TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 09 Oct 2010, 14:38

elias scrie:Bai Indianul Lache
Faptul ca ai peste 2000 de posturi , crezi ca-ti face coama mai lunga sau cum ? Atat timp cat nu-ti adresez un cuvant , sau mai mult , nu te-am luat la perpules , doresc sa ma tratezi la fel . Ramane la atitudinea ta . :wink:

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 09 Oct 2010, 14:39

Subscriu!!!!!!!!!!!!!!!!!

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 09 Oct 2010, 14:40

Indian Larry scrie: Ca pe viitor sa-ti protejezi venele de la tampla , iti recomand sa nu accesezi acest topic . Acum ti-e clar ? De data asta am pierdut din timpul meu sa-ti raspund , dar cu proxima ocazie , apelam la semnul ala , stii tu .

Daca de aici eu am intzeles altceva, imi cer scuze ptr. raspunsul meu :wink:

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 09 Oct 2010, 14:42

Era, vorba ce ce a spus...:"elias"......!!!!!!!!!

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 09 Oct 2010, 14:43

Indian Larry scrie:
pikeman scrie:ba , mi lene sa cetesc
Mai omul-stiuca , cu tot respectul , dar daca citeai cu cateva pagini in urma , era imposibil sa nu vezi de ce suntem noi pe acest topic . Am explicat destul de clar motivul . Posturile nu le-a sters nimeni , asa ca lectura placuta .
ba, io n-am respect fata de tine, sa iti zic de ce? ca io nu am venit pe un topic d'al tau (l-am cetit si p'ala unde va acuza ala pe nedrept sau pe drept nu conteaza) sa latru ca un cutzu cutzu si sa ma bag in seama, in alta ordine de idei ca vad ca ai mintea prea ocupata sa proceseze la nivelul unui singur neuron

http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... &start=200

ia citeste tu aci pe pagina care ii si anume fraieru ala care la ora 12 ziua comenta la adresa lu Gerula fara nicio treaba :?:

iata ce zicea si pretenul tau cu o pajina inainte ;
pikeman a scris:
abia deschisesem punga de seminte si dadusem cep la butoiu cu bere Twisted Evil

Taticule , sa-l stapaniti sanatosi . Distractie placuta , vizionare la fel !

Sa fiti iubiti ! Very Happy
te-a invitat cineva sa faci comparatii Mircea Badea - Gerula? ca sa inteleg si io nu de acu cateva pagini ci de unde ti-am dat io link ce dreq cautati pe topicul asta?

hai explicate...ca ai venit dupa mine aici in taraboi dar bag seama ca ma inviti politicos sa nu citesc daca nu imi place...rostul la toti ceilalti il inteleg pe topicu asta, al tau si a lu moglidiani care nu aveati nimica de impartit cu gerula pana sa nu va mance in c*r nu ?

cat despre traba cu spinu, m-am prins io , esti atat de incepator incat daca iti numar postarile din 120 ai 10 la intrebari legate de spin? si 110 pe topicul asta si pe celalalt unde va certati cu amicu venit de dincolo?

:lol: :lol: :lol:

astept sa vad de unde ai scos comentariile alea dinainte sa va dedice Gerula un topic si de ce, ca sa nu zici ca ma iau gratuit de voi
chiar is curios cat de in penibil puteti sa o dati

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 09 Oct 2010, 14:44

Indian Larry scrie:
elias scrie:Bai Indianul Lache
Faptul ca ai peste 2000 de posturi , crezi ca-ti face coama mai lunga sau cum ? Atat timp cat nu-ti adresez un cuvant , sau mai mult , nu te-am luat la perpules , doresc sa ma tratezi la fel . Ramane la atitudinea ta . :wink:
Vezi ca ti-am raspuns mai sus,deja devii precipitat si nu-i bine. :!:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 09 Oct 2010, 14:45

elias, nu te lua cu el, nu pare a fi baiat rau :lol: eu l-am atzatzat acolo, dar vreau sa vad cat duce :lol:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 09 Oct 2010, 14:51

@gigi, scuze ca ti-am stricat show-ul dar era haios sa citesc contrele tale cu Gerula, numa deja ma indispune sa ii citesc pe astia care nu au "stofa" , chiar vorbesc si intre ei de parca nu citeste lumea :lol: :lol: :lol:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 09 Oct 2010, 15:00

@Pikeman : ti-am inteles pozitia si pot duce mult sa stii , dar nu vreau . O dam in alte alea si n-am chef sa ma cert cu voi pentru nimic.

@elias : idem . Ne citim pe alte topicuri .

@Didel : ti-am inteles si tie mesajul , chiar daca apari intre sarbatori . Iti recomand sa ramai pe forumul asta de aici inainte . De salutat nu cred ca mai este cazul .

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 09 Oct 2010, 15:05

BA FRATILOR!!!!!!!!!!MA DOARE IN "PIX",de ce..........., cum,........ e!!!!????....homo,"TIGNIT",dus...la cum vreti voi....nu e!!!!!!!.........,este.......si "multe"...."altele".....eu merg la pescuit si cu...:gerula"....si cu..."amedeo"+"larry"....este ....:"o problema"???????????.....in afara de ...."multele"!!!!!!!!!!probleme>>>>>>>>>>>eu nu le am vazut.......voi le "STITI".........moca.........!!!!!!!!!!!!(sau pe de rost pt.unii)_!!
ps.....nu este un "site"......medical.....
pss.........intimplator....este pasiunea noastra "comuna".....
pescuitul.....cele bune.....(c am multa "patima"...cred eu!!??)

Închis