Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Adeline, oare ceea ce se intimpla acum nu se datoreaza si faptului ca oameni ca tine , mihuta, albu, cozma, moldovan, udila, 14, andronic, renel, bina, buculei,boieriu,a mea , etc si lista poate continua cu cei de la crap,fly-fishing si stationar adica PESCARI care au prefereat sa-si vada doar de pescuit si sa nu se implice suficient in organizarea unei federatii de pescuit pt. pescari?????Adelin scrie:Ma uit la el si nu imi vine in minte decat o singura intrebare:" Ce naiba are asta in comun cu pescuitul...sau cu pescarii?!!!"![]()
Chiar atat de mult au gresit pescarii in romania incat sa primeasca o asemenea pedeapsa?!!!
![]()
![]()
Oare iadul nu era suficient?!
![]()
Despre asta e vorba ... de fapt cine trebuia sa infiinteze? Sunt convins ca nici macar la intrebarea asta, care e una esentiala, nu avem raspunsvali stratonov scrie:De ce nu a infiintat-o cine trebuia ...
Cristi mie mi-e clar ca nu avem raspunsul ....cristi.albu scrie:Despre asta e vorba ... de fapt cine trebuia sa infiinteze? Sunt convins ca nici macar la intrebarea asta, care e una esentiala, nu avem raspunsvali stratonov scrie:De ce nu a infiintat-o cine trebuia ...
Ai impresia ca daca o facea Vladeanu era altfel? Ce imagine are Vladeanu printre pescarii de spinning?
Restul e durere...
Problema ta, ca jurist, este că pe tine nu o să te întrebe nimeni dacă vrei să te asociezi cu oameni care gândesc ca Popescu, eventual ai putea să-l întrebi pe Popescu dacă vrea să se asocieze cu tine, întrucât asocierea este o acțiune voluntară al celor care doresc să se asocieze. Aici este vorba despre cluburi sportive care pot deveni membri ai federației. Tu, în clubul tău, dacă asta ai vrut să spui, ai dreptul să-ți spui un punct de vedere în Adunarea generală, dar și decizia clubului nu se ia în funcție de părerile tale, ci cu majoritate de voturi. Afilierea cluburilor la federație se face în baza hotărârilor Adunărilor generale, nu în funcție de umorile unora cu privire la alte persoane. Apropo, nu vrei să stabilim o întâlnire pentru a ne cunoaște? Ai avea ocazia după aceea să faci afirmații despre persoana Popescu în cunoștință de cauză.razvan m. scrie: Mie Federatia lui Popescu nu mi-a demonstrat ca merita sa abandonam ceea ce exista pentru a trece in subordinea ei.
Or, eu nu doresc sa ma asociez cu oameni care gandesc ca Popescu.
Un lucru este insa cert, calea pe care a apucat-o Federatia nu face decat sa se adanceasca prapastia dintre ea si pescarii de competitie.
Cu regret Dle Vali Stratonov, asta suna a eschiva !vali stratonov scrie: Razvane , stiu sigur ca tu stii la fel de bine ca nu oficialii il schimba pe Popescu ci AG-ul...