1.miky scrie:Cu regret Dle Vali Stratonov, asta suna a eschiva !vali stratonov scrie: Razvane , stiu sigur ca tu stii la fel de bine ca nu oficialii il schimba pe Popescu ci AG-ul...
Poate ca oficialii federatiei nu il pot schimba pe Popescu, dar au puterea conform statutului de a convoca AGA Extraordinara in acest scop !
Conform statutului federatiei dvs. va trebuie majoritatea simpla a biroului federal pentru a convoca aceasta AGA. Ati discutat acest subiect in biroul federal ? Sau nu ?
adica lucrurile sunt simple ! trebe doar sa vreti !
Domnule Miky ,nu e nici o eschiva e o realitate....
2.
NU ,domnule Micky NU sa discutat in biroul federal acest lucru .
Ca biroul federal sa ia o asemenea decizie si sa convoace AG extraordinara ar trebui motive mult mai solide care sa stea la baza unei asemenea decizii decit niste discutii neprincipiale avute cu diversi useri de pe forumuri...nu credeti?
Eu cred ca v-ar placea sa poata fi schimbat un presedinte chiar si de federatie la presiunea netului , dar asta nu se prea intimpla nici in viata cotidiana cind citeva mii de oameni stau in piata si striga la "usa "presedintelui tarii si-l injura sa plece

Lucrurile nu functioneaza asa cu atit mai mult in democratie

Eventualele discutii depre prestatia presedintelui Popescu vor avea loc cu siguranta in prima AG.fiti sigur de acest lucru....se vor analiza si realizarile cit si nerealizarile fiecarui membru din comitetul federal si daca se impune vre-o schimbare aceasta se va face ....
Pina atunci NU exista nici un motiv serios de convocare AG extraordinara sau de REVOCARE din functie a presedintelui chiar daca presiunea netului exista si doreste acest lucru.

Imi pare rau daca va dezamagesc spunind aceste lucruri dar eu cred ca asa trebuie sa functioneze lucrurile in interiorul unei entitari .