Tu stii cum esti Adrian... daca nu facea nimic PVTV ziceai ca de ce a aparut ca partener si nu a facut nimic. OK... acum daca mai miscam, cu eforturi tehnice pentru ca suntem la inceput, crede-ma, iar nu e bine ca e scandal, ca e popescu... orice s-ar face nu e OK... asta trebuie sa iti dea de gandit dupa parerea mea. Mie cand nu imi place ceva nu ma uit. Eu cred ca printre contre se mai spun si lucruri bune si constructive.fishi scrie:Tare, un fel de Irealitatea,scandalul si circul aduc audienta.Bine,asta in cazul in care va fi si Popescu prezent sau in direct din balastiera!
A sucombat LRS?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- cristi.albu
- senior
Re: A sucombat LRS?
Vă mulţumesc, dar prefer să fac anumite propuneri în scris, ori aici, la vedere, ori pe mail-ul indicat de dvs.cristi.albu scrie:Salut!
Va lansez public si cat se poate de pe bune, fara cioace, invitatia de a participa la emisiunile noastre (PVTV) fie in studio fie prin telefon pentru a va expune parerile. Daca cineva crede ca are ceva de spus, dar fara injurii sau alte abordari pe langa subiect este invitat sa intervina.
Ii rog pe zavera, adelin, razvan, semlecangheorghe, SF, Mister Fisherman, Andrei Riga si ceilalti de aici (sa ma scuze ca nu i-am nominalizat pe toti) sa ia legatura cu mine (0743040012 sau cristi.albu @ pvtv.ro) sa stabilim detaliile. Emisiunile dedicate rapitorilor vor fi o data la doua saptamani, miercuri, de la ora 19:00.
Asadar, pentru discutii constructieve suntem foarte deschisi pentru oricine.
Multumesc!
Nu cred că se cuvine să ocup locul altcuiva mai informat şi mai experimentat !
zavera,
eu nu am fost la Parlament ca spectator. Găsești filmarea făcută la ședințe pe web site-ul Camerei Deputaților.
PS Nu ești bine informat. Nici o federație nu a decedat!
Iar vorbești după auzite.
cristi albu,
Mai ai răspunsul de la ANTS la cererea LRS de înscriere în Registrul Sportiv? Tu (despre care eu cred că ești corect și bine intenționat) l-ai primit de la mine personal. Fă un efort și postează-l pe acest forum, pentru ca acești atotcunoscători să vorbească în cunoștință de cauză. Sunt convins că Ștefan Dinu l-a ținut la secret și băieții ăștia habar nu au de el.
Îți dau un sfat. Renunță la intenția de a băga în direct pe fitecine. Unii au probleme cu exprimarea în limba română. Strici emisiunea.
eu nu am fost la Parlament ca spectator. Găsești filmarea făcută la ședințe pe web site-ul Camerei Deputaților.
PS Nu ești bine informat. Nici o federație nu a decedat!

cristi albu,
Mai ai răspunsul de la ANTS la cererea LRS de înscriere în Registrul Sportiv? Tu (despre care eu cred că ești corect și bine intenționat) l-ai primit de la mine personal. Fă un efort și postează-l pe acest forum, pentru ca acești atotcunoscători să vorbească în cunoștință de cauză. Sunt convins că Ștefan Dinu l-a ținut la secret și băieții ăștia habar nu au de el.
Îți dau un sfat. Renunță la intenția de a băga în direct pe fitecine. Unii au probleme cu exprimarea în limba română. Strici emisiunea.

Emisiunea se refera strict la LRS !
Emisiunea privind Federatia de Pescuit Sportiv a lui Popescu va fi pe data 14. 02 2054

FISHING IS LIFE.
The rest just details!
The rest just details!
Bătuți în cap sunt cei pe care unii îi duc de nas. Nu vrei să vezi actul respectiv? E un document oficial. Cu semnătură și ștampilă. 

Subiectul acestei pagini se refera strict la LRS !

FISHING IS LIFE.
The rest just details!
The rest just details!
PS Emisiunea cu Popescu a fost. Tu ești defazat.MatrixVR5 scrie:![]()
Emisiunea se refera strict la LRS !
Emisiunea privind Federatia de Pescuit Sportiv a lui Popescu va fi pe data 14. 02 2054.
http://live.pvtv.ro/emisiuni/emisiune-9 ... -2013.html
http://www.pvtv.ro/video/interviu-cu-st ... -frps.html
http://www.pvtv.ro/video/multi-pescari- ... l-cui.html
Si mai pot să-ți dau și altele.
Care LRS?MatrixVR5 scrie:Subiectul acestei pagini se refera strict la LRS !

După ce postează cristi albu respectivul document, o să-mi dai dreptate!
Eu atunci te-as baga la PVTV !
Acum ai inteles ?????
Nu te vrea nimeni, nici pe tine nici federatia lui peste !
Chiar e greu de inteles ?" Dragoste cu sila nu se poate "!
Daca esti inteligent si-ti spune 5 - 10 persoane ca esti beat , normal te duci si te culci .
Este un subiect care se dezbate despre LRS " Liga Romana de Spinning " daca nu intelegi .
Acum ai inteles ?????
Nu te vrea nimeni, nici pe tine nici federatia lui peste !
Chiar e greu de inteles ?" Dragoste cu sila nu se poate "!
Daca esti inteligent si-ti spune 5 - 10 persoane ca esti beat , normal te duci si te culci .

Este un subiect care se dezbate despre LRS " Liga Romana de Spinning " daca nu intelegi .
FISHING IS LIFE.
The rest just details!
The rest just details!
Sa te mai intreb daca ai prieteni pe forumul acesta , sau te bagi .....sa te afli in subiect ca insecta ?!
FISHING IS LIFE.
The rest just details!
The rest just details!