TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
informer
senior
senior

Mesaj de informer » 09 Oct 2010, 16:24

DidelPro scrie:@..."leba"....la mine pe strada, nu ..."circula...tramvaiele".........doar cind este "cota"-800!!!............cele bune................!
Te rog sa ma scuzi da` nu crezi ca esti cam penibil? Sau tie ti se pare ceva "cool" modu` asta de "exprimare"? Sunt totusi oameni p-aci care CITESC...
----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 09 Oct 2010, 16:24

"indianule"....daca ...iti da cu..."fractie"...."chiama....provincia"....poate nu are ..."semnal"....dar//....:'astept"!!!!!!!!!!????????

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 09 Oct 2010, 16:25

DidelPro scrie:@..."leba"....la mine pe strada, nu ..."circula...tramvaiele".........doar cind este "cota"-800!!!............cele bune................!
E bine ca e liniste, tramvaiele polueaza fonic.
800 e o cota buna.
:)
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 09 Oct 2010, 16:27

@ informer....crezi ca sunt....cum spui tu!!!!!!!!!!!?????????ma c am ....."basescu"!!!!!!!....pe bune.........!!

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 09 Oct 2010, 16:30

Tind sa cred ca topicul asta tocmai s-a stins . :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 09 Oct 2010, 16:35

Ia uite Pike ! Ia fii atent ce zice dacogeticu' :

,, Trebuie sa recunosc ca Pikeman incepe tot mai des sa aiba momentele lui. A priceput care-i faza cu actele LRS, a priceput cum e cu balalaul asta, in vreo 2 ani cred ca are sanse sa devina un partener viabil de dialog, daca se continua acest trend ascendent dpdv cerebral "

Vezi , taticule , pe cine cresti la san ? Iti intrevede o sansa ! Nu vreau sa fiu malitios , nu fac decat sa comentez spusele din ,, fundul pesterii " . ( poate ar trebui sa citesti intreaga poveste , nu sa intervii ,, dupa ce n-ai chef sa citesti tot " . Si tu Didele la fel . Didele , ai postat ..... ca sa postezi . )

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 09 Oct 2010, 16:47

"AMEDEO"....sti cita "DREPTATE"........AI......!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????
Spune mi, tu....:suntem 2(doi)....la fel!!!????
"NEBUNELILE".....din "creerii"....nostri...."le sti"............eu "unul nu sunt (normal)......cum nu esti ....nici tu....nici(aiurea)..............numai ca....... "vina"pe ...(X)....sau....(mustata)..............ce mai......:"astia suntem".....
....multi.....nu ma cunosc.........insa eu unul nu ma schimb.......nici macar acum....la 60 de ani............ce se scrie ..."AICI"............sunt...."texte"....in rest....."refulari"....si atit....
ps....nu iau apararea "nimanui"...."doar"..........a pescuitului.........si atit....!
ps.....unii.....ma cunosc....si de bun si de rau...in rest...numai de...."bine"!!!!!!!!.....cele bune.........

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 09 Oct 2010, 16:49

@ amedeo..........eu sunt cu ochii pe voi...........si la "bine"si la "raU"!!!!!!!!!!
ps.....sa nu te superi...eu cind...."postam"aici....tu....erai' pe girla...........
,....pe bune..........
ps..........sti....eu sunt adeptul ..."tolerantei:"............indiferent.....cum va chiama...........pe bune............sti.....!!??

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 09 Oct 2010, 17:02

@ amedeo...........auzi mah...scri...di
n carti..........'RONG'...................tu sti bine,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,:"CINE SUNT".........."eu unul nu o dau ge gard".............pe bune...............asa ca!!??..........................................eu spun sa v a mai.......ginditi!!!!!..mult!@!
....cele bune,............
ps....intimplator.....CUM BINE STI.......NU& SUNT...."MONEDA DE SCHIMB"!!!!!!
pss....cica...."capisci"....inseamna.............."ai inbulinato"!?????????????

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 09 Oct 2010, 17:57

@ amedeo...sti...cum "suntem"....unde erai prin.....09.....eu unul....nu "butonam".....dar voi.....!!???...asa ca zic eu sa o lasam...."cum a cazut"....
"gerula",,...nu este...."prezidente"...si chiar daca ar fi.....cit rau va facut....-19...ca si mie.....
daca ati da dovada de...."toleranta".....voi,noi,ei....l ati lasa in "durerea lui",iar daca ati merge cu el ...."la baboi"....nu v ar parea rau.....este :"UN FEL DE PROTEJATUL"....dar mai cu E-uro....asa ca:"volens-nolens".....trebuie ,nu musai...."sa facem....."cartile".....iar noi am.....trecut....prin multe....."compromisuri"......
..vrei....bine...nu....."this is".....c am asta ar!!!!!!!!... cele bune....

Închis