Domnule coleg bune propuneri dar sufera unele precuizari:1) pe plan financiar.
a) reducerea costurilor aferente participării sportivilor prin :
- organizarea unui număr de etape pe ape publice (Beliş, Bicaz, Snagov etc). Avantaj :nu s-ar mai plăti taxe pe bălţi, Obiecţie posibilă: piste mai slabe, blank-uri mai multe. dar blancuri s-au dat si la Sarulesti, Valea Argovei, Periprava.
- cuplarea etapelor Master + Open în cadrul aceluiaşi efort organizatoric, prin programarea concursurilor în săptămâni succesive.
Avantaj : economii la transportul logisticii pentru sportivi, organizatori şi arbitri, o mai bună negociere cu patronii de bălţi, chiar o mai bună cunoaştere a bălţii şi condiţiilor de concurs. Nu-mi vin în minte obiecţii.
b) obţinerea de venituri mai mari din sponsorizări. Atragerea de sponsori mai buni şi mai generoşi, printr-o expunere mediatică superioară (voi face propuneri la pct. relaţii cu media)
1. etape pe ape publice se tin de ani de zile ....
avantajul este ca taxele sunt mult mai mici decit pe balti private dar nicidecum gratis:
Belis -18 lei/ zi / om, Bicaz 15 / zi / om .Sagov nu stiu ca nu exista precedent ...dar cred ca ar exista intelegere cu cei de la Club 21 .....evident ca se vor putea si negocia.
2. cuplarea Open-Master la intervalul de 1 saptamina nu se poate implementa , deoarece se suprapun reguli care priveste perioada de antrenamente .
avantajul eeste intradevar evindent .
3. cheia problemelor aparute este acest lucru ... e cel mai greu de realizat din pacate , dar nu imposibil....