Campionatele de pescuit ale Federatiei de la Alba

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 21 Ian 2012, 16:55

miky scrie:
vali stratonov scrie: Razvane , stiu sigur ca tu stii la fel de bine ca nu oficialii il schimba pe Popescu ci AG-ul...
Cu regret Dle Vali Stratonov, asta suna a eschiva !
Poate ca oficialii federatiei nu il pot schimba pe Popescu, dar au puterea conform statutului de a convoca AGA Extraordinara in acest scop !
Conform statutului federatiei dvs. va trebuie majoritatea simpla a biroului federal pentru a convoca aceasta AGA. Ati discutat acest subiect in biroul federal ? Sau nu ?
adica lucrurile sunt simple ! trebe doar sa vreti !
1.
Domnule Miky ,nu e nici o eschiva e o realitate....
2.
NU ,domnule Micky NU sa discutat in biroul federal acest lucru .

Ca biroul federal sa ia o asemenea decizie si sa convoace AG extraordinara ar trebui motive mult mai solide care sa stea la baza unei asemenea decizii decit niste discutii neprincipiale avute cu diversi useri de pe forumuri...nu credeti?
Eu cred ca v-ar placea sa poata fi schimbat un presedinte chiar si de federatie la presiunea netului , dar asta nu se prea intimpla nici in viata cotidiana cind citeva mii de oameni stau in piata si striga la "usa "presedintelui tarii si-l injura sa plece :oops:

Lucrurile nu functioneaza asa cu atit mai mult in democratie :wink:

Eventualele discutii depre prestatia presedintelui Popescu vor avea loc cu siguranta in prima AG.fiti sigur de acest lucru....se vor analiza si realizarile cit si nerealizarile fiecarui membru din comitetul federal si daca se impune vre-o schimbare aceasta se va face ....

Pina atunci NU exista nici un motiv serios de convocare AG extraordinara sau de REVOCARE din functie a presedintelui chiar daca presiunea netului exista si doreste acest lucru. :(

Imi pare rau daca va dezamagesc spunind aceste lucruri dar eu cred ca asa trebuie sa functioneze lucrurile in interiorul unei entitari .
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 21 Ian 2012, 17:01

Io am urmarit cu placere interviul cu nea Fane.
Spre sfarsitul partii a doua se enerveaza nea Fane pe FIPS CIPS ca nu respecta legislatia romaneasca. Iar Romania fiind membra UE legislatia romaneasca e legislatie europeana! asadar cum si-a permis FIPS sa delege organizarea Campionatului Mondial la Crap catre AGVPS? Ca doar AGVPS nu este structura sportiva, etc, cunoasteti...
FIPS ar face bine sa se pregateasca de proces!
:D
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 21 Ian 2012, 17:18

vali stratonov scrie:
Oare cine TREBUIA sa fie "ALESUL" pt. ca sa existe consens intre pescarii de competitie si nu numai...(
"si nu numai" se refera la restu de amatori fara taine cu pescuitu competitional , daca nu ne inseala limba romana !

Visele lui Shoco de a face performanta pe spatele recreativilor vad mai au inca un adept :lol:

Federatia asa cum vrea Popescu nu exista niciunde in lume , insa in goana dupa vreu ciolan cine se mai sinchiseste ca le bate lumea obrazu cu chestii din astea marunte .

Idiotul ala de Popescu daca pleca urechea la oameni , putea obtine ceva , da el s-o autoproclamat destept (probabil pe 1 dec. la Alba , cu mana pe drapel , langa statuia lui Mihai Viteazu si cu o cheie simbolica la brau :lol: ) , si daca nu ar fi cunoscut trecutu sau "glorios" in cea ce priveste concursurile sau prima federatie (ca o sa o faca si pe a treia , nu am dubii :lol: ) ar fi avut ceva credit , plus ca-l da in spate faptu ca nu-i din sistem cum s-ar spune , uite la Arafat asta , ca pana si ultimu om intelege ca-i un profesionist in domeniu si se vede cat cantareste asta , da nu el tot mesteca si rumega la legi si decrete de numa el le vede cum le vede (probabil se drogheaza , sau are reteta de le medic la anumite medicamente) fara sa aiba habar ce inseamna sa prinzi un chitic .

Rusinos ii ca unii inca mai stau in juru acestui personaj sinistru ,care umbla la statut cand crede el de cuviinta , si stau langa el manati de interese chiar daca inteleg si ei ca-i paranoic !

Vali , spuneai ca nu esti de acord cu unele parti din Popescu , spune , o tinut cont deparerea ta ? Din ce o debitat in continuare as zice ca nu !

Sutu-n fund si afara din pescuit , asta merita Popescu !

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 21 Ian 2012, 17:22

Tavi scrie: FIPS ar face bine sa se pregateasca de proces!
:D
Asta i-am spus de anu trecut :lol:

Are o colectia "pe cine am dat in judecata" :lol:

Cum nu-l interneaza nimeni si boala avanseaza o sa ajunga sa dea in judecata pe judecatorii pentru ca nu i-au dat dreptate , si dupa aia pe judecatorii judecatorilor :lol:

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 21 Ian 2012, 17:39

vali stratonov scrie: Eu cred ca v-ar placea sa poata fi schimbat un presedinte chiar si de federatie la presiunea netului , dar asta nu se prea intimpla nici in viata cotidiana cind citeva mii de oameni stau in piata si striga la "usa "presedintelui tarii si-l injura sa plece :oops:
Lucrurile nu functioneaza asa cu atit mai mult in democratie :wink: .
:) :) :)
Nu pot decat sa zambesc trist la raspunsul dvs !
Culmea e ca tocmai asa functioneaza o democratie !
Evident una adevarata, nu aia "originala" in care traim noi, unde nu exista conceptul de demisie de onoare nici in ruptul capului, nici daca esti acuzat penal, sau invinuit de coruptie, cum avem atatea, vorbesc prostii, toate exemplele de pana acum, in frunte cu cel al lui A Severin din Parlamentul European ! O democratie atat de "originala", incat condamna violenta dar n-o deranjeaza deloc protestul pasnic, pe care nu-l ia in seama oricum si care n-are decat sa se stinga singur cand s-or plictisi protestatarii... ca nu-i aude nimeni ! V-alegeti sa urmati modele proaste de democratie, dle Vali !
In alta ordine de idei, cred ca nu intelegeti exact realitatea care va inconjoara ! Nu presiunea netului ar fi trebuit sa va determine sa discutati acest lucru in BF ci rezultatele de pana acum ale federatiei dvs. Ati realizat ce v-ati propus ?
- Parca in 2010 v-ati propus ca in 2011 sa Campionatul National sa fie organizat de federatie . Suntem in 2012 ,... In 2011 nu ati avut un campionat National; Din vina cui ? degeaba da-ti vina pe reticenta cluburilor de a se afilia, acest obiectiv l-ati afirmat (Dl. Popescu) in 2010 cunoscand situatia
- tot pentru 2011 v-ati propus obtinerea CISului - L-ati obtinut ? Dar afilierea la FIPS ? Cine a promis, cine nu si-a realizat promisiunile ?
- cate din cluburile adevarate, nu alea de pe hartie, s-au afiliat la dvs, in 2011 ? Astea sunt intrebarile pe care trebe sa vi le puneti nu presiunea unor useri de pe net !
- Care este imaginea actuala federatiei, in orice anturaj, nu aici pe rapitori.ro, unde scriu cativa useri rautaciosi impotriva ei ? Al cui este meritul pentru aceasta imagine ?
Deschideti ochii, nu va mai amagiti singuri, cautand vinovati in alta parte !
Sunt destule considerente pentru un Birou Federal sa-si puna intrebarea intr-o sedinta macar: " de ce 2011 a trecut ca un fum fara nici o realizare ? "
Nu luati in seama "viermii si ciumpalacii" :lol: de pe net !
Faceti-va retrospectiva activitatii si a realizarilor din 2011, si judecati daca e cazul sa mai pierdeti timpul asteptand o AGA la termen, care sa va lumineze !
eu nu am treaba cu fenomenul sportiv, deci puteti sa nici nu luati in seama parerea mea ! Sunt doar un ciumpalac marunt pe aici , care si-a dat parerea neavizat, dar bine intentionat !
Sau poate ca esenta exact asta este pe care ati spus-o singur:
Dezavuati doar "discutiile neprincipiale", in care se baga Presedintele dvs, nu si ideile si strategia alesului vostru in ce priveste fenomenul sportiv competitional, care a inventat sportul fara sportivi, si campionatele fara combatanti :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 21 Ian 2012, 18:30

Mai dureza 3 ani pana il schimbati pe FFFF, atat a durat la APSAlba pana au reusit BELE et. comp. sa ii ia presedentia si evidenta contabila....dupa care sau luat cu mainile de cap cand au vazut contabilitatea... nici politia nu se descurca la aceasta ora sa cerceteze ce a facut FFF cu banii.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 21 Ian 2012, 18:44

"
In alta ordine de idei, cred ca nu intelegeti exact realitatea care va inconjoara ! Nu presiunea netului ar fi trebuit sa va determine sa discutati acest lucru in BF ci rezultatele de pana acum ale federatiei dvs. Ati realizat ce v-ati propus ?
- Parca in 2010 v-ati propus ca in 2011 sa Campionatul National sa fie organizat de federatie . Suntem in 2012 ,... In 2011 nu ati avut un campionat National; Din vina cui ? degeaba da-ti vina pe reticenta cluburilor de a se afilia, acest obiectiv l-ati afirmat (Dl. Popescu) in 2010 cunoscand situatia
- tot pentru 2011 v-ati propus obtinerea CISului - L-ati obtinut ? Dar afilierea la FIPS ? Cine a promis, cine nu si-a realizat promisiunile ?
- cate din cluburile adevarate, nu alea de pe hartie, s-au afiliat la dvs, in 2011 ? Astea sunt intrebarile pe care trebe sa vi le puneti nu presiunea unor useri de pe net !
- Care este imaginea actuala federatiei, in orice anturaj, nu aici pe rapitori.ro, unde scriu cativa useri rautaciosi impotriva ei ? Al cui este meritul pentru aceasta imagine ?
Deschideti ochii, nu va mai amagiti singuri, cautand vinovati in alta parte !
Sunt destule considerente pentru un Birou Federal sa-si puna intrebarea intr-o sedinta macar: " de ce 2011 a trecut ca un fum fara nici o realizare ? "
Domnule Miky va raspund pe rind ca sa ne intelegem , chiar daca perceptia despre realitatea ce ne inconjoara e putin diferita :lol:

1.Perfect adevarat ,dar nu inainte de-a avea toate avizele necesare pt. a putea face acest lucru.In plus federatia sa infiintat doar in martie 2011 nicidecum in 2010,

2.In 2011 nu se putea incepe vre-un campionat fara a detine avizul expres al ANTS , adica CIS-ul....vina e in principal al acestui organ al statului care a dat aviz favorabil infiintarii federatiei ca pe urma sa se razgindeasca in momentul acordarii CIS-ului.Oare de ce???
Personal cred ca domnul Popescu nu a procedat suficient de diplomatic pt. a realiza acest deziderat...aici are partea sa de vina .

3.Pt.afilierea CIPS era imperios necesara obtinerea CIS-ului....fara acesta afilierea era si ramine imposibila .
Promisiunea domnului Popescu de a-l obtine nu tine loc de CIS,adevarat ...dar domnia sa zbatut si se zbate in continuare pt. al obtine ....timpul si structura statului nu au lucrat in favoarea lui.

4. Din cunostita mea inca niciunul.Sunt doar tatonari , multe dintre cluburile cu CIS asteapta sa vada ceea ce se intimpla , nu doresc sa-si asume nici un "risc " in cazul in care federatia nu ar obtine avizele .

Asta nu inseamna ca cele 10 cluburi fondatoare cu CIS ale federatiei sunt doar pe hirtie,aici va inselati amarnic si vorbiti in necunostinta de cauza.

Analiza 2011 se va face cu siguranta asa cum am mai zis in cadrul urmatoarei sedinte AG.

Sunt multe de discutat acolo si cu siguranta se vor analiza cele petrecute in 2011.
Vis-a -vis de imaginea Federatiei e adevarat ce nu e tocmai buna in acest moment , asta si din cauza domnului Popescu care in loc de altceva mai bun de facut a intrat in discutii neprincipiale cu multi useri de pe siturile de pescuit dar si din cauza imaginii defaimatoare pe care unii useri (multi dintre ei traind pe alta lume :oops: ) si-au facut un obicei in a denigra constant pina si ideea de federatie doar din simplul fapt ca nu le place de "fata" lui Popescu.

Eu va spun inca odata intre Federatia de Pescuit si numele lui Popescu, Stratonov, Diaconita ,Bolboaca, etc nu se pune semnul egal, Federatia de Pescuit e deasupra interesului personal si e facuta pt. toti cei care au ceva in comun cu pescuitul competitional....sper sa se inteleaga clar acest lucru.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 21 Ian 2012, 19:59

SF scrie: Rusinos ii ca unii inca mai stau in juru acestui personaj sinistru ,care umbla la statut cand crede el de cuviinta , si stau langa el manati de interese chiar daca inteleg si ei ca-i paranoic !
Pai oamenii se gandesc la o remuneratie pe termen lung, care pe langa venitul din salar, alt profit, sau pensie, sa le sporeasca nivelul de trai...ca io alt motiv sa stai langa unu ca sta nu vad!...intrebarea e:"MERITA?!" :roll:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

oby 1
veteran
veteran

Mesaj de oby 1 » 21 Ian 2012, 20:20

@ miky- intr-o democratie nu vota nimeni un candidat care loveste un copil
din pacate noi suntem sctricati din radacina

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 21 Ian 2012, 20:58

Vali a scris
Sunt multe de discutat acolo si cu siguranta se vor analiza cele petrecute in 2011.
Vis-a -vis de imaginea Federatiei e adevarat ce nu e tocmai buna in acest moment , asta si din cauza domnului Popescu care in loc de altceva mai bun de facut a intrat in discutii neprincipiale cu multi useri de pe siturile de pescuit dar si din cauza imaginii defaimatoare pe care unii useri (multi dintre ei traind pe alta lume ) si-au facut un obicei in a denigra constant pina si ideea de federatie doar din simplul fapt ca nu le place de "fata" lui Popescu.
Tocmai in asta consta neverosimilul situatiei.Ideea de Federatie este total compromisa din cauza prestatiei d-lui Popescu.
Si nu stiu cine traieste in alta lume.Parerea mea ,este ca Popescu ,asemeni altora ca si el,are manifestari autiste,cu privire la pescuit si competitii.Este un fel de Basescu al pescuitului...de Boc ,gata, nu mai vreau sa zic cine este.. :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Scrie răspuns