AMIDA Open Sacalaia - Esox Lucius Competition
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Clasamentul detaliat pe grupe si manse il gasiti aici :tightloop scrie:Shoco nu ne faci te rog un clasament cu o singura grupa, asa sa vedem cum ar arata?
www.uglyfly.ro/download/clasament_amida_open.pdf
Astept sa vina si pozele ca sa ne holbam la ceva..
...f.tare ...am auzit chiar ca ar fi fost unii care pescuiau pt. prima data la stiuca ,dar totusi s-au clasat in primele locuri ....
printre marii campioni ai tarii
...probabil ca lupta a fost acerba
oricum daca le-a placut genul de pescuit e un castig ca sunt si concurenti care se apuca de pescuit dupa un astfel de eveniment...
si uite asa incetul cu incetul poate o sa ajungeti si la nivelul cand nu ve-ti mai masura pestii cu centimetrul ci o sa folositi cantarul ....

...probabil ca lupta a fost acerba

oricum daca le-a placut genul de pescuit e un castig ca sunt si concurenti care se apuca de pescuit dupa un astfel de eveniment...

si uite asa incetul cu incetul poate o sa ajungeti si la nivelul cand nu ve-ti mai masura pestii cu centimetrul ci o sa folositi cantarul ....

Dragos nu stiu care dintre primii clasati a pescuit pentru prima data la stiuca.Te asigur ca nici unul dintre primii 3 nu e incepator in asa ceva.dragos74 scrie:...f.tare ...am auzit chiar ca ar fi fost unii care pescuiau pt. prima data la stiuca ,dar totusi s-au clasat in primele locuri ....printre marii campioni ai tarii
![]()
...probabil ca lupta a fost acerba![]()
oricum daca le-a placut genul de pescuit e un castig ca sunt si concurenti care se apuca de pescuit dupa un astfel de eveniment...![]()
si uite asa incetul cu incetul poate o sa ajungeti si la nivelul cand nu ve-ti mai masura pestii cu centimetrul ci o sa folositi cantarul ....![]()
Eu sunt fericit ca toata lumea s-a simtit bine, si ca fenomenul poate sa aiba o continuitate.
Sincer... ma asteptam sa vii si tu.Stiu ca iti place pescuitul la stiuca la musca, si imi doream sa te cunosc pe viu.
Si da... lupta a fost acerba.Tu care nu ai participat niciodata la un concurs de musca nu ai cum sa stii cum e sa dai 3-4 ore sub stresul competitional.
Nu e niciodata tarziu sa incepi... atunci voi putea zice si eu "Uite unul care a venit pentru prima data la un concurs si le-a tras-o la toti"