Sorin scrie:orice idei sunt binevenite
Ce cred eu ca ar fi benefic pt anul 2013:
1) O mai buna mediatizare a fenomenului cu implicarea a cel putin unei televiziuni (si aici se va vedea dorinta PVTV-ului de a fi alaturi) la care se adauga transparenta si implicarea sportivilor pt promovarea sponsorilor interesati de fenomenul competitional -
una sau doua camere pe apa ar face treaba sa se miste altfel!
2) Expunerea mediatica in cat mai multe reviste in care sa fie surprinse cat mai exact momentele fierbinti ale concursurilor cu relatarile concurentilor (si aici va fi nevoie de o deschidere din partea concurentilor pt media)...pt ca de aici pot veni banii prin sponsori, bani de care la ora actuala e nevoie pt a sustine concursurile.
3) Alegerea acelor piste care pot scadea costurile (din experienta anilor anteriori cred ca se stie care mai au peste si care nu)...in alegerea locatiilor trebuie sa se tina cont si de CV-ul ce se vede din istoric
4) Vorbea Dinu de o posibilitate de a
stimula persoanele care atrag sponsori in turneu printr-un procent din suma sponsorizata...interesant daca asta s-ar putea materializa, pt ca fiecare ar avea interes sa caute prin cunostinte si relatii personale posibile surse de sponsorizare
5) Transparenta maxima a gestionarii fondurilor...care cu siguranta va da o mai buna credibilitate ligii
6) Chiar daca nu este posibila prezenta unui arbitru in fiecare barca, macar la punctul de masurarea sa existe pe langa un arbitru inca o persoana delegata din partea organizatorului care sa participe la masuratoare si care cu un aparat foto sa filmeze masurarea, pt eventuale contestatii...asta tot pt credibilitate
Ca o sinteza a ceea ce am spus mai sus:
mediatizare pe toate fronturile pt ca asta va aduce si bani. Fara expunere media e ca si cum am pescui in spatele blocului unde nu ne vede nimeni si secretele apei le stim doar noi.
Sorin scrie: ...dar as insista mai mult asupra motivelor pentru care pescarii vin sau nu vin la competitiie
ce ii motiveaza , ce ii nemultumeste si ii tine acasa .
Cei mai multi pescari intampina dificultati in a participa la competitii
datorita problemelor financiare in primul rand, datorita nemultumirilor generate de propriile rezultatele si desigur mai sunt alte probleme, dar care eu zic ca sunt rezolvabile(comparativ cu primele doua). Sigur a doua problema e greu de recunoscut, dar e la fel de reala ca si prima, doar ca orgoliul barbatesc nu ne da lasa de multe ori sa vedem adevarul. Toti ne dorim sa fim pe primul loc(doar pt asta participam la concursuri) insa pt unii faptul ca nu reusesc sa se apropie ii face sa se supere si sa nu isi mai doreasca sa se intreaca.(

sigur ca in aceasta categorie nu intra prietenii si cunoscutii nostri!

vorbim doar la modul general

) Desigur ca pt multi premiile nu sunt atractive(asta si raportat la cheltuieli), dar nu cred ca asta a fost adevarata problema a anului 2012. S-au premiat
in bani pe langa podium urmatoarele 6 locuri tocmai in ideea stimularii primilor clasati...asta cred eu ca a fost un pas inainte facut de Liga in anul 2012. Ideile cu 2 in barca, motoare mai mari, piste gigantice sunt la momentul asta mofturi si figuri care nu fac altceva decat sa ne ingreuneze si mai mult situatia. Pai noi vorbim de bani putini, cheltuieli si bugete mici si in paralel ne permitem sa fabulam la extinderea echipamentului si cresterea cheltuielilor.
Stiu ca acest post o sa imi aduca ceva "prieteni", dar sunt lucruri reale care trebuiesc spuse.