Help please!
O dadui in bara!
Am bagat in ianuarie niste carasi (250 -300 g bucata) - si incet dar sigur au invatat cu totii sa innoate cu burta in sus pe luciul apie!

. Pe deasupra mai sunt si tepeni, adica nu mai dau din coada! Mama lor!
Am observat ca s-a dezvoltat un fel de bacterie pe ei, adica bale albe, zici ca sunt muci! In timp de cateva saptamani, rand pe rand s-au ridicat la suprafata. am luat probe de apa, le-am dus la analiza fizic-o chimica si biologica, astept rezultatul - pe saptaman viitoare aflu raspunsul
Problema e alta:
Intre timp a fost nasu-meu la pescuit si mi-a adus vre-o 2 galeti d erosiara, carasei si cativa ciortani, pe care i-am bagat la apa. Stiu ca mai mult ca sigur pestii aia sunt si ei condamnati la "facut plaja la soare" daca nu tratez balta IMEDIAT.
In plus, cineva mi-a adus si trei marlite, pe care le-am bagat in apa, ca sa alerge dupa pestii aia pasnici, sa nu se plictiseasca.
Asa ca va intreb:
Ce trebuie sa bag in apa ca sa ii tratez?
Var?
Clor?
Sare?
Care e cantitatea sa zicem de var ce poate fi bagata in apa?
Cineva mi-a sugerat la modul cel mai serios ca singura solitie ar fi sa bag doi piloni si sa leg la 220 de cateva ori pe zi cate 5 -10 minute timp de vre-o saptamana.. da asta inseamna ca stiucile alea trei, pentru care am alergat atata vor invata sa joace break-dance

.
Pls HALP!!!
Gabi