A sucombat LRS?

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adelin
Moderator
Moderator

Re: A sucombat LRS?

Mesaj de Adelin » 14 Ian 2013, 22:54

apsalba scrie: PS Oare de ce domnul Mustata a ales sa se afilieze la federatie cu clubul dumnealui? Raspunsul corect ar lamuri multe.
Pt ca a pus botu', ca si Vali de altfel, la vrajeala ta....cu timpul se va lamuri de vrajeala de tip "alba-neagra" si te va parasi. Asa cum ai prezis tu destinul LRS, tot asa iti prezic eu ca vei ramane singur si toti cei ce te-au urmat se vor lamurimai devreme sau mai tarziu de tine. Nu stiu ce ai promis, dar promisiunile au facut oamenii sa te urmeze, nu faptul ca esti tu baiatul de aur al pescuitului de competitie...si incet incet tu singur o sa le dovedesti ca au ales gresit.

Oricum il felicit pe Vali ca a ales bine momentul si a iesit onorabil din rahatul in care l-ai bagat (sau in care s-a bagat) ...putea sa iasa sifonat rau, iar pe tine sa te doara fix la basca de asta....si sti de ce, pt ca tu nu poti sa iesi rau! Nu sti ce e rusinea, ai tupeu cat casa si nu dai 2 bani pe imaginea ta, intr-un cuvant esti perfect!. :oops:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 14 Ian 2013, 23:55

Ce trebuie sa constatam de aici...cu sau fara sucombarea LRS sunt oameni carora le pasa de fenomenul CNS si LRS. Dintre cei care au fost acolo, vor sa fie sau sunt. La Fed. nu vorbeste decat un om, in zadar ... Incercam sa il ignoram desi e greu. :lol: ne place sa ne giucam cu el. Concret sunt oameni carora le pasa, si asta conteaza. LRS are nevoie de o schimbare de atitudine din interior si este posibila...am incredere in noua formula de la conducere ... Oameni cu potential ! oricum din exterior nu se poate ataca LRS.ul ,din interior trebuie doar privit mai de sus si lasa.te orgoliile ca sa reusim ... Numa bine

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 15 Ian 2013, 01:12

Sorin scrie:orice idei sunt binevenite
Ce cred eu ca ar fi benefic pt anul 2013:
1) O mai buna mediatizare a fenomenului cu implicarea a cel putin unei televiziuni (si aici se va vedea dorinta PVTV-ului de a fi alaturi) la care se adauga transparenta si implicarea sportivilor pt promovarea sponsorilor interesati de fenomenul competitional - una sau doua camere pe apa ar face treaba sa se miste altfel!
2) Expunerea mediatica in cat mai multe reviste in care sa fie surprinse cat mai exact momentele fierbinti ale concursurilor cu relatarile concurentilor (si aici va fi nevoie de o deschidere din partea concurentilor pt media)...pt ca de aici pot veni banii prin sponsori, bani de care la ora actuala e nevoie pt a sustine concursurile.
3) Alegerea acelor piste care pot scadea costurile (din experienta anilor anteriori cred ca se stie care mai au peste si care nu)...in alegerea locatiilor trebuie sa se tina cont si de CV-ul ce se vede din istoric
4) Vorbea Dinu de o posibilitate de a stimula persoanele care atrag sponsori in turneu printr-un procent din suma sponsorizata...interesant daca asta s-ar putea materializa, pt ca fiecare ar avea interes sa caute prin cunostinte si relatii personale posibile surse de sponsorizare
5) Transparenta maxima a gestionarii fondurilor...care cu siguranta va da o mai buna credibilitate ligii
6) Chiar daca nu este posibila prezenta unui arbitru in fiecare barca, macar la punctul de masurarea sa existe pe langa un arbitru inca o persoana delegata din partea organizatorului care sa participe la masuratoare si care cu un aparat foto sa filmeze masurarea, pt eventuale contestatii...asta tot pt credibilitate

Ca o sinteza a ceea ce am spus mai sus: mediatizare pe toate fronturile pt ca asta va aduce si bani. Fara expunere media e ca si cum am pescui in spatele blocului unde nu ne vede nimeni si secretele apei le stim doar noi. :wink:
Sorin scrie: ...dar as insista mai mult asupra motivelor pentru care pescarii vin sau nu vin la competitiie
ce ii motiveaza , ce ii nemultumeste si ii tine acasa .
Cei mai multi pescari intampina dificultati in a participa la competitii datorita problemelor financiare in primul rand, datorita nemultumirilor generate de propriile rezultatele si desigur mai sunt alte probleme, dar care eu zic ca sunt rezolvabile(comparativ cu primele doua). Sigur a doua problema e greu de recunoscut, dar e la fel de reala ca si prima, doar ca orgoliul barbatesc nu ne da lasa de multe ori sa vedem adevarul. Toti ne dorim sa fim pe primul loc(doar pt asta participam la concursuri) insa pt unii faptul ca nu reusesc sa se apropie ii face sa se supere si sa nu isi mai doreasca sa se intreaca.( :lol: sigur ca in aceasta categorie nu intra prietenii si cunoscutii nostri! :lol: vorbim doar la modul general :lol: ) Desigur ca pt multi premiile nu sunt atractive(asta si raportat la cheltuieli), dar nu cred ca asta a fost adevarata problema a anului 2012. S-au premiat in bani pe langa podium urmatoarele 6 locuri tocmai in ideea stimularii primilor clasati...asta cred eu ca a fost un pas inainte facut de Liga in anul 2012. Ideile cu 2 in barca, motoare mai mari, piste gigantice sunt la momentul asta mofturi si figuri care nu fac altceva decat sa ne ingreuneze si mai mult situatia. Pai noi vorbim de bani putini, cheltuieli si bugete mici si in paralel ne permitem sa fabulam la extinderea echipamentului si cresterea cheltuielilor. :wallbash:

Stiu ca acest post o sa imi aduca ceva "prieteni", dar sunt lucruri reale care trebuiesc spuse. :oops:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

ionutz_gr
senior
senior

Mesaj de ionutz_gr » 15 Ian 2013, 07:44

[quote="Adelin"]
Cei mai multi pescari intampina dificultati in a participa la competitii [b]datorita problemelor financiare in primul rand[/b], datorita nemultumirilor generate de propriile rezultatele si desigur mai sunt alte probleme, dar care eu zic ca sunt rezolvabile(comparativ cu primele doua).[/quote]

Pe langa cele doua motive eu as mai adauga si [b]lipsa timpului liber.[/b]. In tarisoara noastra mult iubita cei care nu au bani de la mama si de la tata, pentru a putea avea o viata decenta trebuie sa muceasca cel putin 14-15 ore pe zi, foarte des si in weekend.

:respekt:
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 15 Ian 2013, 08:45

Daca Adelin o scris asa mult...e groasa rau :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

kleniacul
veteran
veteran

Mesaj de kleniacul » 15 Ian 2013, 09:14

ionutz_gr scrie:
Adelin scrie: Cei mai multi pescari intampina dificultati in a participa la competitii datorita problemelor financiare in primul rand, datorita nemultumirilor generate de propriile rezultatele si desigur mai sunt alte probleme, dar care eu zic ca sunt rezolvabile(comparativ cu primele doua).
Pe langa cele doua motive eu as mai adauga si lipsa timpului liber.. In tarisoara noastra mult iubita cei care nu au bani de la mama si de la tata, pentru a putea avea o viata decenta trebuie sa muceasca cel putin 14-15 ore pe zi, foarte des si in weekend.

:respekt:
Sint destui pescari care au baza materiala necesara pentru a participa la concursuri,deci aici e deja un grup tinta care ar putea fi atras .Din pacate postarea cu 14-15 ore de munca /zi pentru a avea tot ce-ti trebuie si putin in plus e foarte adevarata,mediul privat cere mult mai multe sacrificii decit pare,apoi sint obligatiile legate de familie si alte lucruri care necesita timp si pun pescuitul pe planul al cincilea,intr-un caz fericit.De fapt multi am devenit mai mult colectionari de lansete,mulinete,voblere ,etc decit pescari.

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 15 Ian 2013, 09:15

Bine ca nu-i scurta si subtire :D ...

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 15 Ian 2013, 09:31

semlecangheorghe scrie:Daca Adelin o scris asa mult...e groasa rau :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Cea mai tare propunere este cea de la punctul 4. nucus a sintetizat cel mai bine ce este postarea lui Adelin. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ca o părere personală, cum poți să mediatizezi un eveniment sportiv care se desfășoară pe coclauri? :lol: :lol: :lol: :lol:

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 15 Ian 2013, 09:35

old_radu scrie:...tare "zavera" asta ...are o sumedenie de purtatori de cuvant
:mrgreen:
...eram curios sa cunosc parerea lui .
La treaba cu purtătorii de cuvânt nu comentez !

Părerea mea am expus-o sub forma unor propuneri. Dacă nu eram convins că sunt fezabile (desigur, cu amendamente şi alături de alte propuneri, din partea unora mai experimentaţi), nu mă apucam să scriu.

Old _radu, LRS este structura are a dus spinningul de competiţie acolo unde este acum. Cu multe realizări, dar şi cu ceva probleme interne. A fost şi este, din păcate, o comunitate mică şi destul de închisă, deci vulnerabilă la anumiţi factori de risc.
În primul rând, la ceea ce englezii numesc "sailing desease", adică boala marinarilor obligaţi să trăiască multă vreme împreună, în cadrul unor colective restrânse. Asta duce la acumularea şi exacerbarea unor tensiuni, a unor evenimente mărunte care capătă proporţii nejustificate. Se atinge la un moment dat o "masă critică" şi unele lucruri explodează. Deobicei, acestea sunt explozii de mai mică amploare şi pot fi gestionate,
Cu alte cuvinte, cu puţin efort şi ceva sprijin din afară (dacă se poate, evident), lucrurile reintră în normal, iar "necrofagii" rămân cu buza umflată.
Aşa cum cred eu că va rămâne şi de această dată federaţia domnului Popescu. Pot înţelege de ce se agită domnia sa, dar nu cred că va avea vreun beneficu. Mai mult, cred că va determina LRS-ul să-şi strângă rândurile. Aşa se întâmplă deobicei, cel mai bun medicament al bolii îl constituie pericolul exterior.
La marinari furtuna, la LRS federaţia !

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 15 Ian 2013, 10:03

kleniacul scrie:Sint destui pescari care au baza materiala necesara pentru a participa la concursuri,deci aici e deja un grup tinta care ar putea fi atras .Din pacate postarea cu 14-15 ore de munca /zi pentru a avea tot ce-ti trebuie si putin in plus e foarte adevarata,mediul privat cere mult mai multe sacrificii decit pare,apoi sint obligatiile legate de familie si alte lucruri care necesita timp si pun pescuitul pe planul al cincilea,intr-un caz fericit.De fapt multi am devenit mai mult colectionari de lansete,mulinete,voblere ,etc decit pescari.
Pe fondul lipsei de timp s-ar gasi solutii daca ar fi vointa. Acum concursurile au sedinta tehnica vineri seara, o mansa sambata dimineata si o mansa duminica dimineata. Unele-s mai aproape, altele... f departe.
S-ar putea tine mansa de sambata in a doua parte a zilei si asta i-ar ajuta pe multi sa nu aiba nevoie de zi libera de la servici vineri.
Iar etapele zonale la Open ar fi iar un ajutor pentru multi, micsorand timpul alocat deplasarilor precum si costurile aferente.

Scrie răspuns