tavistan scrie:semlecangheorghe scrie:Brae,papagal 82.du-te si te kaka imprastiat,,
Tu nu realizezi cit esti de ticnit??
Nici Gerula nu le piscalea atita..
Du-te bah si fa-ti control la cap,numai Gerula facea scenarii,d-astea..
Zi ce vrei sa recunosc si recunosc,numai sa nu faci vreo hernie la creierash,ar fi pacat sa umbli in carucior cu rotile..
@johnnybravo: Am citat cu totul la intamplare; genul asta de postari merita sa ramana, nu? sunt pline de substanta si spuse cu condescendenta si bun gust...

Nuj de ce am un deja vu...

Doctore,tot la intimplare,iti citez si eu..
@ sorin,
esti cel mai tare la atac de persoana
ma bucur ca ai incheiat aici, treci si preda dincolo la Echipamente si accesorii - Vopsirea woblerelor..
Adevarul este ca va adunati in gasca si sariti in cap oricui vi se pare ca va contreaza..
Neavind argumente solide,recurgeti la mistouri in grup..
Daca vi se raspunde inapoi,arborati fatada de ''sfinti''...
Moderatorii nu intervin la mistouri.Adica haita are tot dreptul sa mistocareasca si sa rastalmaceasca ,si sa ma faca mincinos,si io trebuie sa le inghit ..nu-i problema,dar atunci eu de ce nu le pot raspunde pe masura lor??Asta e corect??
Sorin Lazea..
esti cel mai tare la atac de persoana
Te intreb aici,cine te crezi tu ,sa cataloghezi pe altul...''wannabe'',''diletant'',''...pete albe''??????
De ce cind
tu faci afirmatii din astea,nu intervin moderatorii...atunci,nu cind lucrurile se rostogolesc la vale,si devin ...'avalansa''..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.