cristi albu,
Mai ai răspunsul de la ANTS la cererea LRS de înscriere în Registrul Sportiv?
Mars mai prostanacule la subsol..aaaaaaa...la brutarie!!!!!

Lasa oamenii in pace, ca nu te pricepi.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Domnule coleg, poate o sa te surprinda faptul ca in Romania mai sunt oameni dispusi sa ajute fenomenul competitional asa cum a facut nea Victor Musteata in cazul concursului de anul trecut de la Minjesti.Decât în situaţia în care patronul pune gratis balta la dispoziţie, dar nu cred că se va întâmpla asta în România anului 2013.
Perfect, cu atat mai bine !vali stratonov scrie:Domnule coleg, poate o sa te surprinda faptul ca in Romania mai sunt oameni dispusi sa ajute fenomenul competitional asa cum a facut nea Victor Musteata in cazul concursului de anul trecut de la Minjesti.Decât în situaţia în care patronul pune gratis balta la dispoziţie, dar nu cred că se va întâmpla asta în România anului 2013.
Cred cu tarie ca mai sunt oameni de bine si in alte parti ale tarii care sa faca asemenea gesturi ....trebuie doar gasiti si "motivati" sa faca asemenea lucruri.....si crede-ma se poate .
Ba sa crezi...asta se intimpla..mai ales daca ideile vin de la persoane mai tinere....si dupa aia pling unii ca unde s-a ajuns..Nu cred că o idee, în măsura în care poate fi utilă, poate fi respinsă din motiv că : "cine-i ăla de propune?" sau " Daca nu mi-a venit mie, clar că nu e bună."
Radu, eu cred ca unele se pot realiza usor iar altele mult, mult mai greu sau chiar deloc...old_radu scrie:@ zavera
...tu chiar crezi in posibilitatea realizarii propunerilor tale ?
...adica , chiar crezi ca acestea ar putea fi puse in practica in Romania zilelor noastre ?
Subscriu. 99% din cei care se produc pe acest forum sunt persoane carora le place sa se auda vorbind (desi bat campii) si gigi care joaca rolul de gica contra. Restul sunt oameni normali, unii chiar bine intentionati, dar sufocati de verva diletantilor. Pana asta de idei si lipsa unei strategii clare, care nu s-a putut cristaliza in acest timp, denota esecul ideii numita LRS, nascuta moarta dupa parerea mea chiar de la constituire, in lipsa autirizarii ca structura sportiva. Solutie de salvare nu exista, iar zbaterile din acest moment sunt in fapt starea de agonie in care a ajuns.Tavi scrie:Nu old_radu, nicio propunere nu se va putea realiza in Romania sau oriunde, in zilele noastre sau in viitor daca toata lumea ar vedea lucrurile ca tine.
Nu pesimistii sunt cei care au succes.