orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Leba
- veteran

-
Tavi scrie:miky, nu ti-a cerut nimeni sa sa devii admiratorul lui.
vai, ce ma mananca limba...

da na, democratie, fiecare cu opinia lui, trebuie sa ne respectam unii pe altii si o facem, nu?
vijelie, eu, in calitate de reprezentat oficial al Federatiei Nationale a Pescarilor de Agrement care Prind Putin sau Deloc (FNPAPPD), in urma adunarii generale, iti comunic:
mai baga neshte poze, tata

oofff, Tavi, Tavi..., iar nu ti-ai facut temele
deci: federatia se numeste FNPAPPMRR (Federatia Nationala a Pescarilor de Agrement care Prind Pesti Mici da' Rari din Romania).
baga-ma si pe mine membru fondator ca ma pricep...
daca treaba merge bine ne adunam mai multi si merem in competitii internationale, da?
Viji, baga nene foto si povesti ca ne-au placut, bag seama ca n-ai secat nici un lac pana acum...

-
Tavi
- veteran

miky, nu-i nici un bai, am inteles ideea
leba, ma bazam pe tine si ma bucur ca ai intervenit. Stiam ca esti pescar de bine. Ce membru fondator, fii serios. amandoi vom fi presedinti executivi si onorifici
-
jonah
- veteran

pai daca s-a bagat Leba nu rezist sa nu ma bag si eu! nu-i asa fratzioare??

poze ,poze poze !!vrem poze si povesti! ca asa sintem noi ......mai "infantili"!

-
old_radu
- veteran

A disparut vijelie?....fiti seriosi...nu se simte nimic....si decat sa-l scoata pe Eminescu din manualele de literatura(cum au propus unii),mai bine asa...

-
hades
- veteran

Nu e un topic doar pt cei ce raspund afirmativ...
Bagati deci...
Si nu va mai atacati atat ca pe unii Vijelie ii invata cate ceva si mai mult chiar le mai arata si ceva locuri

Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
-
bibanus
- junior

jonah scrie: poze ,poze poze !!vrem poze si povesti! ca asa sintem noi ......mai "infantili"!

Subscriu si eu la ce a scris Jonah, nu neaparat am invatat ceva extraordinar din povestioarele lui vijelie dar unele dintre ele chiar m-au destins, au fost placute, reusite, aproape ca vizualizam actiunea povestita asa ca eu votez pentru

-
dan popa
- senior

-
pikeman
- veteran

-
amu cei care nu il vor pe Vij inapoi ori is ciudosi ca prinde peste, ori is ciudosi ca nu stiu ei sa prinda peste...mai e posibilitatea sa nu le placa povestile lui, desi nu is obligati sa le citeasca ... cu atat mai mult sa deschida topicurile lui ... de ce sa va zica omu unde prinde...poate a pierdut zeci de tuistere pe zeci de km pentru a gasi 20 de cioate sau gropane unde se ascunde pestele....sunteti pescari? gasitiva locurile voastre , de ce trebe sa vi le zica vij pe ale lui ? astea is clasice...am trait fenomenu si anu asta cu un loc (nu era descoperit de mine...cei drept) despre care so dus vestea, si omu care lo descoperit nu mai putea sa prinda un peste acolo ...la tuister!!!...ca se umpluse zona de baboiari....Vij faci ce vrei , tine cont ca cine nu vrea sa vada topicurile tale are optiunea sa nu le deschida....poti truca pozele cu pesti, poti minti in povestile tale, poti sai prinzi in Canada sau Anglia eu citesc de distractie cand nu sunt plecat pe balta si nu ma intereseaza unde iti prinzi pestii fiindca experienta o capeti cautandui nu intreband pe altii care au prins

-
Tavi
- veteran

pikeman scrie:sa vi le zica vij pe ale lui ? astea is clasice...am trait fenomenu si anu asta cu un loc (nu era descoperit de mine...cei drept) despre care so dus vestea, si omu care lo descoperit nu mai putea sa prinda un peste acolo ...la tuister!!!...ca se umpluse zona de baboiari....
ma pikeman, ce bine stii tu, ca un batran
cand mai gasesti un loc de-asta, imi zici si mie, da?