A sucombat LRS?

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Re: A sucombat LRS?

Mesaj de apsalba » 14 Ian 2013, 12:41

MatrixVR5 scrie: Nu te vrea nimeni, nici pe tine nici federatia lui peste !
Chiar e greu de inteles ?" Dragoste cu sila nu se poate "!
Cine ți-a băgat în cap că vreau să fiu iubit de cineva? De unde ai tras această concluzie? Vezi ce înseamnă să vorbești după ureche? Să te lămuresc puțin.
1. Federațiile sportive sunt persoane juridice de drept privat. Știi ce înseamnă asta?
2. La federație se afiliază cluburile sportive, nu orice coate goale.
3. Ce te face să crezi că pescuitul sportiv se reduce la cele câteva zeci de pescari sportivi (și din ce în ce mai puțini) care s-au aciuiat în acestă coșmelie pe care tu o numești LRS? Sunt câteva mii de practicanți care nu au loc în sectele de pescuit sportiv înființate de niște profitori și care nu se pot manifesta datorită birurilor puse de către aceștia. Meditează bine la ce am scris acum. Sunt convins că în sinea ta îmi dai dreptate. Nu este obligatoriu să-mi răspunzi.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 14 Ian 2013, 12:44

MatrixVR5 scrie:Sa te mai intreb daca ai prieteni pe forumul acesta , sau te bagi .....sa te afli in subiect ca insecta ?!
Prietenii nu se fac pe forum. Eu tot încerc să vă casc ochii pentru a observa că pescuitu sportiv este pe un drum greșit. Cine va avea dreptate, o va dovedi viitorul. Oricum, LRS nu are viitor.
Cristi, hai cu actul!

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 14 Ian 2013, 12:46

Dle Cristi Albu , va multumesc pentru invitatie , am sa intervin in emisiunea dvs ,pe mail sau telefonic , atunci cand consider ca este cazul
Cu aceasta ocazie imi permit sa va fac o propunere : Faceti acesta invitatie si pe alte forulmuri de pescuit ... pentru ca si acolo sunt foarte multi multi pescari de la recreativ care au ceva de spus in legatura cu aceasta ,asa zisa "federatie sportiva" si cu autoproclamatul ei "presedinte" .

Un subiect interesant de dezbatut in emisinuea dvs ar fi si : Este pescuitul (si vanatoarea)recunoscut oficial de ANST MTS ca sport in Romania ?

Astept cu interes urmatoarele dvs emisiuni . Va multumesc
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 14 Ian 2013, 12:49

Ce-ți spuneam Cristi? Băiatul ăsta vrea să intervină pe email. :lol: :lol: :lol: :lol: Săraca limbă română!
Explică-i și faptul că emisiunile se înregistrează și pot fi folosite ca probe. :lol: :lol: :lol: :lol:

MatrixVR5
veteran
veteran

Mesaj de MatrixVR5 » 14 Ian 2013, 12:50

Sa-ti aduc aminte ca sportivii din LRS catalogati de tine (... fara cuvinte ) in mesajele de mai sus , au avut rezultate interne si internationale .
Mi-ar fi rusine sa vorbesc de niste oameni urat care au muncit si au adus drapelul tarii in varf .
Spinningul Romanesc va merge mai departe !
Sa tineti minte !
FISHING IS LIFE.
The rest just details!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 14 Ian 2013, 12:56

MatrixVR5 scrie:Sa-ti aduc aminte ca sportivii din LRS catalogati de tine (... fara cuvinte ) in mesajele de mai sus , au avut rezultate interne si internationale .
Mi-ar fi rusine sa vorbesc de niste oameni urat care au muncit si au adus drapelul tarii in varf .
Spinningul Romanesc va merge mai departe !
Sa tineti minte !
Am mai spus undeva că este meritul lor, nu al LRS. Și vrem să le recunoaștem rezultatele. Nu cred că m-ai auzit să vorbesc de rău vreun sportiv cu rezultate. Eu mă refer la formele de reprezentare, nu la pescarii sportivi. Nu vezi că îi tot spun lui Adelin să-și facă poze? De ce?
Legea 69/2000
Art. 24
(1) Recunoasterea unei structuri sportive, in sensul prezentei legi, se dovedeste prin Certificatul de identitate sportiva, eliberat in conditiile prezentei legi.
(2) Structurile sportive oficial recunoscute se pot afilia dupa cum urmeaza:
a) la asociatiile judetene, respectiv a municipiului Bucuresti, pe ramuri de sport, constituite potrivit prevederilor art. 34, pentru participarea la competitiile oficiale locale;
b) la federatia sportiva nationala corespunzatoare, constituita potrivit prevederilor art. 35-41, pentru participarea la competitiile oficiale nationale sau internationale.
Are LRS statut de federație? Nu vezi că dobitocul care semnează mister fiserman habar nu are că pescuitul sportiv este sport recunoscut?
PS Sunt convins că spinningul românesc va merge mai departe, dar nu prin LRS, ci prin FRPS. Să țineți minte! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ultima oară modificat 14 Ian 2013, 12:57 de către apsalba, modificat 1 dată în total.

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 14 Ian 2013, 12:56

Ba saracule , ce probe ai tu si impotriva cui ? Ai inceput cu amenintarile ?
Vezi ca pentru sociopati ca tine exista stabilimente speciale :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

MatrixVR5
veteran
veteran

Mesaj de MatrixVR5 » 14 Ian 2013, 12:59

apsalba scrie: gigi,
Nu trebuie sa fi grozav de inteligent pentru a observa ca situatia din LRS este fara iesire. Tu ai fost unul dintre cei care ai dat cu cacao in fostul vice cand cu evenimentul. Vrei sa-ti amintesc epitetele cu care l-ai gratulat? Daca tu crezi ca LRS este structura sportiva, eu zic ca este o adunatura de betivi. Cei care s-au retras motivand ca nu se mai simt motivati, nu intra in aceasta categorie. Sa nu crezi ca s-au retras de placere. Bunul simt ii impiedica sa zica ce gandesc. Iti mai aduci aminte comentariile de pe defunctul forum LRS cand mesenii laudau cantitatile discretionare de bere? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Neumark, gustul placut si amarui! Se pare ca din aceasta sponsorizare s-a ales doar amarul! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sa inteleg ca adunatura de betivi au facut performante ?
Adunatura de betivi ne-au reprezentat cu victorii si premii peste hotare ?
Succes in continuare cu Federatie cu tot .... .
FISHING IS LIFE.
The rest just details!

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 14 Ian 2013, 13:11

cristi.albu scrie:
fishi scrie:Tare, un fel de Irealitatea,scandalul si circul aduc audienta.Bine,asta in cazul in care va fi si Popescu prezent sau in direct din balastiera!
Tu stii cum esti Adrian... daca nu facea nimic PVTV ziceai ca de ce a aparut ca partener si nu a facut nimic. OK... acum daca mai miscam, cu eforturi tehnice pentru ca suntem la inceput, crede-ma, iar nu e bine ca e scandal, ca e popescu... orice s-ar face nu e OK... asta trebuie sa iti dea de gandit dupa parerea mea. Mie cand nu imi place ceva nu ma uit. Eu cred ca printre contre se mai spun si lucruri bune si constructive.

Hai spune drept, a fost ideea lui Malin?

Intr-o tara in care majoritatea asculta manele si fac rating la otv sunt sigur ca scandalul se vinde cel mai bine.Daca PVTV vrea sa faca ceva, acel ceva nu este circoteca LRS versus popescu.Stii mai bine decat mine ce!

Cel mai bun exemplu este revista lui Malin dupa introducerea pitzipoancelor topless.

NOTA

pitzipoance=manele=otv=popescu=SUBCULTURA

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 14 Ian 2013, 13:17

MatrixVR5 scrie: Succes in continuare cu Federatie cu tot .... .
Se spune " BAFTA! " , mai betivule ! :lol:

Scrie răspuns