Ok, multumesc, cred ca am nevoie....avem un inginer piscicol chiar aici pe forum, da' cred ca este foarte ocupat zilele astea. o sa-i dau un mail sa-ti citeasca mesajele, poate te ajuta.
Nu ma gandeam sa fac un bazin ca sa se reproduca pestii... ideea mea era mai mult sa il populez primavara, iar pana toamna sa pesucuiesc ... iar peste iarna sa ramana doar o cantitate mica de pesti... eventual numai somnii si stiucile si cativa crapi mai mari... puietul oricum va fi folosit pe post de hrana de catre rapitori

Canalizare este in zona, as putea de ex sa trag o conducta de plastic (80 m) pana la reteaua de canal... asa pe sestache... numai ca scurgerea o sa fie aiurea.
Apa curenta exista, da io intentionam oricum sa-mi fac un put... am o pompa puternica de 2 toli, cu care tata a golit un put cu 9 metri de apa in 3 ore! Deci sa bag apa in balta - s-ar putea... Problema cu scosul apei din balta ar fi mai naspa... adica partea din fata, unde va fi casa e cam cu 1 metru mai sus decat partea din spate, unde va fi balta...