A sucombat LRS?

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
jhonny
veteran
veteran

Re: A sucombat LRS?

Mesaj de jhonny » 14 Ian 2013, 16:41

apsalba scrie:
cristi albu,
Mai ai răspunsul de la ANTS la cererea LRS de înscriere în Registrul Sportiv?

Mars mai prostanacule la subsol..aaaaaaa...la brutarie!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Lasa oamenii in pace, ca nu te pricepi.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 14 Ian 2013, 18:02

Decât în situaţia în care patronul pune gratis balta la dispoziţie, dar nu cred că se va întâmpla asta în România anului 2013.
Domnule coleg, poate o sa te surprinda faptul ca in Romania mai sunt oameni dispusi sa ajute fenomenul competitional asa cum a facut nea Victor Musteata in cazul concursului de anul trecut de la Minjesti.

Cred cu tarie ca mai sunt oameni de bine si in alte parti ale tarii care sa faca asemenea gesturi ....trebuie doar gasiti si "motivati" sa faca asemenea lucruri.....si crede-ma se poate . :wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 14 Ian 2013, 18:14

...propuneri, continuare :

3. relaţia cu mass media. Introducere: o bună expunere media este o condiţie importantă de îndeplinit pentru a obţine sponsorizări substanţiale. De aceea, propun :
- invitarea tuturor televiziunilor care au în grilă emisiuni de pescuit să preia gratuit 3-5 minute LIVE şi să beneficieze de dreptul de a realiza 4-5 scurte interviuri, inainte de şedinţa tehnică, cu reprezentanţi ai organizatorului, ai brigăzii de arbitri, ai administratorului balţii (dacă există) dar, în primul rand cu caţiva concurenţi "care au vorbele la ei" (cluburile îi ştiu, desigur).
Apoi, la sfarsitul etapei, scurte declaraţii ale caştigătorului, arbitrului şef, etc. Aici pot fi şi mici can-can-uri, că astea promovează marfa şi fac rating la televiziuni.
- incheierea unui parteneriat reciproc avantajos cu PV TV, care şă poată transmite nelimitat aspecte din competiţie. Am văzut că există şi bunăvoinţă, şi legături personale, şi competenţă. Este bine şi pentru PV TV, care-şi împrospătează programele şi renunţă la " manierismul si monotonia de acum" (no hard feelings, pls!)
- desigur, abordări ale radioului public şi a posturilor private (sunt cu zecile), pentru parteneriate. Transmisii de la faţa locului, interviuri, sponsorii băgaţi în seamă, etc.
- la fel , revistele de pescuit, care-ţi iau ochii cu grafica, dar stau cam prost cu conţinutul. Vă daţi seama cate s-ar putea scrie după numai o etapă ?

4. relaţia cu sponsorii.. Utilizarea inteligentă a tuturor legăturilor personale, folosirea ca argumente a palmaresului internaţional al spinning-ului romanesc, delimitarea netă a sponsorizării cluburilor, de sponsorizarea competiţiei naţionale, a participării internaţionale, chiar a LRS (pentru că şi liga are nevoi, deci cheltuieli)

5.strict organizatorice
- redeschiderea forumului, transformarea acestuia într-o fereastră deschisă pentru cei care doresc să abordeze pescuitul competiţional la spinning. Păstrarea unei secţiuni private pentru eventualele "reglari de conturi".
- identificarea, dintre actualii sportivi deja afirmaţi, a 2-3 persoane cu o bună capacitate de comunicare. Aceştia să se transforme în vectori de imagine ai LRS, să activeze cu moderaţie şi diplomaţie pe toate forumurile de pescari.
- votarea, în mod democratic, a unui proiect pentru 2013, susţinut de o persoană sau de un colectiv (dar şi acesta, cu un lider cunoscut). Proiectul să fie gandit bine (cel mai bun ar fi un concurs de proiecte), iar odată votat, se duce la îndeplinire cu exactitate, fără "suparari" pe parcurs.

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 14 Ian 2013, 18:16

vali stratonov scrie:
Decât în situaţia în care patronul pune gratis balta la dispoziţie, dar nu cred că se va întâmpla asta în România anului 2013.
Domnule coleg, poate o sa te surprinda faptul ca in Romania mai sunt oameni dispusi sa ajute fenomenul competitional asa cum a facut nea Victor Musteata in cazul concursului de anul trecut de la Minjesti.

Cred cu tarie ca mai sunt oameni de bine si in alte parti ale tarii care sa faca asemenea gesturi ....trebuie doar gasiti si "motivati" sa faca asemenea lucruri.....si crede-ma se poate . :wink:
Perfect, cu atat mai bine !

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 14 Ian 2013, 19:15

Nu cred că o idee, în măsura în care poate fi utilă, poate fi respinsă din motiv că : "cine-i ăla de propune?" sau " Daca nu mi-a venit mie, clar că nu e bună."
Ba sa crezi...asta se intimpla..mai ales daca ideile vin de la persoane mai tinere....si dupa aia pling unii ca unde s-a ajuns..
Crede-ma nu are rost sa-ti consumi energia.....aici..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 14 Ian 2013, 19:45

@ zavera

...tu chiar crezi in posibilitatea realizarii propunerilor tale ?
...adica , chiar crezi ca acestea ar putea fi puse in practica in Romania zilelor noastre ?

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 14 Ian 2013, 20:34

Nu old_radu, nicio propunere nu se va putea realiza in Romania sau oriunde, in zilele noastre sau in viitor daca toata lumea ar vedea lucrurile ca tine.
Nu pesimistii sunt cei care au succes.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 14 Ian 2013, 20:37

old_radu scrie:@ zavera

...tu chiar crezi in posibilitatea realizarii propunerilor tale ?
...adica , chiar crezi ca acestea ar putea fi puse in practica in Romania zilelor noastre ?
Radu, eu cred ca unele se pot realiza usor iar altele mult, mult mai greu sau chiar deloc...
E insa de apreciat faptul ca zavera are niste propuneri concrete , multe dintre ele realizabile.....ceea ce lipseste in fapt e unitatea grupului , stricata in decursul timpului de "micile interese" individuale sau de grup .

Astept cu interes propunerile "boardului Tocae " ca plan de redresare a competitiilor din cadrul LRS dar si cu mai mare interes votul AG, al LRS....

Sper ca munca celor ce au mai dorit in ziua de azi sa se implice in fenomen sa nu fie zadarnicite de votul unor cluburi "celebre" pt. astfel de practici .... :roll: :twisted: :evil: :oops:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 14 Ian 2013, 20:43

Tavi scrie:Nu old_radu, nicio propunere nu se va putea realiza in Romania sau oriunde, in zilele noastre sau in viitor daca toata lumea ar vedea lucrurile ca tine.
Nu pesimistii sunt cei care au succes.
Subscriu. 99% din cei care se produc pe acest forum sunt persoane carora le place sa se auda vorbind (desi bat campii) si gigi care joaca rolul de gica contra. Restul sunt oameni normali, unii chiar bine intentionati, dar sufocati de verva diletantilor. Pana asta de idei si lipsa unei strategii clare, care nu s-a putut cristaliza in acest timp, denota esecul ideii numita LRS, nascuta moarta dupa parerea mea chiar de la constituire, in lipsa autirizarii ca structura sportiva. Solutie de salvare nu exista, iar zbaterile din acest moment sunt in fapt starea de agonie in care a ajuns.
PS Oare de ce domnul Mustata a ales sa se afilieze la federatie cu clubul dumnealui? Raspunsul corect ar lamuri multe.

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 14 Ian 2013, 21:06

...tare "zavera" asta ...are o sumedenie de purtatori de cuvant
:mrgreen:
...eram curios sa cunosc parerea lui .

Scrie răspuns