Vopsirea woblerelor..

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
SVF
veteran
veteran

Re: Vopsirea woblerelor..

Mesaj de SVF » 11 Iul 2013, 09:00

Sa inteleg ca Ghio a cedat nervos si a dat fuga la moderator?Ai ai si cum mai acuza el pe altii ca raporteaza.Exact cum se zicea pe aici:ba tu.Ma intreba ieri un amic de pescuit de ce cineva dovedit mincinos mai e inca pe forum...i-am raspuns ca bufonii au un statut mai aparte,ei sunt aici pentru deliciul celorlalti.Sanatate maxima mai Ghio :lol:

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 11 Iul 2013, 09:20

gigel ....
tu ai fost dovedit ca fiind mincinos ....asa ca iti porti stampila asta de aici inainte .
ca tu esti mincinos e o realitate nu o insulta ....

apoi e o mare diferenta intre caterinca si mistouri ....ce facem pe aici ........si insultele tale de copil de scoala primara
papagal , broscuta , putulica.....cam atata poti tu , nu-i probleam , dar nu te mai mira ca se sterg mesajele de genul asta

cum zicea si musk , la misto raspunzi cu misto....daca poti ....

da tu nu poti si incepi sa jignesti si sa-ti dai cu presupusu .....cate mulinete am vazut eu , cata informatie am dat pe forum ....

repet gigi , eu is pe aici din 2004 tu ai aparut prin 2009 ....un mic cincinal
pe langa faptul ca ai pierdut probabil 3 sferturi din postarile cu miez ale unor meseriasi ce au disparut de pe forum ( in mare parte datorita unor diletanti agresivi ca tine ) , tu nu o sa poti citi nici macar ce am scris eu in perioada aia ...
asa ca nu te mai proptapi tu destept dandu-ti cu parerea despre postarile mele ....nu esti capabil nici macar sa le intelegi

tot ca sa stii si tu in sfarsit , ca razi ca ....in tramvai , calcutta 51 , este o mulineta destinata unui pescuit light ....desi e un round profile , e exceptia seriei
Probabil una din cele mai reusite facute vreodata este 51 S , si acum considerata de multi , the best la categoria light . Intre timp au mai scos si Cardifful ( tot round profile ) in aceeasi categorie .
In plus au fost subiectul comparatiei doar mulinete pe care le-am testat amandoi ( articolul e scris impreuna cu Andrei Zabet )Spre desoebire de ce faci tu , adica scrii despre ce inca nu stii , sau inca nu ai avut .....si apoi esti prins cu minciuna si toti altii is papagali ca te-au dovedit ....

Nu iti mai da cu presupusul despre ce stiu eu despre ce am facut ca nu faci decat sa bati campii ....
NU sunt decat un amator , dar care a facut greseala sa puna la colt , niste iexperti wannabe...ca tine si ca Edi
Pentru el , pozarul de piese , rulmentii de galet sunt ceramici , capsulat egal blocat ermetic , orice rulment uzat si care trebe aruncat se greseaza si gata, ba cu ulei ba cu vaselina ba cu niciunul, shimano face piese de plastic antifonice sa nu se auda zgomotul uzurii ...etc ...si in general spune tampenii ca sa scoata o recatie logica de la mine .... :D
Fiind niste diletanti , sunteti foarte agresivi in momentul in care cineva , oricine , pune sub umbra indoielii , cunostintele si aptitudinile voastre de iexperti AUTO urcati pe piedestal.
va pupati in oglinda dimineata cate 5 minute , asa de incantati sunteti de propria persoana, dar in realitate sunteti afectati de grave frustrari si ati gasit pescuitul ca fiind un domeniu facil unde sa fiti si voi cineva....retine ca pescuitul e un hobby si atat
Nu vreau sa ma apuc sa spun ce am gasit prin ce a trecut pe la edi ca sunt doar un amator si o sa stric reputatia doctor- iexpertului .

tot pentru grija ta personala , ca vad ca nu poti dormi noaptea , am scris articole de-a lungul timpului si la AVP, si la Superpescar si la PPT ....si probabil din cand in cand voi mai scrie ...
Si asta pentru ca mi-au fost intotdeauna solicitate ....le-am facut moca , nu m-am autopropus nicaieri , n-am sunat pe nimeni si nu particip la concursuri de articole cu 50 de ieruo bucata ....pentru ca nu ma intereseaza.
La fel si la emisiunile televizate din studiou sau de pe balta ....
Nu am sponsori , nu am obligatii de a promova pe absolut nimeni si nimic .....deci un freestyler absolut ....
Si din postura asta , am liberattea sa zic ce doresc , sa mai fac cate o caterinca...deci deranjez :D

or mai fi subiecte la care batii campii , da deocamdata atat
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 11 Iul 2013, 11:52

semlecangheorghe scrie:
Nu aree nimic cu topicul e atac direct la persoana mea si nu i-am raspuns acolo
daca vrei sa-l stergi bine , daca nu ...iar e bine ...
Direct la persoana ta??

Dar cind tu ai pus sub semnul intrebarii capacitatile lui Edi-care fie vorba intre noi,a desfacut mult mai multe mulinete ca si tine+o tona de info despre multe mulinete-aia nu a fost atac la persoana lui Edi??

Aud??
Da Gigi, direct la persoana.
Ia si citeste si vezi cine a fost primul care pus sub semnul intrebarii talentele de mecanic de mulinete ale persoanei adica mutat discutia de la rulmenti la persoane.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 11 Iul 2013, 12:57

Domnu'Tavi,vaz ca sinteti si avocat,mai nou.. :lol:

Sorin Lazea,de acum inainte te vei numi ''profesorul corigent''-e ok??Ca numai asa te poti numi,cind te dai 'profesor',si tu nu stii citi rulmenti ai pe ax in propria mulineta,dara-mi-te in altele... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 11 Iul 2013, 13:20

daca asa iti place tie sa crezi , ok
doar ca imbatranesti si incepi sa uiti ....nu mai dezvolt si subiectil ala ca n-are sens
pescuiasca si el va

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 11 Iul 2013, 13:29

e interesant ca scoti tampenii pe banda rulanta ....pure inventii
eu cred ca le ai depozitate ca hamsterii la falcutze :D
Vrei tu ca eu sa fiu si corijent si nepriceput si ..etc....si le tot repeti asa la nesfarsit pe baza aceluiasi principiu ,,ba tu'' doar doar te crede cineva ...
numa ca din nou tu vrei cu ardoare , dar ....na...nu poti....story of your life :D
pescuiasca si el va

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 11 Iul 2013, 15:22

semlecangheorghe scrie:Domnu'Tavi,vaz ca sinteti si avocat,mai nou.. :lol:
Domnu Gigi, inteleg ca ai citit si alt raspuns n-ai la tine. :P
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 11 Iul 2013, 15:58

Domnu Tavi,oricum tu intelegi doar ce vrei tu...ar fi rational sa incerc sa te conving,ce??
Crede ce vrei..

.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 11 Iul 2013, 16:00

,, ba tu''
pescuiasca si el va

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 11 Iul 2013, 16:11

...........papagal......... :lol:

.

Închis