-Cafenea ,ORICE IN AFARA DE PESCUIT.
Asa este intitulata sectiunea asta a forumului.Desi nu pare ,topicul asta are legatura cu pescuitul.Desi pare un topic de mistouri gratuite ,nu este asa...
Gerula si nea Fane.....Va recomand sa vizitati www,pescuitstationar .com.Acolo se vorbeste doar de pescuit.Si vine nea Fane si-i da cu premiile si concursurile.NEFIIND INFORMATI,CHIAR SI PRIN MISTOURI,multi de acolo se duc si pe spatele lor ,Nea Fane,isi face imaginea unui mare organizator in treburile pescuitului.Pe un site unde se vorbeste numai de pescuit...nu sint admise contrele si replicile care aparent n-au legarura cu pescuitul.
Buuun,si fiind nea Fane deosebit de iscusit in a manipula oamenii ,are acuma vreo citeva zeci de poze pe care le puteti vedea pe respectivul site.Il vedeti ce fotogenic este?Si ce frumos stralucesc tinichelele acelea?Acuma se duce frumos cu pozele ,pe la usi unde noi,marea masa a pescarilor nu putem accede,si pe baza lor si a altor masinatii(vezi permisele)poate misca anumite pirghii ale puterii in directia care ii convine.N-ar fi nimic rau in asta,daca s-ar face pentru pescari,Numai ca se face pt propriile-i interese...si atit.Cum vedeti pescuitul sportiv ,condus de unul care propune ca masura legislativa ,o taxa suplimentara pentru insotitorii pescarilor?V-ar place?Sa platiti pentru ca mergeti la pescuit cu sotia ,copii ori amicii??Mie nu.
Acuma imaginati-va o federatie condusa de unul ca nea Fane,in echipa cu a 4-a putere in stat,alias -GERULA.Cred ca dezastrul ar fi mai mare decit,unda rosie ce vine din Ungaria.
Gerula se cearta cu toata lumea.Cu toata lumea unde nu are interes,vreau sa spun.Atunci,daca lucrurile stau asa,cum de ,ziaristul care deabia asteapta orice subiect de scandal,nu-l ia in colimator pe Fane cel care uita sa dea premiile anuntate?Ba mai mult se duce pe sit-ul stationaristilor si il apara.Da ,ii cauta scuze,precedente,incearca sa-i convinga pe cei de acolo ca reactia lor nu-i normala,ca ar trebui sa ii cera scuze.....Si primeste un binemeritatat picior in fund.Va spun eu ,nea FANE I-A PROMIS CEVA IN VIITOAREA,IPOTICA ,F.N.P.S.R.

turela de calibru mare cu care poate supune unui tir sustinut in voia inimii,dusmanul sau de moarte:L.R.S.
Ce ar insemna sta pentru mine ,pentru tine ,pentru pescarul de rind?Un fel de dictatura,in care totul va parea roz ,pe hirtie,si maro in realitate.
Nu idealizez L.R.S.,STIU CA ESTE IMPERFECTA.Dar,pina in prezent este singura care a dat tarii noastre un fenomen competitional de o asemenea amploare.Stationaristii au campionate,craparii au,fly-ul ,nu stiu,dar spinningul ,pina acum a fost extrem de slab reprezentat.
Desigur, de ce intereseaza competitia pescarul de rind ,ca mine ,ca tine?
Cum pescuiati inainte sa stiti de montura texas,dropshot sau de silicoane in general?Dar fara fire textile?Cum este sa pescuiti dedicat pe cranckbait?Sau swim bait-uri?Ma vad pe mine cu ani inurma cu o lanseta de 2.90m in mina,o mulineta de 4000 si fir mono,no name.Si ma intrebam ,cum naiba se simte tacul ala de salau de care auzisem vorbind,si eu dadeam de un an si ceva si nu prinsesem unul....
Toate acestea le datoram faptului ca au fost mediatizate be baza fenomenelor competitionale...
Atunci ce ma intereseaza pe mine De unul ca Gerula?De unul ca nea Fane?Ma intereseaza ,pentru ca unii ca ei sint inhibitori in ceea ce priveste evolutia pescuitului.Si asta pentru ca pun nepermis de mult interesele personale si orgoliile inaintea altor lucruri.Nu zic ca ar trebuii sa faca dezinteresat ceva,dar sa nu treaca peste o anumita limita..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.