orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Tavi
- veteran

edi_curiosul scrie:se pare ca si aici ni se limiteaza dr la exprimare, ia sa dati un search cuvantul "dracu" si vedeti cat de utilizat este, deci nu cred ca in acest topic s-a abatut cineva de la subiect > se discuta despre o persoana, de bine sau rau...
Cine a limitat aici dreptul la exprimare, cui si in ce mod?
Dar te rog sa fii concret, nu "se pare".
-
edi_curiosul
- veteran

-
ma refer strict la exprimarea unora, altii nu sunt obisnuiti sa citeasca asemenea cuvinte: draq, saliva...
omul pune doar punctul pe "i"
ati citit Academia Catzavencu vreo data?
asa mi s-a parut si topicul asta... daia m-am bagat ca ceva a rupt mersul natural in discutia asta
-
Tavi
- veteran

@ edi_curiosul
Sunt de acord cu ce spui tu.
Cu o remarca, totusi. Dreptul la exprimare e una, iar modul de exprimare e alta.
-
edi_curiosul
- veteran

-
ai dreptate, are rost sa facem analiza textului? nu!
"hai s-o lasam cum a cazut"
-
MariusC
- senior

Vijelie e un pescar complet.
Stie cu crapul, stie la varga sau match, stie cum e cu spinning-ul, stie si cu musca, iarna merge pe copca, stie si pe rau. Toate astea si altele care mie poate ca mi-au scapat, le stie mai bine decat marea majoritate a pescarilor.
Cei ce nu-l cunoasteti, ati fi impresionati de palmaresul lui in diverse concursuri de pescuit. Chiar ar fi interesant sa-si posteze palmaresul si ii sugerez acest lucru, pt. ca nu poate fi decat un motiv de mandrie.
Cum e posibil asa ceva? Foarte simplu: viata lui este pescuit in foarte mare masura, si asta in combinatie cu un "talent" sau un "al saselea simt" care, sunt convins ca este necesar alaturi de pasiune, ca sa ai astfel de rezultate.
Trebuie sa-si dezvaluie pe forum metodele, tehnicile sau locurile? E bine sa faca asta intr-o tara in care tre' sa fi dibaci rau ca sa dai de peste?
E mai bine sa nu-si posteze povestile si pozele mai deosebite daca nu-si dezvaluie secretele?
Eu unul as vrea sa le vad in continuare, pt. ca nu e totuna sa caut pe google o poza de salau, sau sa vad pe forum ca, chiar daca eu nu-s in stare sa prind, mai e cate unul care poate.
Spor la carcoteala...
-
hades
- veteran

Pentru discutii despre limba romana pe site-ul Academiei Romane.

Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
-
Hell
- veteran

-
[quote="Tavi"][quote="edi_curiosul"]se pare ca si aici ni se limiteaza dr la exprimare, ia sa dati un search cuvantul "dracu" si vedeti cat de utilizat este, deci nu cred ca in acest topic s-a abatut cineva de la subiect > se discuta despre o persoana, de bine sau rau...[/quote]
Cine a limitat aici dreptul la exprimare, cui si in ce mod?
Dar te rog sa fii concret, nu "se pare".[/quote]
mie mi sa limitat dreptul de exprimare pe topicul lu vijelie...cu shalai.....mai rau sau sters si mesajele postate....eu unu trag concluzie k mi sa limitat dreptul la exprimare.......acum tavi credema nu vreau sa aud faza ..."erau prea urate mesajele tale"...Oricum ma repet RESPECT PT VIJELIE.... daca a citit cine va postarile mele...se poate vedea k respect omul ff mult ...ma inclin in fata lui si cunostintele lui despre spinning...

-
Hell
- veteran

-
[quote="THE-_CROW"]....HellRAISER....
.....nu e vorba daca ma stiu sau nu la spinning....e vorba de felul in care pui tu problema ...

..felul in care te exprimi....adica :..salivati la pozele lui.....!!!...BAI....!!! tu esti pescar sau nu??? ....deci ma repet.....!!!....alege cuvintele mai cu atentie sau modul in care te exprimi...

.....[/quote]
Da acum vad si eu k nu te pot motiva nici cum...tiam mai scris.....VIJELIE a pierdut o gramada de naluci pna a invatat sa prinda asemenea capturi....eu am vrut doar sa te motivez sa incerci sa prinzi si tu asemenea capturi nu doar sa le vezi Pe INTERNET.......sorry daca nu esti obisnuit cu asemenea cuvinte...asa sunt eu mai direct

-
mini_mic
- veteran

cred ca moare de drag vijelie ca i-ati adus atata notorietate cu pareri pro si contra

Obiectiv: 8,1 kg !
-
hades
- veteran

mini_mic scrie:cred ca moare de drag vijelie ca i-ati adus atata notorietate cu pareri pro si contra

Nu cunosti omul, vorbesti aiurea.....
Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.