Faptul ca ai peste 2000 de posturi , crezi ca-ti face coama mai lunga sau cum ? Atat timp cat nu-ti adresez un cuvant , sau mai mult , nu te-am luat la perpules , doresc sa ma tratezi la fel . Ramane la atitudinea ta .elias scrie:Bai Indianul Lache

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Indian Larry scrie: Ca pe viitor sa-ti protejezi venele de la tampla , iti recomand sa nu accesezi acest topic . Acum ti-e clar ? De data asta am pierdut din timpul meu sa-ti raspund , dar cu proxima ocazie , apelam la semnul ala , stii tu .
ba, io n-am respect fata de tine, sa iti zic de ce? ca io nu am venit pe un topic d'al tau (l-am cetit si p'ala unde va acuza ala pe nedrept sau pe drept nu conteaza) sa latru ca un cutzu cutzu si sa ma bag in seama, in alta ordine de idei ca vad ca ai mintea prea ocupata sa proceseze la nivelul unui singur neuronIndian Larry scrie:Mai omul-stiuca , cu tot respectul , dar daca citeai cu cateva pagini in urma , era imposibil sa nu vezi de ce suntem noi pe acest topic . Am explicat destul de clar motivul . Posturile nu le-a sters nimeni , asa ca lectura placuta .pikeman scrie:ba , mi lene sa cetesc
te-a invitat cineva sa faci comparatii Mircea Badea - Gerula? ca sa inteleg si io nu de acu cateva pagini ci de unde ti-am dat io link ce dreq cautati pe topicul asta?pikeman a scris:
abia deschisesem punga de seminte si dadusem cep la butoiu cu bere Twisted Evil
Taticule , sa-l stapaniti sanatosi . Distractie placuta , vizionare la fel !
Sa fiti iubiti ! Very Happy
Vezi ca ti-am raspuns mai sus,deja devii precipitat si nu-i bine.Indian Larry scrie:Faptul ca ai peste 2000 de posturi , crezi ca-ti face coama mai lunga sau cum ? Atat timp cat nu-ti adresez un cuvant , sau mai mult , nu te-am luat la perpules , doresc sa ma tratezi la fel . Ramane la atitudinea ta .elias scrie:Bai Indianul Lache