Campionatele de pescuit ale Federatiei de la Alba

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 20 Ian 2012, 23:22

Ma uit la el si nu imi vine in minte decat o singura intrebare:" Ce naiba are asta in comun cu pescuitul...sau cu pescarii?!!!" :shock: :roll: Chiar atat de mult au gresit pescarii in romania incat sa primeasca o asemenea pedeapsa?!!! :roll: :roll: :roll: Oare iadul nu era suficient?! :roll: :oops:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 21 Ian 2012, 10:33

Adelin scrie:Ma uit la el si nu imi vine in minte decat o singura intrebare:" Ce naiba are asta in comun cu pescuitul...sau cu pescarii?!!!" :shock: :roll: Chiar atat de mult au gresit pescarii in romania incat sa primeasca o asemenea pedeapsa?!!! :roll: :roll: :roll: Oare iadul nu era suficient?! :roll: :oops:
Adeline, oare ceea ce se intimpla acum nu se datoreaza si faptului ca oameni ca tine , mihuta, albu, cozma, moldovan, udila, 14, andronic, renel, bina, buculei,boieriu,a mea , etc si lista poate continua cu cei de la crap,fly-fishing si stationar adica PESCARI care au prefereat sa-si vada doar de pescuit si sa nu se implice suficient in organizarea unei federatii de pescuit pt. pescari????? :oops:

A existat o incercare timida a lui Vladeanu in urma cu 2-3 ani dar a ramas in coada de peste ...oare de ce?
Nu a putut singur , sa lovit de neimplicarea pescarilor, de rigiditatea organelor statului???? Poate cite putin din toate si de aceea a abandonat proiectul.

Am zis si o repet din pacate din spatele tastaturii nu se va rezolva nimic niciodata:oops: :oops: :oops:
Suntem cu totii in aceasta situatie de C...T numai si numai din cauza noastra....asta e purul adevar.

Numai in RO. se putea intimpla ca un lucru pe care si-l dorea toate lumea cel putin declarativ , adica Federatia de Pescuit sa ajunga sa fie hulita tot de catre pescari pt. simplul fapt ca nu a infiintat-o cine trebuia :oops:

De ce nu a infiintat-o cine trebuia ca lucrurile sa poata merge normal si cu implicarea directa a pescarilor de competitie ??????Gaseste tu raspunsul Adeline sau poate chiar il ai deja ...

Cine va avea cistig de cauza in speta asta aproape ca nu mai are importanta :oops: din pacate sa dovedint pt. a nu stiu citea oara ca noi romanii nu ne stim gestiona prioritatile in interesul general... :evil:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

cristi.albu
senior
senior

Mesaj de cristi.albu » 21 Ian 2012, 11:11

vali stratonov scrie:De ce nu a infiintat-o cine trebuia ...
Despre asta e vorba ... de fapt cine trebuia sa infiinteze? Sunt convins ca nici macar la intrebarea asta, care e una esentiala, nu avem raspuns
Ai impresia ca daca o facea Vladeanu era altfel? Ce imagine are Vladeanu printre pescarii de spinning?

Restul e durere...

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 21 Ian 2012, 11:33

Răspunsul este simplu, dar nu este asumat de nimeni fie din ignoranță, fie din interes. Federația se constituie prin asocierea cluburilor sportive de pescuit, ca persoană juridică de drept privat. Deci constituirea federației se face în conformitate cu prevederile OG 26/2000, cu repectarea prevederilor legii sportului, care, atenție, reglementează practicarea sportului nu constituirea structurilor sportive.
Cât despre cine trebuia să o înființeze este exclusă referirea la o persoană sau alta, întrucât este nerelevantă. Persoanele desemnate să conducă federația sunt stabilite de Adunarea generală, nu sunt titulari de drept. Ceea ce nu se înțelege este faptul că tot ce depinde de organizarea și administrarea federației nu se decide pe forumuri și nici prin puncte de vedere private. Fiind persoană juridică de drept privat federația ia decizii prin votul membrilor afiliați, nu la părerile unor persoane private, care nu pot fi membre ale federației. Cluburile la rândul lor, sunt persoane de drept privat care și ele iau decizii prin hotărârile adunărilor generale. Reprezentanții lor nu au decât să se asocieze sau nu la federației în funcție de hotărârile acestora.
Tot ce poate concluziona cu privire la federație este un singur lucru. Aceasta a fost constituită în condițiile legii și membri fondatori nu intenționează să renunțe la ea, indiferent cât va dura până la înregistrarea în registrul sportiv.
Ca atare, mingea se află acum în curtea cluburilor sportive care s-au constitut ca structuri sportive și sunt înregistrate în registrul sportiv. Federația nu va ceda nici un drept pe care legea i-l conferă și nu va permite desfășurarea altor activități care prin lege necesită autorizații administrative prealabile, indiferent de consecințe. Cine are de înțeles sper să înțeleagă.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 21 Ian 2012, 11:37

Nu cred ca e vorba doar despre cine a infiintat federatia. E mult mai mult decat atat.
Din tot ceea ce a facut federatia de cand s-a infiintat si pana in prezent, se desprinde o singura concluzie: federatia nu are decat un singur scop, si anume de a nimici tot ce s-a construit pana acum in pescuitul de competitie pentru a nu exista alternativa. Federatia nu vrea sa construiasca, ci sa isi subjuge ceea ce exista.

Daca ceilalti oficiali federali ar fi avut vreun cuvant de spus, energiile si resursele Federatiei s-ar fi canalizat in alte directii, cum ar fi punerea bazelor viitoarelor capionate oficiale, decat angrenarea in tot felul de procese impotriva celor care nu doresc sa se supuna. Din pacate, tot ce s-a intamplat de la constituire si pana in prezent, demonstreaza ca Federatia aceasta este a lui Popescu si ca el face ce vrea cu noua sa jucarie.
Mie Federatia lui Popescu nu mi-a demonstrat ca merita sa abandonam ceea ce exista pentru a trece in subordinea ei.

Ma intreb, daca ceilalti oficiali ai Federatiei nu sunt de acord cu ce s-a intamplat, de ce nu il schimba pe acest Popescu ? Din moment ce il lasa sa isi faca de cap, inseamna ca sunt de acord cu demersurile lui. Or, eu nu doresc sa ma asociez cu oameni care gandesc ca Popescu.

Un lucru este insa cert, calea pe care a apucat-o Federatia nu face decat sa se adanceasca prapastia dintre ea si pescarii de competitie.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 21 Ian 2012, 11:42

cristi.albu scrie:
vali stratonov scrie:De ce nu a infiintat-o cine trebuia ...
Despre asta e vorba ... de fapt cine trebuia sa infiinteze? Sunt convins ca nici macar la intrebarea asta, care e una esentiala, nu avem raspuns
Ai impresia ca daca o facea Vladeanu era altfel? Ce imagine are Vladeanu printre pescarii de spinning?

Restul e durere...
Cristi mie mi-e clar ca nu avem raspunsul ....

Oare cine TREBUIA sa fie "ALESUL" pt. ca sa existe consens intre pescarii de competitie si nu numai...

Caci daca ar exista ,sau mai bine zis ar fi existat lucrurile nu mai erau azi in aceasta situatie ingrata.

Interesele de grup ale unora si orgoliile personale ne-au adus in aceasta situatie...e clar ca buna ziua.
Dar asa e mai usor sa dam vina pe altii si sa-i aratam cu degetul ca nu-s reprezentativi ca nu-s pescari , etc , desi vina ne apartine tuturor.

PS.Cristi tu stii la fel de bine ca si mine ca aparitia cluburilor cu CIS mai ales la spinning au avut tocmai acest rol , acela de-a incepe demersurile infiintarii Federatiei de Pescuit.... oare de ce nu sa mers mai departe ?

Eu unul stiu citeva motive , dar nu fac obiectul acestei discutiii....nu inca, :(

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 21 Ian 2012, 11:56

razvan m. scrie: Mie Federatia lui Popescu nu mi-a demonstrat ca merita sa abandonam ceea ce exista pentru a trece in subordinea ei.

Or, eu nu doresc sa ma asociez cu oameni care gandesc ca Popescu.

Un lucru este insa cert, calea pe care a apucat-o Federatia nu face decat sa se adanceasca prapastia dintre ea si pescarii de competitie.
Problema ta, ca jurist, este că pe tine nu o să te întrebe nimeni dacă vrei să te asociezi cu oameni care gândesc ca Popescu, eventual ai putea să-l întrebi pe Popescu dacă vrea să se asocieze cu tine, întrucât asocierea este o acțiune voluntară al celor care doresc să se asocieze. Aici este vorba despre cluburi sportive care pot deveni membri ai federației. Tu, în clubul tău, dacă asta ai vrut să spui, ai dreptul să-ți spui un punct de vedere în Adunarea generală, dar și decizia clubului nu se ia în funcție de părerile tale, ci cu majoritate de voturi. Afilierea cluburilor la federație se face în baza hotărârilor Adunărilor generale, nu în funcție de umorile unora cu privire la alte persoane. Apropo, nu vrei să stabilim o întâlnire pentru a ne cunoaște? Ai avea ocazia după aceea să faci afirmații despre persoana Popescu în cunoștință de cauză. :lol: :lol: :lol: :lol:

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 21 Ian 2012, 12:00

Ma intreb, daca ceilalti oficiali ai Federatiei nu sunt de acord cu ce s-a intamplat, de ce nu il schimba pe acest Popescu ? Din moment ce il lasa sa isi faca de cap, inseamna ca sunt de acord cu demersurile lui. Or, eu nu doresc sa ma asociez cu oameni care gandesc ca Popescu.

.........................................................................................................
1.
Razvane , stiu sigur ca tu stii la fel de bine ca nu oficialii il schimba pe Popescu ci AG-ul...
2.
Personal si nu sunt singurul care NU SUNT DE ACORD cu multe dintre demersurile pe care le face actualul presedinte si de cele mai multe ori FARA a se consulta macar cu cei din Biroul Federal..

DAR lucrurile acestea vor fi discutate cu SIGURANTA in prima Adunare Generala a Fed. iar membrii fondatori(cluburile) vor hotari eventuale sanctiuni, schimbari sau remanieri in functiile existente.
3.
Sunt cu totul de acord cu ultima ta afirmatie ....e pacat ca sa ajuns aici , era cel mai grav lucru care trebuia sa se intimple. :oops:

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 21 Ian 2012, 16:27

vali stratonov scrie: Razvane , stiu sigur ca tu stii la fel de bine ca nu oficialii il schimba pe Popescu ci AG-ul...
Cu regret Dle Vali Stratonov, asta suna a eschiva !
Poate ca oficialii federatiei nu il pot schimba pe Popescu, dar au puterea conform statutului de a convoca AGA Extraordinara in acest scop !
Conform statutului federatiei dvs. va trebuie majoritatea simpla a biroului federal pentru a convoca aceasta AGA. Ati discutat acest subiect in biroul federal ? Sau nu ?
adica lucrurile pot fi simple ! trebe doar sa vreti !
Ori daca nu luati in discutie acest subiect si solutiile de rezolvare a lui, complacandu-va tacit in situatia actuala ... pe din afara tot a complicitate suna ! Va scufundati impreuna cu el, si nici macar nu puteti da vina pe cei care va critica ! Sau, puteti, ... dar nu va ajuta la nimic !
Cu parere de rau !
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

Scrie răspuns