Adica, sa nu amestecam pragmaticul cu poezia, da?

aaaa, si mai era un argument dubludecisiv, carasi vs. nisiparnita.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
aaaa....si daca asa sunt si concursurile de afara, crezi ca tampenia e mai mica ??? ai urmarit vreodata cam cum arata un concurs afara....ti se pare ceva de nemaipomenit la ele ...parca metoda s-a consacrat tot intr-un concurs, cehii i-au spart pe puristi cand au dat asa Very Happy
daca vrei sa castigi concursul, folosesti cea mai eficienta metoda, nu?
tot cam asa se da si prin competitiile de afara, din cate stiu, nu am inventat noi nimic, pur si simplu se copiaza.
problema este ca marea majoritate (si crde-ma ca stiu ce zic cand spun asta) influentata de aberatiile marilor campioni cred tocmai ca aceste concursuri reprezinta totul si dupa ani de zile de acest tip de fly ei se uita ca vitelul la poarta noua si li se pare imposibil ca poti prinde si pescui intr-o multitudine de feluri la musca la diverse specii ....bondan scrie:Dragos, in mare ai dreptate, dar as adauga 2 chestii:
- nu toti pescuiesc ceheste, fara sa scoata snur de pe mulineta. sunt oameni care nu se pot abtine sa nu faca si casting in timpul pescuitului, nu numa pe iarba, mie unu mi-i se pare mai fain sentimentul cand intepi pestele la distanta.
- nu cred ca daca cineva da ceheste intr-un concurs, numai asa pescuieste tot timpul anului, ma indoiesc ca sunt oameni care chiar nu vor sa incerce altceva. Poate ca dau asa in competitie pentru ca cred ca atunci, asa, cu cele mai mari sanse sa prinda.
Sincer, nu inteleg inversunarea asta impotriva celor ce concureaza. nu toti sunt batuti in cap ca Shoco (), care de altfel e pescar f bun, si l-am vazut sa si scoata snur de numa de pe mulineta deci nu tine partea cu cehescul. Nu cred ca da nimeni in cei care nu concureaza, sau ii desconsidera. Eu unul nu m-am simtit lezat de cei ce castiga concursuri prin simplu fapt ca n-am participat. si nici nu m-am simtit mai putin pescar din motivul asta. mie imi place sa ma duc la pescuit, sa scot snurul de pe mulineta, si daca mai agat si un peste e grozav.
Nu stiu daca ai pescuit cot la cot cu cei ce merg la concursuri, dar sa stii ca participa multi oameni de treaba care nu merita sa fie jigniti in necunostinta de cauza.
@Dragos tu chiar habar nu ai ce vorbesti..dragos74 scrie: problema este ca marea majoritate (si crde-ma ca stiu ce zic cand spun asta) influentata de aberatiile marilor campioni cred tocmai ca aceste concursuri reprezinta totul si dupa ani de zile de acest tip de fly ei se uita ca vitelul la poarta noua si li se pare imposibil ca poti prinde si pescui intr-o multitudine de feluri la musca la diverse specii ....![]()
daca sunt asa de buni si de competitivi , si nu se rezuma doar la ,,pastravior viteza'' stilul ''rama artificiala'',....din zecile de competitori meseriasi ,sa puna careva 4-5 poze cu ceva capturi mai rasarite fata de pastravi,cleni si lipani de max. 30cm....ceva care sa se poata masura cat de cat in kg....![]()
![]()
sper sa nu cer prea mult....
OACA imi pare rau dar n-ai inteles nimic.....eu nu sunt un purist daca asta inseamna doar a pescui la uscata ....din contra asta seamana a plafonare la fel ca si concursurile....parca metoda s-a consacrat tot intr-un concurs, cehii i-au spart pe puristi cand au dat asa Very Happy
daca vrei sa castigi concursul, folosesti cea mai eficienta metoda, nu?
tot cam asa se da si prin competitiile de afara, din cate stiu, nu am inventat noi nimic, pur si simplu se copiaza.
campionule doar 2-3 poze atat 2-3...Nu e vorba despre care ce am prins.Sunt convins ca am prins pastravi mai mari si mai multi decat vei prinde tu intr-o viata.La fel si stiuci,lipani,cleni,platici, carasi,salai, ce vrei tu ?
Vrei poze !? Iti dau poze ca nu poti duce...
tocmai ca numai despre asta e vorba...iar cele mai mari polemici si orgolii personale tu le dezvoltii in jurul acestor concursuri ....nu e cazul sa-ti redau citate din diversele tale conversatii de pe uglyfly sau alte siteuri....Multumesc inca odata celor care au participat, si polemicile si orgoliile personale nu au nimic de a face cu competitia mai sus citata.
FALS....ia priveste aici:Nu are nici o legatura pescuitul pastravului pe lac cu "habar nu au".
In primul rand nu avem unde.