va afecteaza criza financiara mondiala?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
din pacate aceasta criza va face "curatenie" si prin randurile angajatilor companiilor multinationale cu capital propriu datorita lipsei comenzilor si a clientilor care la randul lor nu-si vand produsele pe piata datorita lipesi de bani a oamenilor.adiwolf scrie: eu ma gandesc ca poate aceasta criza va face si ceva curatenie prin mediul de afaceri cu toate ca tot cei care au dat tunuri pana acuma au de unde sa toace si sa reziste pe aceasta perioada,nu cei care si-au vazut de treaba si au incercat sa faca afaceri cat de cat corecte.
toate se leaga...
Michael va recomanda Regulamentul forumului
am fost trimis in somaj tehnic pana in ianuarie , dupa aia nu se stie nimic.
Aici in oras se vede si se simte ceva in aer desi trebuie sa recunosc ca uni oameni traiesc inca un fel de narcoza in masa de genul (nimic nu s-a schimbat, totul e ca inainte, pe noi nu atinge nimic etc).
Aici in oras se vede si se simte ceva in aer desi trebuie sa recunosc ca uni oameni traiesc inca un fel de narcoza in masa de genul (nimic nu s-a schimbat, totul e ca inainte, pe noi nu atinge nimic etc).
the angler is catching xxx, not by the lure
la noi din start nu se admite nici macar ideea de somaj tehnic, direct somaj...transant, fara abureala.
- johnnybravo
- Moderator
cand ai de incarcat in frigider si plang bancile dupa rate, nu prea-ti vine a pescuijohnnybravo scrie:vedeti partea buna a lucrurilor, avem timp de pescuit![]()

- johnnybravo
- Moderator
in frigider incarci peste iar la banci dai banii din vanzarea pestelui la vecinii de blocMichael scrie:cand ai de incarcat in frigider si plang bancile dupa rate, nu prea-ti vine a pescuijohnnybravo scrie:vedeti partea buna a lucrurilor, avem timp de pescuit![]()

fac si io haz de necaz sper ca nu te superi

trimite-mi un sivi daca ai tangente cu aitiul

-
- veteran
Hahaha, faza asta a zis-o marele economist de stanga Maynard Keynes prin anii 30: "On the long term we will be all dead!". I se reprosase de unii critici ca pe termen lung ideile sale sunt falimentare - el a raspuns ca pe termen lung vom muri cu totii denu nu mai conta deloc!ovidiu scrie:In problema crizei si a vietii va lamuresc eu: vom muri cu totii.
Cu sau fara multe intrebari, asta se va intampla indiferent de criza.
Incercati intre timp sa rezolvati din intrebari.
pam-pam!