VIJELIE TE VREM INAPOI!!!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
hades
veteran
veteran

Mesaj de hades » 19 Apr 2007, 16:58

@badie

Vijelie pierde si acum naluci.Ca are capturi asa impresionante tocmai ca el incearca sa pescuie in locuri imposibile :twisted:

Pt carcotasi, sa se stie, el da lectii....., contra cost, ca deh suntem in economie de piata.
Dar pt prieteni se mai destainuie la o partida, doua...

Discutiile contradictorii m-au ajutat sa il cunosc pe Vali :twisted:
Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

mini_mic
veteran
veteran

Mesaj de mini_mic » 19 Apr 2007, 17:09

hades scrie:
mini_mic scrie:cred ca moare de drag vijelie ca i-ati adus atata notorietate cu pareri pro si contra :shock:
Nu cunosti omul, vorbesti aiurea.....
ai dreptate in privinta ca nu il cunosc . De vbit aiurea nu cred, doar ca nu vad rangu de VIP la nimeni de pe site-ul asta. Poate ca omu nu vrea sa fie in centru atentie cine stie....Oricum mi se pare aberant sa faci topic in care sa ceri revenirea lui; stie el daca vrea sa posteze sau nu. Pt mine nu este decat un pescar care prinde bine in conditii enigmatice rau si mai are si ceva haz cand scrie, deci contribuie la calitatea site-lui asta, ca noi toti care postam aici.
Obiectiv: 8,1 kg !

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 19 Apr 2007, 17:24

HellRAISER scrie: mie mi sa limitat dreptul de exprimare pe topicul lu vijelie...cu shalai.....mai rau sau sters si mesajele postate....eu unu trag concluzie k mi sa limitat dreptul la exprimare.......acum tavi credema nu vreau sa aud faza ..."erau prea urate mesajele tale"...
asa cum ti-am spus,iti repet inca odata:discutiile off-topic si atacurile la persoana repetate atrag dupa sine avertismente si curatarea topicurilor de mesajele in cauza.daca realizezi ceea ce ti-am spus(nu 1 data) si mai ai neclaritati,reciteste inca odata Regulamentul forumului.
daca ai nemultumiri si consideri ca esti abuzat,contacteaza admin-ul,adica pe danr.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 19 Apr 2007, 17:43

@ Michael........OK si acum voi face urmatorul lucru......pe aceasta cale imi cer SCUZE LU VIJELIE SI LUI THE_CROW .....cat despre "chestea" pe care o ai u cu me........mai bine cedez eu...vad k tot nu intelegi k eu incercam sa motivez omu sa iasa la pesti sa prinda si el sa nu mai.....(nu pot scrie k iara sari cu gura pe me) la pozele altora...recunosc am un mod mai ciudat de a motiva omu......

Ai reusit sa imi distrugi si placerea pe care o aveam de a discuta cu atli despre pesti.......MULTUMESC MULT

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 19 Apr 2007, 17:48

Hai mai, nu fi asa sensibilicos ca nu te-a muscat.
Incearca sa vezi ca nu-ti vrea nimeni raul si posteaza in continuare doar ca, eventual, mai perie si tu postarile si nu te mai supara ca magarul pe bata :lol:
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 19 Apr 2007, 20:17

salut,

referitor la intrebarea din topik spun nu, nu mi-e dor de @vijelie din urmatorul motiv:
1- nu ajuta ku nimik pe tinerii pescari de spinning avand in vedere ca suntem pe un forum unde se discuta :!: , niste poze unde nu se prezinta nici pe ocolite diferite tehnici de pescuit.

este parerea mea personala nu as dorii ca @vijelie sa se supere :!: :!:,

dar un `mare maestru` mai arunca din cand in cand `o pastila`.

ciau.
be smart be silent be deadly.....

jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 19 Apr 2007, 20:20

empthy_cluster scrie:salut,

referitor la intrebarea din topik spun nu, nu mi-e dor de @vijelie din urmatorul motiv:
1- nu ajuta ku nimik pe tinerii pescari de spinning avand in vedere ca suntem pe un forum unde se discuta :!: , niste poze unde nu se prezinta nici pe ocolite diferite tehnici de pescuit.

este parerea mea personala nu as dorii ca @vijelie sa se supere :!: :!:,

dar un `mare maestru` mai arunca din cand in cand `o pastila`.

ciau.
pai eu cred ca a "aruncat"citeva pastile!asa printre rinduri! :wink: :wink:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 19 Apr 2007, 21:23

este o aberatie tot topicu asta , Danr o facut topic de "Partidele noastre" unde fiecare isi pune poze si povestile lui, cine vrea poa sa se uite cine nu , nu, puteti sa va uitati la topicul cu bancuri daca nu va plac povestile sau pozele lui , tinand cont ca danr a pus si el o poveste cu poze si avati, o sa deschid un topic cu "il vrem pe dan inapoi" , eu de fiecare data cand plec la peshte sau ma intorc cu trenu si is vro 2 ore jumate de tren tot timpu vorbesc si povestesc cu pretenii despre cum a fost , unde am lansat, cum a intrat, detalii tehnice sau mai putin tehnice, poate auzim aceleasi povesti, cu aceeasi pesti, dar e frumos, te mai destinde sa cetesti si la altul ... dar, daca esti un ciung si nu sti sa prinzi un peste normal sa te enervezi pe altul care o face, asta e caracterul de baboiar, care sare cu gura cand iei la lingura dintre plutele lui ... revenind, topicu e o aberatie, si deja ma gandesc serios sa scot pozele din galerie, poa ofensez si eu pe cineva cu capturile mele :arrow:

empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 19 Apr 2007, 21:57

salut,

domnilor haideti sa nu exageram, si sa ne respectam parerile unor altora fie ele bune fie ele mai putzin bune, nu cred ca unii sau altzii dintre noi trebuie sa ne simtim ofensati intr-un fel sau altul cand tzi se pune o intrebare si tu raspunzsi sincer :wink:, scuze de offtopik :!:

repet este o parere personala spusa on topik :!: .

ciau si respekte fratzilor :) .
be smart be silent be deadly.....

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 20 Apr 2007, 00:11

hai sa va dau un pont, daca vreti sa aflati "secrete" apucati-va sa cititi ce scrie pe forum, referitor la vijelie puteti sa-i cititi toate mesajele si veti mai invata cate ceva si singuri....mura-n gura e mai usor dar nu merge tot timpul :D

Închis