Campionatele de pescuit ale Federatiei de la Alba

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 31 Ian 2012, 10:02

Mie imi place partea asta
sa stabileasca relatii sociale civilizate
:lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 31 Ian 2012, 14:41

Mie nu-mi place nimic, este nebun si nu se vindeca niciodata, nu????
Moare dupa bani, asa ceva nu am vazut, nu?????

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 01 Feb 2012, 11:54

Pana la urma omul nu este de criticat , a facut si el un lucru "bun"pentru pescuit prin manifestarile care frizeaza patologicul , a reusit sa pervertesca insasi ideea de federatie de pescuit . :lol:

Escrocului trebuie sa-i multumesca , toti aceia care se visau "sportivi si campeoni "de balastiere pe banii pescarilor ... iar acum visul lor s-a transformat in cosmar. prin bunavointa " celui mai iubit dintre pescari " :lol:

Asta se intampla atunci cand te iei dupa un nebun care iti promite marea cu sarea . Si cand te gandesti ca unii se si vedeau cu echipament de ultima generatie moka , participand la toate concursurile , pe toate continentele , pe banii "fraierilor" :lol: :lol: :lol:

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 01 Feb 2012, 13:40

Bass Assassin scrie: Escrocului trebuie sa-i multumesca , toti aceia care se visau "sportivi si campeoni "de balastiere pe banii pescarilor ... :lol:
Da, da ! ...
Si acu'... la cap de drum, sa rememoram "just for fun", cateva din celebrele discursuri ale unui asemenea campeon visator :

1 - "Pentru a intelege ce se petrece acolo, e bine sa stiti ca oamenii sunt impartiti in 2 tabere:
Tabara care stie cu ce se mananca si tabara care vrea sa faca.
Eu am facut parte din tabara care vrea sa faca si stie si cu ce se mananca."
:lol:
..........................................................................................................
2 - "AGVPS-ul nu e pe moarte... E MORT DEMULT. Faptic !...
Cert este ca partea de competitii ii va reveni Federatiei in mai putin de 45 de zile.
Afilierea la FIPS ramane o chestiune de timp...
Parerea mea sincera , este ca lucrurile sunt sub control !..."
.........................................................................................................
3 - "Ceea ce noi numim Cluburi, Popescu le vede altfel. Deci, noi suntem un fel de Triburi... " :lol:
.........................................................................................................
4 - "Am reusit sa vad peste limitarea oamenilor si sa nu pierd scopul din vizor
... daca se infiinteaza, s-a terminat cu concursurile in formatul care il stiam noi.
Si personal, n-am de gand sa las pe altii sa se ocupe de asta,..."
..........................................................................................................
5 - "Pentru mine lucrurile sunt foarte clare.
Atata timp cat vom fi "fail to act" , postul de Vicepresedinte la Fly este vacant... "

Un mic "extras" de adevaruri axiomatice, ale unui... "campeon" celebru !

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 01 Feb 2012, 13:48

noh, abia acum aura de predicator e completa.... :twisted:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 01 Feb 2012, 16:05

:lol: :lol: Beton..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 01 Feb 2012, 17:06

Si poate nu stiati , superprezidentul si omnipotentul federal, mai are un "ASS"in maneca . :lol:

Legea 69/2000 prin care va cere la CEDO dizolvarea AGVPS , MTS , ANPA, CIPS-FIPS . a ligilor , asociatiilor si cluburilor care nu sunt afiliate frpsc si n-au CIS , contracte si vizita medicala la zi . Si daca se supara tare , infiinteaza si o federatie internationala de pescuit in balastiere ,in locul FIPS-CIPS , bineinteles cu el presedinte... se stie !!! Toate astea ,pentru binele pescuitului , ca el nu are niciun interes personal :lol: :lol: :lol: :lol:

Un singur lucru il deosebeste de restul pescarilor, el este nascut , pregatit ,are o strategie si o filozofie pentru a conduce destinele pescuitului pe cele mai inalte culmi ... :lol: :lol: :lol:
In el este toata speranta pescarilor de pertutindeni !

Elementul definitoriu al acestei Strategii Naţionale este racordarea deplina a practicării pescuitului sportiv la o noua filosofie a dezvoltarii, proprie practicii din Uniunea Europeană si larg împartasita pe plan mondial.
Aceasta filozofie ,pe care mintea voastra nici macar nu o poate concepe , este esenta pescuitului si rodul gandirii avangardiste a celui care va ramane de-a pururi memoria colectiva a pescarilor ,ca cel mai mare "filozof vizionar" in probleme de pescuit recreativ-sportiv din toate timpurile :lol: :lol: :lol: :lol:

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 01 Feb 2012, 17:53

Si EU am primit notificare...sa ma ...DESFINTEZ!!!!!!!!!

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 02 Feb 2012, 00:01

Acest ninja al pescuitului de competitie:
http://www.crimetime.ro/international/u ... ocant.html
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

arctic_charr
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de arctic_charr » 06 Feb 2012, 05:08

Imi cer scuze ca intervin dar chiar nu ma mai pot abtine dupa cate am citit. Va scriu aceste cuvinte in calitate de membru fondator al APSAlba. M-am simtit nevoit sa imi fac cont pe acest site ca sa clarific niste treburi.

Infiintarea APSAlba a fost o actiune destul de curajoasa si zic eu binevenita pana in momentul in care Popescu a luat-o pe ulei rau de tot. In primul an a facut o obsesie prin incercarile lui disperate de desfintare a AGVPS-ului. Mai apoi a inceput sa viseze urat noaptea si sa isi posteze cosmarurile pe toate forumurile. El face, el drege el se lupta cu toti ...cred ca stiti foarte bine si v-ati convins de toate promisiunile si vorbele spuse in vant. In esenta nu pot spune ca este un om rau, dar s-a intinat prea mult pentru a mai iesi de acolo. Iar noi din pacate ne-am dat seama si ne-am decis prea tarziu sa il inlaturam din asociatie.

APSAlba de 2 ani incoace nu a mai avut nici o activitate. A fost prea tarat numele asociatiei prin noroi de Popescu. Va rog frumos sa nu mai asociati APSAlba cu Stefan Popescu. Nu mai exista nici o legatura intre aceste 2 nume.

Il rog politicos si pe Popescu sa isi schimbe numele de pe toate forumurile. Nu mi se pare corect sa murdareasca numele acestei asociatii, spunand baliverne pe toate forumurile. Eu nu inteleg de unde atata tupeu si nebunie in acelasi timp pe acest om. Si nu inteleg cum de nu si-a gasit nasul pana acum. Cam atat am avut de spus. Imi cer scuze daca mesajul meu nu a fost in subiect.

Scrie răspuns