Vopsirea woblerelor..
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Vopsirea woblerelor..
est in fata oglinzii?
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
Ok, Gigi:
intrebarea era:
cine a fost primul care a facut referire la persoana in discutia respectiva.
Raspunsul la acesta intrebare nu are legatura cu ce vreau eu sa inteleg.
Sa-ti explic rational
de ce.
Raspunsul e: x sau y.
Daca nu sunt de acord cu raspunsul tau, deci daca si abia atunci intervine rationamentul meu in baza caruia vad sau inteleg lucrurile diferit de tine.
Intelegi?
Dar tu de fapt nu vrei sa raspunzi si o dai in diverse....si desigur "noi" nu realizam cum ne imbarligi tu
intrebarea era:
cine a fost primul care a facut referire la persoana in discutia respectiva.
Raspunsul la acesta intrebare nu are legatura cu ce vreau eu sa inteleg.
Sa-ti explic rational

Raspunsul e: x sau y.
Daca nu sunt de acord cu raspunsul tau, deci daca si abia atunci intervine rationamentul meu in baza caruia vad sau inteleg lucrurile diferit de tine.
Intelegi?

Dar tu de fapt nu vrei sa raspunzi si o dai in diverse....si desigur "noi" nu realizam cum ne imbarligi tu

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
- semlecangheorghe
- veteran
''Deci,daca si abia''......
Pentru mine este irelevant ce crezi tu..Este irelevant cine consideri ,tu, ca a inceput primul..Parerea ta este egal cu ''o'',daca tu crezi ceva nu inseamna ca asa si este..
Situatia poate sa fie de ansamblu,conflictul inceput in alta parte si continuat acolo..
Merg insa, pe un precedent..
Cine ia zis lui lazea de rulmentii din quantum ,ia zis-o frumos,fara atac la persoana.Nu a avut alte discutii anterioare pe alte teme..In ciuda acestor premise ,la scuturat lazea de zici ca lo injurat de mama..dupa care ''o plecat pe girla'' o vreme..
Voi face acelasi lucru..''plec pe girla''...este irational sa polemizezi cu oameni cu idei preconcepute,carora oricit le-ai explica,o tin pe a lor,de fapt,urmeaza exact ceea ce le-a trasat cineva..asa ca n-are rost..
So...daca papagal82,na mai avut nic' de zis ieri,si a plecat ''pe girla'',voi face si eu acelasi lucru..Pa ,pestii ma asteapta..
Pentru mine este irelevant ce crezi tu..Este irelevant cine consideri ,tu, ca a inceput primul..Parerea ta este egal cu ''o'',daca tu crezi ceva nu inseamna ca asa si este..
Situatia poate sa fie de ansamblu,conflictul inceput in alta parte si continuat acolo..
Cine ia zis lui lazea de rulmentii din quantum ,ia zis-o frumos,fara atac la persoana.Nu a avut alte discutii anterioare pe alte teme..In ciuda acestor premise ,la scuturat lazea de zici ca lo injurat de mama..dupa care ''o plecat pe girla'' o vreme..
Voi face acelasi lucru..''plec pe girla''...este irational sa polemizezi cu oameni cu idei preconcepute,carora oricit le-ai explica,o tin pe a lor,de fapt,urmeaza exact ceea ce le-a trasat cineva..asa ca n-are rost..
So...daca papagal82,na mai avut nic' de zis ieri,si a plecat ''pe girla'',voi face si eu acelasi lucru..Pa ,pestii ma asteapta..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Vad ca te-a durut tare lectiile gratuite ale lui Bogdan.Il faci in continuare intr-un anumit fel desi daca recitesti ce a scris chiar ca te-ai putea apuca de vopsit voblere si apoi sa revii in forta cu un articol 

mda .paracioasa mica are si "pesti"semlecangheorghe scrie:

aha, deci tie cica ti-e lene sa citesti topicul respectiv sa vezi cine a inceput ....dar esti ferm convins ca pe baza altor ineptii de-ale tale de acu 100 de ani , si situatia de acum ar fi la fel ...
si pe baza acestei presupuneri pline de inteligenta de-a ta te simti indreptatit sa faci ....ba tu ...
imbatranesti si te lasa ...si memoria ...n-am avut niciodata quantum smoke , ci altceva
iar faptul ca am incetat acolo sa mai polemizez , doar tu o poti interpreta in favoarea ta ....
de fapt tu poti interpreta ce vrei , cum vrei ....
prins la colt dai bir cu fugitii
hai pa la balta ....vezi sa nu cazi in apa , ca reginutele au iesit din apatie si salaul deja se foieste nevazand serpii inotand prea agale
si pe baza acestei presupuneri pline de inteligenta de-a ta te simti indreptatit sa faci ....ba tu ...
imbatranesti si te lasa ...si memoria ...n-am avut niciodata quantum smoke , ci altceva
iar faptul ca am incetat acolo sa mai polemizez , doar tu o poti interpreta in favoarea ta ....
de fapt tu poti interpreta ce vrei , cum vrei ....
prins la colt dai bir cu fugitii
hai pa la balta ....vezi sa nu cazi in apa , ca reginutele au iesit din apatie si salaul deja se foieste nevazand serpii inotand prea agale
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
pescuiasca si el va
Ah, ok. Mersi de raspuns.semlecangheorghe scrie:Situatia poate sa fie de ansamblu,conflictul inceput in alta parte si continuat acolo..

Musca 13
Musca 13
- semlecangheorghe
- veteran
Cerebralule...
Ai inteles deci ,de ce este irelevant,cine a inceput..

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
E irelevant daca nu a inceput el dar in precedentul pe care-l invoci e relevant ca a inceput el?
Si totusi poate e un conflict mai vechi poate inceput tot de Lazea, din nou relevant, nu?
Delicios de rational.

Si totusi poate e un conflict mai vechi poate inceput tot de Lazea, din nou relevant, nu?
Delicios de rational.

Musca 13
Musca 13
- johnnybravo
- Moderator
l-am mutat la cafenea, incep propunerile de banari temporare.