orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
empthy_cluster
- veteran

johnnybravo scrie:hai sa va dau un pont, daca vreti sa aflati "secrete" apucati-va sa cititi ce scrie pe forum, referitor la vijelie puteti sa-i cititi toate mesajele si veti mai invata cate ceva si singuri....mura-n gura e mai usor dar nu merge tot timpul

n-am nevoie de nici un secret,

poate altii au

.
ma opresc aici cu acest topik,
respekte si fire intinse.
be smart be silent be deadly.....
-
SF
- veteran

[quote="hades"]
Pt carcotasi, sa se stie, el da lectii....., contra cost, ca deh suntem in economie de piata.[/quote]
Hai mai bine zi cit ne costa o zi cu Vijelie , ar fi pacat sa nu stim tarifele daca tot am vazut reclama .
In alta ordine de idei , presupun ca nu posteaza pentru ca si-a ridicat stacheta cam sus cu salaii aia , si pina ia ceva asemanator mai dureaza , nu cadreaza sa intre acuma cu niste strapi he!he! , chit ca o trecut ceva timp de atunci , da oricum are poze din anii trecuti , presupun he!he!
Badie Hellraiser , chiar daca mi se pare grozav faptul ca esti din Talmaciu si esti lure-builder , observ ca ai tendinta de a umbla regulat la corola de minuni a lumii . desi se pare ca nu ai sculele necesare , io zic sa-ti dai doua castane singur si sa te gindesti de doua ori inainte de a deschide gura . Ii un sfat prietenesc , din partea unui forumist , nu considera altceva .
Fir Intins!!!
-
toni f
- veteran

@sf
cred ca nu posteaza pt ca se cam preumbla pe la concursurile de crap ce se tin lant in perioada asta ....
acum cred ca e pe la tancabesti ......
-
old_radu
- veteran

Fratilor !...e la moda "suspendarea din functie"...l-or fi suspendat si pe "viji"...urmeaza somajul

-
hades
- veteran

@SF
Nu era reclama.Vijelie a spus singur acest lucru...., ca e instructor si ghid
@tony f
Intr-adevar e la arbitraj la crap, dar viziteaza forumul, numai ca nu mai vrea sa posteze
De invatat de la el v-as arata ce stiu, dar nu stiu sa postez poze
Hai, fire zbuciumate!!!
Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
-
Hell
- veteran

-
@SF......fara suparare stiu k esti mai invarsta decat me...dar sincer nu sunt genu de om sa tac

...cred k sa vazut si asta pana acum.....mai fa si tu un cadou la uni mai tineri k me si ai sa vezi k se prea poate sa te ajut cu ceva.... feedback de pe olt...sau poate ne intalnim vreo data pe balta si vei avea nevoie sa te ajute sa scotii captura aia record la care visezi......asta daca ai chef sa imparti din vastul tau bagaj de cunostinte despre spinning...acum nusthu cati ani are inatimea dumneavoastra dar poti sa impartasesti ceva ...oricum viitorul spinning-ului sta in copii mai tineri...asa ca me

....
no ofens...glumeam...respect pt toti fratii de spinning
-
Bogdan_Alex
- veteran

-
HellRAISER scrie:@SF......fara suparare stiu k esti mai invarsta decat me...dar sincer nu sunt genu de om sa tac

...cred k sa vazut si asta pana acum.....mai fa si tu un cadou la uni mai tineri k me
eu personal stiu sigur ca esti mai june decat multi de pe acest forum prin prisma faptului ca suferi de "yahoo-messenger-ism juvenil" fapt care pe alte forumuri este sanctionat, pacat ca nu si aici.
cat despre acest topic, sunt de partea celora care sustin ca ne putem lipsi de el pt ca naste polemici neconstructive.
Numai bine si fir intins!
-
ovidiu
- veteran

-
enervati-va!
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
-
SF
- veteran

[quote="hades"]@SF
Nu era reclama.Vijelie a spus singur acest lucru...., ca e instructor si ghid[/quote]
Zi pretu .
Fir Intins!!!