VIJELIE TE VREM INAPOI!!!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- Bogdan_Alex
- veteran
mie nu prea mi-e dor, poate un pic dupa poze si nici de cum dupa povestile lungi si fara sens. Cat despre faptul sa inveti ceva de la el, stati linistiti ca nu invata nimeni nimic....nu ca nu ar sti, dar nu e genu sa imparta, sau poate ca stie dar cu siguranta nu pe acest forum. Pt mine e doar un pescar mult mai bun decat e scriitor, chiar si poze face mai bine decat scrie....e parea mea....care este 

- johnnybravo
- Moderator
De postat, Vijelie nu mai vrea sa posteze...
De intrat pe forum mai intra...
De pescuit nu prea mai pescuieste ca e ocupat cu arbitrajul...
De invatat pe altii, ii invata, numai sa stii sa te bagi pe sub pielea lui...
De carcotit carcotiti in continuare....
De ce nu?????
De intrat pe forum mai intra...
De pescuit nu prea mai pescuieste ca e ocupat cu arbitrajul...
De invatat pe altii, ii invata, numai sa stii sa te bagi pe sub pielea lui...
De carcotit carcotiti in continuare....
De ce nu?????
Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
acum ma faceti sa ma simt ca dreaq .....daca nu postam ce am postat...poate il mai vedeati pe vijelie.....
Ps acum inteleg dece vreo 1 sapt nu am mai putut intra pe site...decat cu proxy:-??
oricum omu nu trebuia sa se supere pe me asa de tare incat sa nu mai posteze.......si inca ceva lumea crede cand te lauda alti nu cand te lauzi tu....citez" ba tu crezi k am nevoie de poze trucate...."
inca odata sorry daca am jigint prea tare
Ps acum inteleg dece vreo 1 sapt nu am mai putut intra pe site...decat cu proxy:-??
oricum omu nu trebuia sa se supere pe me asa de tare incat sa nu mai posteze.......si inca ceva lumea crede cand te lauda alti nu cand te lauzi tu....citez" ba tu crezi k am nevoie de poze trucate...."

nu insinuez nimic credema .....pur si simplu cand incercam sa intru nu imi gasea pagina www.rapitori.ro cu altele mergea ff bine....cum puneam proxy hop o lua curios......poate am eu calculatorul praf.....oricum acum sio revenit
felicitari Dane pt avati superbi....

felicitari Dane pt avati superbi....
- vanatoruldepesti
- veteran
...Vad ca nu te poti abtine...la fiecare postare de-a ta ....mai arunci cate-o injectie.....HellRAISER scrie:acum ma faceti sa ma simt ca dreaq .....daca nu postam ce am postat...poate il mai vedeati pe vijelie.....
oricum omu nu trebuia sa se supere pe me asa de tare incat sa nu mai posteze.......si inca ceva lumea crede cand te lauda alti nu cand te lauzi tu....citez" ba tu crezi k am nevoie de poze trucate...."![]()

@the_crow....frate tu chiar ai ceva cu me ....intelege odata omule...am zis ce am zis si gata.....este alegerea omului daca mai vrea sau nu sa posteze...nu il puteti obliga.......stati si va milogitzi sa mai bage vreo poza sa salivati la ea...ce dreaq voi nu puteti prinde peste????...poi normal daca stati si salivati la pozele altora....hai valea cu voi pe balta si sa vad si de la voi poze de alea....oricum nu zicea omu nimic cum da....ce stil are....ce naluci foloseste...cat de mult vroiati sa va zica omu....RESPECT PT VIJELIE o tras mult pana o ajuns sa prinda asa ceva cate naluci o fi pierdut numai el stie.....daca vreti sa ajungeti si voi vreo data la jumate din prestigiul pe care il are vij....mai aveti de mulinat kilometri de fir si naluci pierdute.....
stati si va plangeti de mila ......parca suntei copiilasi de 8 ani
stati si va plangeti de mila ......parca suntei copiilasi de 8 ani