TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 09 Oct 2010, 22:42

84 pagini si nimic despre pescuit pe un forum dedicat pescuitului.
nu credeti ca ati exagerat??
asta ca sa nu spun altfel :oops: :?

informer
senior
senior

Mesaj de informer » 09 Oct 2010, 22:50

adiwolf scrie:84 pagini si nimic despre pescuit pe un forum dedicat pescuitului.
nu credeti ca ati exagerat??
asta ca sa nu spun altfel :oops: :?
Asta pe undeva ma "deranjaza" si pe mine. Io cam citesc tot ce se scrie, egal ca-i vorba de Shimano vs. Daiwa, PP vs. Berkley sau muste plutitoare vs. nimfe... mai incerc sa invat cate ceva pt. ca aproape orice-i de pescuit ma cam intereseaza... da` cand dai pe "new" si jumate is despre Gerula sau domnu` Fane.......... no offence!

Completare: evident ca exista intotdeauna varianta sa ocolesti topicurile care nu te intereseaza. DAR intrand pe un forum de pescuit cred ca-i de asteptat ca citind de la cap la coada totusi sa fie vorba 90% despre pescuit... ca altfel intrai pe agentu_vip sau cancan.ro, nu?
----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 09 Oct 2010, 23:15

Nemernic scrie: Crysst si restu' care nu-l cunoasteti personal pe d-ul Didel, zic domn ptr ca este un MARE domn. Eu personal nu l-am cunoscut prea mult, si nici la pescuit n-am fost cu el,
Nemernic , ma bucur ca ti-ai dat seama la o singura bere ca Didel ii mare , insa ar trebui sa renunte la stilu asta chirilic de scris sau ce o fi , daca toti circulam pe dreapta el merge pe stanga sau prin camp pe linga sosea , ii obositor , poate imi trece si mie prin cap sa scriu pe verticala :lol:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 09 Oct 2010, 23:31

Cam multi ghemuiti pe net sambata dupa masa , daca ar fi sa comenteze doar pescarii , multi cred ca ar lua zboru spre alte balti :lol: :lol:

Pictoru si Indianu , bagati nene niste poze cu pesti , asa o sa va creada lumea ca sinteti de-ai obstei :)

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 09 Oct 2010, 23:34

Tin sa fac si eu o cuvenita precizare, pt. ca nu doresc sa se inteleaga cumva ceva gresit, la modul cum evoluase anterior discutia.
Adresarea mea in gluma catre DidelPro (cea cu cotul de pe tastatura) se referea si ea la ceea ce scria mai sus SF. E imposibil de citit ceea ce dorea Didel sa spuna. Mesajele sunt neinteligibile la modul cum sunt scrise. Nu s-a dorit a fi vreo ofensa adresata lui DidelPro, pe care il respect ca pe oricare alt coleg de forum.
Singurele momente de bascalie la care am participat sunt adresate lui Gerula, dar am motivele mele de a o face. Sunt incapabil sa raspund la insulte in alt mod.
Daca s-a inteles altfel, te rog, DidelPro, sa ma scuzi. Mi-am permis sa glumesc. Sper sa nu te fi jignit involuntar.
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 09 Oct 2010, 23:40

fan G E R U L A scrie: M-am declarat fan Gerula pentru ca le zice pe bune, nu da inapoi si pune lucrurile cap ca cap ca nimeni altul. Defectul lui, pe care l-am zis mai sus, e ca nu stie sa ia o pauza, sa lase lumea sa respire, sa se obisnuiasca cu ideea, le indeasa tuturor dreptatea lui pe gat pana li se apleaca. Daca s-ar educa un pic pe partea asta eu l-as vedea ajungand foarte sus in viata, are o minte ascutita de te poti taia in ea. Si cu care i-a taiat pe multi..
Mai Fane , ii vai de tine :lol:
Pai ce fan esti bre , cand nu scrii pe forumu lui Gerula :shock: :shock: Sa nu-i multumesti tu in persoana pentru ca ii atat de ascutit la minte si alde alea ,....... stii atza aia alba si solida cu care se repara pinzele la veliere , pai aia ii subtire fiule :lol: :lol: :lol: , defapt in cazu tau si odgonu lui Queen Mary ii subtire :lol:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 10 Oct 2010, 02:05

SF scrie: Pictoru si Indianu , bagati nene niste poze cu pesti , asa o sa va creada lumea ca sinteti de-ai obstei :)
Sf , prietene , nu sunt mai mult sau mai putin pescar ...... decat sunt daca vin cu niste poze . Scurt .
Nici nu ma dau pe spate din a fi laudat despre cat de pescar sunt eu . Sunt pescar .... si-atat . Mai apoi , din anumite considerente ( poate vreodata o sa vorbim despre ele ) nu am poze cu capturile mele . Si aici sunt cativa buni amici d-ai mei care pot confirma ceea ce spun .

App de amici , vreau si eu sa vorbesc despre Didel . Este ..... de departe .... mentorul meu in pescuit ( in mod special la pescuitul pe Dunare , pescuit ce-l practic acum in proportie de 99 % ) , este detasat unul dintre cei mai concilianti oameni din tot ce-am cunoscut vreodata , asta indiferent de maniera la care posteaza , este un monument de suflet si darnicie . Si mai este , poate , si cel mai in masura sa va asigure ca ...... sunteti p-aici foarte putini care ati atins anul asta ( cel putin ) numarul meu de iesiri la pescuit . Iarasi nu vreau sa fiu malitios , nu vreau decat sa fie clar ca nu-s pe acest forum sa ma mascaresc cu ,, stramosul incult " si nici sa scriu ,, d-aiurea " unde n-am ce zice .

De ce scriu aici ? ..... D-aia ! Exista acest topic , ma conformez mai mult decat constiincios tematicii impuse de subiectul dezbatut , chiar ma distreaza . Si prin asta nu vreau sa deranjez sau sa tulbur linistea vreunuia dintre dvs . Probabil c-o sa ma opresc .

De ce nu pun intrebari ? Simplu , pentru ca este suficient sa navighez prin forum ( si dati-mi voie sa stiu s-o fac , atat timp cat ..... ma ocup de alt forum de profil ) . Toate intrebarile ce presupunem ca le-as pune ..... sunt deja puse si au primit mii de raspunsuri . Daca o fac si eu veti tabara pe mine plictisiti cu link-uri catre acestea .

De ce nu scriu in alte sectiuni ? La fel , s-a spus tot ce-as spune . Insa unde totusi simt ca as putea completa cu ceva , ati vazut poate , am intervenit ( timid probabil ) . Si-apoi ...... ce-as putea eu spune interesant pentru dvs atat timp cat stationarul este stilul ce ma reprezinta ? Iar daca deja cochetez din ce in ce mai serios cu spinningul , putina mea experienta la care , repet , adaugam tot continutul forumului acesta , face sa fiu retinut in a posta dar deschis in a analiza .

Suficient de clar pana aici ?

............................................................................

Si cu Gerula inca n-am terminat . Indiferent de comentariile oricui . Sunt on topic , scriu suficient de coerent , nu folosesc termeni obsceni , injurii fatise , etc , ..... practic nu gresesc deloc privind regulamentul de postare al acestui forum . PUNCT !

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 10 Oct 2010, 02:08

Didel a facut matematica cu Gheba... Lamurita toata lumea acum? :D

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 10 Oct 2010, 08:31

-Cafenea ,ORICE IN AFARA DE PESCUIT.

Asa este intitulata sectiunea asta a forumului.Desi nu pare ,topicul asta are legatura cu pescuitul.Desi pare un topic de mistouri gratuite ,nu este asa...

Gerula si nea Fane.....Va recomand sa vizitati www,pescuitstationar .com.Acolo se vorbeste doar de pescuit.Si vine nea Fane si-i da cu premiile si concursurile.NEFIIND INFORMATI,CHIAR SI PRIN MISTOURI,multi de acolo se duc si pe spatele lor ,Nea Fane,isi face imaginea unui mare organizator in treburile pescuitului.Pe un site unde se vorbeste numai de pescuit...nu sint admise contrele si replicile care aparent n-au legarura cu pescuitul.

Buuun,si fiind nea Fane deosebit de iscusit in a manipula oamenii ,are acuma vreo citeva zeci de poze pe care le puteti vedea pe respectivul site.Il vedeti ce fotogenic este?Si ce frumos stralucesc tinichelele acelea?Acuma se duce frumos cu pozele ,pe la usi unde noi,marea masa a pescarilor nu putem accede,si pe baza lor si a altor masinatii(vezi permisele)poate misca anumite pirghii ale puterii in directia care ii convine.N-ar fi nimic rau in asta,daca s-ar face pentru pescari,Numai ca se face pt propriile-i interese...si atit.Cum vedeti pescuitul sportiv ,condus de unul care propune ca masura legislativa ,o taxa suplimentara pentru insotitorii pescarilor?V-ar place?Sa platiti pentru ca mergeti la pescuit cu sotia ,copii ori amicii??Mie nu.
Acuma imaginati-va o federatie condusa de unul ca nea Fane,in echipa cu a 4-a putere in stat,alias -GERULA.Cred ca dezastrul ar fi mai mare decit,unda rosie ce vine din Ungaria.
Gerula se cearta cu toata lumea.Cu toata lumea unde nu are interes,vreau sa spun.Atunci,daca lucrurile stau asa,cum de ,ziaristul care deabia asteapta orice subiect de scandal,nu-l ia in colimator pe Fane cel care uita sa dea premiile anuntate?Ba mai mult se duce pe sit-ul stationaristilor si il apara.Da ,ii cauta scuze,precedente,incearca sa-i convinga pe cei de acolo ca reactia lor nu-i normala,ca ar trebui sa ii cera scuze.....Si primeste un binemeritatat picior in fund.Va spun eu ,nea FANE I-A PROMIS CEVA IN VIITOAREA,IPOTICA ,F.N.P.S.R.:o turela de calibru mare cu care poate supune unui tir sustinut in voia inimii,dusmanul sau de moarte:L.R.S.

Ce ar insemna sta pentru mine ,pentru tine ,pentru pescarul de rind?Un fel de dictatura,in care totul va parea roz ,pe hirtie,si maro in realitate.
Nu idealizez L.R.S.,STIU CA ESTE IMPERFECTA.Dar,pina in prezent este singura care a dat tarii noastre un fenomen competitional de o asemenea amploare.Stationaristii au campionate,craparii au,fly-ul ,nu stiu,dar spinningul ,pina acum a fost extrem de slab reprezentat.

Desigur, de ce intereseaza competitia pescarul de rind ,ca mine ,ca tine?
Cum pescuiati inainte sa stiti de montura texas,dropshot sau de silicoane in general?Dar fara fire textile?Cum este sa pescuiti dedicat pe cranckbait?Sau swim bait-uri?Ma vad pe mine cu ani inurma cu o lanseta de 2.90m in mina,o mulineta de 4000 si fir mono,no name.Si ma intrebam ,cum naiba se simte tacul ala de salau de care auzisem vorbind,si eu dadeam de un an si ceva si nu prinsesem unul....
Toate acestea le datoram faptului ca au fost mediatizate be baza fenomenelor competitionale...
Atunci ce ma intereseaza pe mine De unul ca Gerula?De unul ca nea Fane?Ma intereseaza ,pentru ca unii ca ei sint inhibitori in ceea ce priveste evolutia pescuitului.Si asta pentru ca pun nepermis de mult interesele personale si orgoliile inaintea altor lucruri.Nu zic ca ar trebuii sa faca dezinteresat ceva,dar sa nu treaca peste o anumita limita..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 10 Oct 2010, 08:38

Asadar,informatia exista pretutindeni in jur ,depinde doar de noi sa ne exersam capacitatile pt a o percepe...

Sa vorbim de pescuit ,asadar,sa vorbimde tehnici prinzatoare de monturi noi,de naluci minune,dar sa nu vorbim de niste lucruri care pot modifica pe viitor,si asta in rau...iata ce nu pot eu sa pricep.
Cum ziceam,informatia intre pescri ar trebuii sa circule neinhibata de orgolii legate de stilul de pescuit,de categoria hobby sau competitie,pentru ca doar asa putem lua atitudine...doar atit puitem sa luam atitudine...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Închis