acuma in cadrul Federatiei, care deocamdata trebuie sa-si faca buget pt. multe alte probleme decit pt. indemnizatii sau salarii...

In plus in cazul functiei pe care o detin(deocamdata) in Federatie nu se pot lua bani ca si salariu ci eventual indemnizatii de sedinta , cheltuieli de deplasare, etc. ,bani care nici macar nu sau stabilit ca si cuantum pina nu va exista un buget suficient care sa poata acoperi organizarea etapelor si deabia apoi pt. retribuirea staffului....

Cind si daca va fi cazul sa iau bani pt. vre-o prestatie de-a mea am sa o fac publica , nu de alta dar poate chiar merit sa nu mai fac lucruri pe moca. :lol: :lol:
Nu crezi? :wink:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 22 Ian 2012, 15:36

vali stratonov scrie:
In plus in cazul functiei pe care o detin(deocamdata) in Federatie nu se pot lua bani ca si salariu ci eventual indemnizatii de sedinta , cheltuieli de deplasare, etc. ,bani care nici macar nu sau stabilit ca si cuantum pina nu va exista un buget suficient care sa poata acoperi organizarea etapelor si deabia apoi pt. retribuirea staffului....

Cind si daca va fi cazul sa iau bani pt. vre-o prestatie de-a mea am sa o fac publica , nu de alta dar poate chiar merit sa nu mai fac lucruri pe moca. :lol: :lol:
Nu crezi? :wink:
Vali, exact despre asta vorbeam si io...se pare ca acum ai inteles :lol: pana la urma te apreciez ca ai puterea sa recunosti, e mult mai cinstit decat sa negi ca o faci pt "pescuitul de competitie" si pt "binele pescarilor", cum se impauneaza altii.Intotdeauna mi-a placut la tine sinceritatea. :wink:
WSB CLUB

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 22 Ian 2012, 15:49

Adeline, de acord dar sa stii ca pasiunea este intotdeauna deasupra intereselor financiare ....cel putin in cazul meu :wink:

In alta ordine de ideii ca sa inteleaga tot neamul pescaresc ca nu pt. bani am acceptat sa ajut Federatia ci de dragul pasiuni mele . :wink:

Poate e mai clar acuma ce ma minat pe mine sa ma alatur acestui proiect.
Ce va iesi pina la urma , vom vedea :roll:

Personal asi dori cit mai multi pescari de competitie sa doreasca sa se implice , chiar si pt. bani :wink: , decit sa stea pe la colturi si sa de-a pe la gioale :oops:acest lucru nu foloseste nimanui in mod clar.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 22 Ian 2012, 16:02

vali stratonov scrie:
In alta ordine de ideii ca sa inteleaga tot neamul pescaresc ca nu pt. bani am acceptat sa ajut Federatia ci de dragul pasiuni mele . :wink:

Poate e mai clar acuma ce ma minat pe mine sa ma alatur acestui proiect.
Ce va iesi pina la urma , vom vedea :roll:
Acuma cu postul asta sincer ai dat-o iara in slogan electoral, pai nu asta am lamurit adineauri?! :lol: :lol: :lol: :lol:
WSB CLUB

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 22 Ian 2012, 16:18

Adeline , ce slogan electoral frate ?? :lol: :lol: :lol: :lol:
Eu nu mai candidez nicaieri :lol: :lol: :lol: :lol:
Poate vrea careva de pe aici sa candideze , se fac alegeri la Liga saptamina viitoare :wink: e nevoie de oameni care vor si pot sa faca ceva in domeniul asta....ca de vorbit pe net ...................... :wink:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 22 Ian 2012, 21:43

Ok, fie cum vrei, dar eu nu pot sa cred in clisee de genul: "...o fac pt viitorul pescuitului...o fac din pasiune...o fac din devotament, pt patrie...o fac pt binele vostru!" ....asa sunt eu mai pragmatic, nu mai am 16 ani, dar cu toate ca nu cred iti doresc sa reusesti si sa faci pt pescuitul de competitie cel putin cat ai promis...ca daca spun cat a promis popescu pun o povara prea mare pe umerii tai. :wink:
WSB CLUB

Scrie răspuns