TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 10 Oct 2010, 08:49

Buuun ,acuma dati-mi voie sa ma intorc la prietenul meu Gerula... :lol:
Multumesc tarabostes pentru toate cele bune pe care mi le urezi.Inca n-am murit.Orice ai zice,pardon oriciti ochelari de cal ti-ai pune,eu,S.G.din Arad,exist asa cum ma cunosc toti cei din jurul meu.Savantele tale deductii n-au nici o baza si se datoreaza lipsei totale a sinapselor din creierul tau.Da, nu fi trist ,exista pastilute.Trebuie doar sa le bei.Nu sa tragi cu prastia folosindu-le ca proiectile,nu sa le bagi sub pres...Un pahar de apa si hic ,pe git in jos... :lol:

Acuma ii tot dai inainte cu retrogradarea lui Adelin ,stiu ,te bucura posibilitatea asta.Pentru ca in unica competitie in care v-ati masurat,el a iesit pe primul loc si tu undeva dupa mijlocul clasamentului :lol: :lol: Da,da ,stiu, eu eram imbracat in scafandru si ii puneam bibani in cirlig.La unu chiar am avut un spasm de la apa rece ,si era sa-l trag din barca :lol:

Na ,ai sunat la prietenii tei din Drill,care au concurat ieri?Au fost cu ochii pe Adelin?Tasta pe laptop sau telefon??Daca erai ziarist adevarat ,erai prezent la fata locului,in miezul evenimentelor,sa savurezi retrogradarea dusmanului tau.Unde ai fost?Aaa,n-ai avut pistolul? :lol: ......Cum ..?L-ai betonat in pivnita din greseala ,linga telefonul ala care suna insistent din Arad?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nu pooot sa cred.... :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 10 Oct 2010, 08:55

Mai Adelin ,da mult mai scrii,mai si pescuiesti?? :lol: :lol: :lol:

.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 10 Oct 2010, 12:09

modigliani scrie:Ia uite Pike ! Ia fii atent ce zice dacogeticu' :

,, Trebuie sa recunosc ca Pikeman incepe tot mai des sa aiba momentele lui. A priceput care-i faza cu actele LRS, a priceput cum e cu balalaul asta, in vreo 2 ani cred ca are sanse sa devina un partener viabil de dialog, daca se continua acest trend ascendent dpdv cerebral "

Vezi , taticule , pe cine cresti la san ? Iti intrevede o sansa ! Nu vreau sa fiu malitios , nu fac decat sa comentez spusele din ,, fundul pesterii " . ( poate ar trebui sa citesti intreaga poveste , nu sa intervii ,, dupa ce n-ai chef sa citesti tot " . Si tu Didele la fel . Didele , ai postat ..... ca sa postezi . )
nu ma intereseaza ce zice, ca nu mai accesez :lol: precum vezi nici nu ma mai obosesc sa ii raspund

dar daca poti sa imi zici de ce prietenul tau Indian Larry la ora 12 ziua in data de 14.09 a comentat din neant la adresa lui gerula, poate inteleg si eu ceva...Gerula va facut topic in aceeasi zi la ora 10 seara dupa comentariile respective , eu cred ca e ceva cu talc aici :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 10 Oct 2010, 12:38

Na, daca tot vrea sa ii fac pe plac ,postez acu cu o ora de finalul concursului,dupa ce i-am citit pe forumul lui minune,cum n-a observat ditamai postarile facute de dimineata,in care am aratat de ce cred eu ca merita atentie cei doi,Fane si Gerula.Eu cred ca am raspuns la obiect si amanuntit,,dar oricum nu ma astept sa-si regleze sinapsele cu o pastiluta...
Pe afara e frumos,e soare,am dat o raita prin oras,pe la Mures,am incercat niste monturi exotice cu gume neconventionale,singurul rezultatat ,a fost ca am impresionat un clean cit palma,si cam atit...
Ce sa-ti mai zic ,Gerula ,prietene.Sint magulit ca-mi doresti toate cele bune,si eu iti doresc la fel..

Apropo,ce mai face Nea Fane?Bine sanatos?Ca n-a mai dat pe aici?

Da betonu la pivnita s-a intarit bine???

Am vazut azi niste cleni cit China.In greva ,binenteles,refuza orice.

Bun si acuma ca am dat,de lucru sinapselor tale inexistente,te las sa construiesti scenarii pe baza lor si-ti doresc o dupamiaza placuta.

Da zii,nea Fane a pus pozele de la concurs la M.T.S.?Sponsorizari ,ceva?Macar pe hirtie....

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 10 Oct 2010, 12:47

Imi place interpretarea pe care o dai pozei de la tirg.Cine zice ca tu ai facut o vizita la o ora cind afluenta era medie?Ca io n-am vazut om in pozele tale.Daca aia era afluenta medie,cum era cind afluenta era sub medie?Dispareau si standurile din peisaj??Tu chiar nu pricepi ca fugea lumea de tine cind te vedea cu pantalonasii aia de coma si cu guleras alb?? :lol: :lol:

Stii ce cred io :ai stat pitit 3 zile urmarind cind sint mai putini vizitatori.Asta se intimpla in jurul prinzului.Normal.Si cind toti sint la masa,pina si cei de la standuri trebuie sa manince o pizza ceva,hop si tu.Unii, asadar au plecat la masa ,si putinii ramasi prin zona s-au topit de frica ta.Singurul curajos:Tudose.Ca masura de precautie ,o galeata.Bat-o vina.Ca se stie ca tu ,poti scoate oricind un pishtol,un nuceag sau un cutit...De aia ai avut curaj,dar asta doar in aparenta.De ce nu ai fost la o ora de maxima audienta??Ai??

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 10 Oct 2010, 12:53

Si mai lasa-l pe Pikeman,a organizat f.bine un concurs ce naiba,tu te gasesti sa-i bagi de vina ce vii inarmat pe la concursuri??Sau te doare afirmatia lui ,nu intra pe jenantul tau site?Normal,omul vrea calitate,nu timpeniile tale.Si ,zii cind il faci sa intri direct la ultima postare a unui topic??

Ma da Adelin asta ti-a citi gindurile.Stia de ieri ca ai sa-i raspunzi lu Pikeman :shock: :shock: Si a ascris dinainte lu amaritu ala din w.s.b. care nu mai stia pe unde sa scoate camasa.Si cica a murit clona...Eeee nu mor caii cind vor ciini..nu-i asa??

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 10 Oct 2010, 12:55

Da mai ,Adelin asta pe final de concurs scrie la laptop ,in barac ,???Fir-ar....Si lungi si scurte,mai ,mai...

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 10 Oct 2010, 13:02

Si ca sa-ti raspund si in legatura cu expresia :"un excroc dovedit"
Am vazut la tv,cum explica actualul ministru al muncii ,cazul votului viciat la legea pensiilor.El zicea ca pina acel caz nu va fi declarat de catre o instanta competenta, nu poate fi numit furt.Deci , dupa ce o tara intreaga vede imaginile cu cei 80 de parlamentari ,si R.N. ZICE CA SINT 167,NOI NU PUTEM ZICE CA ESTE HOTIE CRASA ,NUMAI DUPA CE ESTE DOVEDIT DE O INSTANTA COMPETENTA.. :lol: :lol: :lol:

Cam asa, nea Fane uita sa dea premiile dar oamenii nu au voie sa zica ca este teapa ,nu, pina nu se dovedeste..... :lol: :lol: :lol:
Tarabaostes esti de coma... :lol: :lol: :lol:

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 10 Oct 2010, 13:10

Pa unde umbli?Ai amutit tocmai acu pe final de concurs cind aveam chef sa scriu pe laptop?Hai mai raspunde ,pina imi numar pestii?? :lol:

.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 10 Oct 2010, 13:22

ce so mai intamplat bre de ma tot pomeniti pe aci ?

chiar n-am mai intrat de ceva vreme (vro 5 zile) pe saitu lu G ca e obositor sa tot urmaresc contrele astea, am intrat ce e drept pe saitu ala de stationar sa ma raz de Fane Facatura :lol:

totusi sa sti ca are ceva subecte interesante in materie de pescuit si Gerula, pacat ca le cam dezbate singur :lol: impresia asta ca e bun la toate ma dazgusta, adica inteleg ca a cetit multe si stie multe dar la practica chiar cred ca e imposibil sa zici ca le-ai incercat pe toate , el combate cu argumente teoretice si din ce a citit de multe ori...ma refer aci la pescuit, ca e activ si pe tot felul de alte forumuri daca nu ma insel

adica dao dreq de treaba ca ar trebui sa fie guru si desi are forum de pescuit nu am vazut sa aibe poze cu ceva pesti, mai seriosi sau mai ne-seriosi :lol: cam ce retin eu sunt niste bibani , ceva clenuti si un china, parca si o marla, nush, poate a mai postat la el pe site....

daca tot deschizi niste subecte d'astea arata si ca ai pus ceva in practica, serios, cred ca se incadreaza perfect in profilul pescarului digital, si cel mai mult pescuieste din spatele calculatorului

Închis