TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
@ informer....poate "sunt oameni care citesc".........partial....si ce sa "scris"...inainte de ..."mois"!!!!!!!!!.........
ps........vreti sa faceti....."numai voi cartile"!!!!????
pss./...aici...."intimplator"intra cin
e vrea>>>>>>>>>>>>nu!!??
pss......nu mai scriu "nimic",,,informer'....CITESTI...SI CREZI..."ce vrei!!
e vrea>>>>>>>>>>>>nu!!??
prietene....nu te mai faci bine nici cu pastile.DidelPro scrie:@ informer....poate "sunt oameni care citesc".........partial....si ce sa "scris"...inainte de ..."mois"!!!!!!!!!.........
e vrea>>>>>>>>>>>>nu!!??
Razboi de anduranta, un fel de Jarndyce&Jarndyce (v Casa Umbrelor) forumistic of course, si mi-e sa nu sfarseasca cineva ca saracul Richard Carstone (din acelasi roman). Mai multe nu indraznesc sa scriu pentru ca s-ar putea sa fiu acuzat ca sunt clona cuiva, dar parca omul vrea sa-l convinga si pe nea Gigi ca e clona.
daca tu crezi ca asta seamana a situatie rezolvata....e destul de grav....primul pas spre vindecare este atunci cand esti constient ca ai o problema.....iar tu dupa cum scrii.....ai multe probleme, si problemele cu siguranta nu le ai la maini sau la picioare.DidelPro scrie:@crysst...intimplator...cu "pastile"am rezolvat..."situatia"....
..."clone"...sunt peste tot ..."si aiurea"....
ps...pentru cine nu stie....sunt :"prieten bun cu" amedeo"...si amic cu :"gerula"si "larry"......asta este....suntem...."pescuitori"...cele bune....
- semlecangheorghe
- veteran
Gerulika ,nu ma pot abtine sa nu postez.De fapt orice as face pentru tine este o dovada ca sint clona.Buun,da tot nu ma pot opri sa nu constat cit iti tremura miinile cind scrii,nu stiu de emotie...o fi de la roaba...hai ca miine va dau minere plusate..sa nu faceti bataturi..
Acuma hai sa-ti explic ce-i o sinapsa.Intre doua celule din creier este o membrana numita sinapsa.Aceasta membrana permite trecerea impulsurilor electrice de la o celula la alta.Se pare ca viteza cu care circula impulsurile se reflecta in rapiditatea si claritatea gindirii noastre.Sint oameni care judeca mai incet,avind sinapsele mai groase ,si oameni care judeca mai rapid,avind sinapsele mai permisive...Ei bine ,eu cred ca tu n-ai sinapse deloc.la tine impulsurile alea electrice distrug totul in cale si celule si informatii,astfel in taratcuta dumitale fiind o mica tornada in miniatura in care amesteca totul informatii,impulsuri,..\De aceea si noi,cei din jurul tau ,sintem clone,cind unul cind altul,ba Mihuta ,ba Adelin,ba ULK,baTristian,ba Indianul ,ba Modigliani....
Ce sa mai zic,azi ti-ai luat pastilutel??
Acuma hai sa-ti explic ce-i o sinapsa.Intre doua celule din creier este o membrana numita sinapsa.Aceasta membrana permite trecerea impulsurilor electrice de la o celula la alta.Se pare ca viteza cu care circula impulsurile se reflecta in rapiditatea si claritatea gindirii noastre.Sint oameni care judeca mai incet,avind sinapsele mai groase ,si oameni care judeca mai rapid,avind sinapsele mai permisive...Ei bine ,eu cred ca tu n-ai sinapse deloc.la tine impulsurile alea electrice distrug totul in cale si celule si informatii,astfel in taratcuta dumitale fiind o mica tornada in miniatura in care amesteca totul informatii,impulsuri,..\De aceea si noi,cei din jurul tau ,sintem clone,cind unul cind altul,ba Mihuta ,ba Adelin,ba ULK,baTristian,ba Indianul ,ba Modigliani....
Ce sa mai zic,azi ti-ai luat pastilutel??
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Desi mi-am propus sa nu mai scriu in "subiecte" de "cearta", ...ma calc pe picior
Crysst si restu' care nu-l cunoasteti personal pe d-ul Didel, zic domn ptr ca este un MARE domn. Eu personal nu l-am cunoscut prea mult, si nici la pescuit n-am fost cu el, in schimb am baut o singura bere impreuna, eram mai multe persoane .... Zic doar atat: sa va doriti sa cunoasteti un om ca el, cu asemenea caracter si cunostiinte... atat.
O seara buna

Crysst si restu' care nu-l cunoasteti personal pe d-ul Didel, zic domn ptr ca este un MARE domn. Eu personal nu l-am cunoscut prea mult, si nici la pescuit n-am fost cu el, in schimb am baut o singura bere impreuna, eram mai multe persoane .... Zic doar atat: sa va doriti sa cunoasteti un om ca el, cu asemenea caracter si cunostiinte... atat.
O seara buna

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Nu am nimic cu el....am cu felul de a scrie....de fapt a nu scrie.....e un forum public....adica publicul intra si citeste...iar el scrie numai pentru el...adica moderatorii ii atrageau atentia lu pustiu ala de 16 ani cand a folosit o prescurtare de mesenger.....iar dl Didel si-a facut praf toate posturile.......Nemernic scrie:Desi mi-am propus sa nu mai scriu in "subiecte" de "cearta", ...ma calc pe picior![]()
O seara buna
- semlecangheorghe
- veteran
Asa arata lumea vazuta de Gerula:
http://www.rapitoriii.info/forum/pescuit- ... -t792.html
Si asa arata lumea in realitate.Adica dupa ce a parasit el scena.A rasuflat lumea usurata si a iesit de pe unde se ascunsese..
http://www.abrevis.ro/blog/?attachment_id=1335
http://www.rapitoriii.info/forum/pescuit- ... -t792.html
Si asa arata lumea in realitate.Adica dupa ce a parasit el scena.A rasuflat lumea usurata si a iesit de pe unde se ascunsese..
http://www.abrevis.ro/blog/?attachment_id=1335
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Didele, e foarte bine asa!DidelPro scrie:...pentru cine nu stie....sunt :"prieten bun cu" amedeo"...si amic cu :"gerula"si "larry"......asta este....suntem...."pescuitori"...cele bune....

Numai incearca de ia cotul de pe tastatura cand incerci sa scrii ceva...

Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...