TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Se mai intimpla si banari din astea in lipsa , nu cred ca ar trebui sa te plangi , si Gerula o fost banat in lipsa cit era la Rogojesti , iar Onesti o fost banat pentru ca-l musca de *** pe DanAdelin scrie:Da ma, banat in lipsa, tre' sa recunosc ca e mai tare decat postare de info false.

Probabil si pe tine de aia te-o banat dincolo , pentru ca-l muscai de *** pe Malin , io as zice ca s-o intors putin roata , as zice ca sinteti chit

Stai lnistit ca revine, dar acuma e ocupat putin sa il dea jos pe Basescu si dupa ce il face pe ala muci si il da jos uite asa: JAPSSS!...o sa revina sa termine si cu libarcile.semlecangheorghe scrie:Acuma n-am cu cine ca si-a bagat asa de adinc capul in nisip incit a uitat sa si-l mai scoata.S-au poate asa are ordin..cine stie..dar isi revine el pentru ca am observat ca nu suporta sa nu aiba el ultima replica

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
- semlecangheorghe
- veteran
- semlecangheorghe
- veteran
Tarabostes, bine ai revenit printre noi dupa vizita la triburile lui Asterix si Obelix.Chiar ma plictiseam...ti-am dedicat si o poza la mine in galerie.. si tu nimic tot cu calatoriile tale.Acuma cum ramine, ti-ai luat cuminte pastilutele sau iar ai scornit niscaiva scenarii S.F.?Nu pot sa cred ca esti atit de LAS,INCIT IMI REFUZI UN DIALOG DIRECT,si nu discuti decit acolo unde tu intrebi si tot tu raspunzi.Uite ,eu iti propun sa ne intilnim la ultimul concurs din liga open ,concurs organizat de prietenii tai de drill,si atunci sa te vad ce o sa mai scornesti ca sa demonstrezi ca Adelin se foloseste de persoana mea.Da sa vii fara artilerie ca io mi-s mai slab de inima, bine...
Si iti promit ca-ti voi dedica un articol o tu, ziarist terminator,la zei prin suliti calator...na ca latura mea poetica a inceput sa dea putin in clocot
Sa ai o seara faina...

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
ce chestie dom'le... pe forumul unde nu se sterg/muta/EDITEAZA mesajele, cineva s-a apucat de editat:
"vand lanseta Maver Stralis Spigot Spin 2,70m / 15-40gr, foarte putin folosita din lipsa de timp, fara nici un defecct, fara inele ciobite sau matisaje crapate, http://www.totalpishing.ro/maver-strali ... 277_21_610 "
daca inlocuim s-ul din numele site-ului cu "f", asa cum e corect, link-ul e ok.
intrebare: cine-o fi editat mesajul?
http://www.rapitoriii.info/forum/anunturi ... -t751.html
"vand lanseta Maver Stralis Spigot Spin 2,70m / 15-40gr, foarte putin folosita din lipsa de timp, fara nici un defecct, fara inele ciobite sau matisaje crapate, http://www.totalpishing.ro/maver-strali ... 277_21_610 "
daca inlocuim s-ul din numele site-ului cu "f", asa cum e corect, link-ul e ok.
intrebare: cine-o fi editat mesajul?

http://www.rapitoriii.info/forum/anunturi ... -t751.html
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
- semlecangheorghe
- veteran
Deci,Gerula draga ,esti un las.Ti-o spun in continuare,pina imi dai acces la tine pe forum unde promit ca vom discuta civilizat.In fond,daca eu sint Adelin,si tu esti ferm convins de acest lucru,ai dovezi zdrobitoare, de ce nu discuti ,direct, la tine pe forum,asa clona cum sint?Iti spun eu de ce ,pentru ca esti un las,de 3 ori las.Eu la V.A.,fara vesta anti glont nu vin, sa-ti fie clar. Caci am un fiu de crescut.Si pe cuvintul tau ,ca vii fara pistol nu ma incred ,sa ma ierti.Asadar,vorbeste tu cu seful tau sa puna premiu o veste antiglont la Pikechallenge,tu promiti ca stai acasa,eu ma duc la concurs,cistig vesta,si apoi ne intilnim pe Argova.Ti-e clar?Astea sint conditiile,eu ti-am spus ,fara pistol......ca-s slab de inima
Apropo, se mai tine Pike challenge?O previziune ceva?Care este cel mai mare premiu din istoria(scurta) a concursurilor de pescuit?Inafara de vesta, binenteles.Si in calatoria ta, ai fost in vizita la femeia in flacari?Ai mai "stins-o"odata?Sau ai ratat ocazia...

Apropo, se mai tine Pike challenge?O previziune ceva?Care este cel mai mare premiu din istoria(scurta) a concursurilor de pescuit?Inafara de vesta, binenteles.Si in calatoria ta, ai fost in vizita la femeia in flacari?Ai mai "stins-o"odata?Sau ai ratat ocazia...
.
.
- semlecangheorghe
- veteran
- semlecangheorghe
- veteran
http://www.rapitoriii.info/forum/competit ... -t753.html
Revenit dintr-o luuunga calatorie,tarabostes ia atitudine vis a vis de organizarea openului de la Belis.Astfel,i se pune pata pe d-lBunghez.Nu-l cunosc personal pe acest domn,dar a incercat ,si chiar a reusit sa cistige ,un concurs,pe bune folosindu-si deprinderile de pescar.Spre deosebire de altii care au incercat acelasi lucru,prin tentativa de eliminare a adversarilor potential periculosi prin maiestria aptitudinilor lor,folosind arme de foc impotriva acestora.
Si se mai intreaba ,tarabostes, cum de onorabilul Paco,se asociaza cu un astfel de om.Pai S.P.,cum de s-au asociat cu tine ,nobile tarabostes??
Da si d-l Bunghez asta,sa nu modifice el formele naturale de relief a Romaniei?Da-o-ncolo,chiar asa.....
Revenit dintr-o luuunga calatorie,tarabostes ia atitudine vis a vis de organizarea openului de la Belis.Astfel,i se pune pata pe d-lBunghez.Nu-l cunosc personal pe acest domn,dar a incercat ,si chiar a reusit sa cistige ,un concurs,pe bune folosindu-si deprinderile de pescar.Spre deosebire de altii care au incercat acelasi lucru,prin tentativa de eliminare a adversarilor potential periculosi prin maiestria aptitudinilor lor,folosind arme de foc impotriva acestora.
Si se mai intreaba ,tarabostes, cum de onorabilul Paco,se asociaza cu un astfel de om.Pai S.P.,cum de s-au asociat cu tine ,nobile tarabostes??

Da si d-l Bunghez asta,sa nu modifice el formele naturale de relief a Romaniei?Da-o-ncolo,chiar asa.....
.
.