TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 19 Aug 2010, 21:13

Pike man da tu cu ce l-ai suparat pe gratiosul ziarist ce danseaza in fata web-camerei? :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 19 Aug 2010, 21:22

semlecangheorghe scrie:Pike man da tu cu ce l-ai suparat pe gratiosul ziarist ce danseaza in fata web-camerei? :lol:
M-am clonat...dreq stie, poi so suparat ca eram pretin cu Miky, Fario, Tavi, Leba , adicatalea cu clonele lui Semlecan :lol:

am fost acuzat de celebra falsitate in afirmatii :lol: cu dovezi indubitabile, si ca as fi clona cuiva dar nu mai tin minte cui si mi-e lene sa caut :lol: cert ii ca nu m-ar trimete nici dupa un pachet de tigari , cred si eu , ca i-as pune nitel mercur in ele :lol: (io lucru mai soft, nu trebe pistoale)

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 19 Aug 2010, 21:25

:lol: :lol: Nebun mai esti ,Pikeman.

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 19 Aug 2010, 21:37

Alo, domnu ziarist,simbata dimineata fix la ora cind se da startul in prima mansa la Minjesti voi posta ceva la intimplare pe acest forum.Stii de ce ,nu?Pentru ca la ora aceea ,Adelin Avram v-a lua startul impreuna cu alti citiva zeci de concurenti .Concurenti care,ar fi deosebit de surprinsi,sa-l vada pe Adelin cu laptopul pe genunchi,si cu o mina manevrind barca.Tine minte,data si ora.Nu te mai prefa ca esti grabit si prins cu alte treburi ca stim toti ca iti rozi unghiile toata noaptea doar ,doar vei gasi dovada suprema ca sint clona lui Adelin.Apoi v-a urma sa ne intilnim fata in fata,si, atunci sa te vad.
Deosebit de elegant stilul narativ pe care-l folosesti pe forumul "rapitoriiiii.info",elegant si plin de cuvinte rafinate si elevate,specifice unor titani ai penei de ziarist.Stilul tau,te recomanda pe deplin ,pe tine ,precum si pe eroul pozitiv al remarcilor tale spirituale.
Adica ,precum turcul ...si pistolul,ca sa fiu mai bine inteles....

.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 19 Aug 2010, 21:43

semlecangheorghe scrie:Alo, domnu ziarist,simbata dimineata fix la ora cind se da startul in prima mansa la Minjesti voi posta ceva la intimplare pe acest forum.Stii de ce ,nu?Pentru ca la ora aceea ,Adelin Avram v-a lua startul impreuna cu alti citiva zeci de concurenti .Concurenti care,ar fi deosebit de surprinsi,sa-l vada pe Adelin cu laptopul pe genunchi,si cu o mina manevrind barca.Tine minte,data si ora.Nu te mai prefa ca esti grabit si prins cu alte treburi ca stim toti ca iti rozi unghiile toata noaptea doar ,doar vei gasi dovada suprema ca sint clona lui Adelin.Apoi v-a urma sa ne intilnim fata in fata,si, atunci sa te vad.
Deosebit de elegant stilul narativ pe care-l folosesti pe forumul "rapitoriiiii.info",elegant si plin de cuvinte rafinate si elevate,specifice unor titani ai penei de ziarist.Stilul tau,te recomanda pe deplin ,pe tine ,precum si pe eroul pozitiv al remarcilor tale spirituale.
Adica ,precum turcul ...si pistolul,ca sa fiu mai bine inteles....
nu merge bre, orice idiot ca Gerula si-ar da seama instant ca Adelin (adica tu) ai pasat useru si parola la altu, si cand fluiera arbitru startu , altu ala (adica Miky , Fario, Tavi si Pikeman) o sa posteze ceva la intamplare aici, e prea simplu, cauta ceva mai complex, vezi ca ii plac cu poze la nebun, daca te dezbraci la webcam si ii faci cu ochiu ii posibil sa-i placa, cine stie :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 19 Aug 2010, 21:54

Na las atunci,ca nu mai mai trezesc io la 5.30dimineata,ca-mi place sa dorm mult,si o vedea el cind ne-om intilni fata in fata. :lol: Poate pe Web-cam cum zici.

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 20 Aug 2010, 06:07

Da totusi,d-l 'ziarist cufurindu-se "se lauda cu tot felul de capacitati,intre care si verificarea i.p. -urilor,asa ca daca v-a face o proba simbata dimineata la ora 5.45,v-a vedea ca postez de pe i.p.-ul acesta de unde am scris 620de mesaje,ora la care Adelin isi v-a face intrarea pe apa,carat baraca ,scule ,monteaza sonar ,baterie etc.Da de fapt ,argumentul asta este pentru minti mai lucide,ca aia cu probleme la cap o sa zica ca manipulez sit-ul,google,microsoft sau mai stiu eu ce. :lol:

Apropo,un prieten ,aradean,si-a facut cont pe vestitul rapitoriiii.info.Nici in zi de azi d-l ziarist nu i l-a activat.Ip-ul era din Arad,deci era pericol. :lol: Cred ca dacul liber cere buletinul si baiatului care livreaza pizza la domiciliu,si daca cumva respectivul este aradean,il obliga sa guste din pizza sa vada daca nu-i otravita. :lol: :lol:

.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 23 Aug 2010, 22:02

Vede pe naiba IP-urile, ca io mi-am facut un cont la el pe pishatul de forum numa sa vad daca e vigilent si culmea ca am si scris destule, insa se pare ca inca nu a simtit urmasul lui Freddy nimic....nu mai e el ala de altadata vigilent si mereu la post....s-a mai lasat pe coada, domn' Homescu, de la obezitate si muuult sedentarism.
Ma gaseste in tot felul de clone imaginare, si nu ma simte cand il pish la el pe forum. :lol: :lol: :lol: :lol:
Slab ziaristul terminator de nane. :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 24 Aug 2010, 08:16

Bre ,io am postat cind te aflai in concurs.Cineva numit "nick",care a fost in concurs si te-a vazut ca pescuiai-nu tastai,fie si mesaje scurte pe laptop-i-a spus asta in fata,la el pe forum.Crezi ca l-a convins pe autist?Nici micul scandal cu poza,pe care s-a facut ca-l trece cu vederea...Asta chiar ii autist rau,si o tine mereu ca de ce nu m-am dus la redactia S.P.
Pai ce,mi-s timpit,avind in vedere ca are in obicei sa-si sustina argumentele cu pistolul-la propriu-,sa ma duc acolo?Nicidecum nu ma voi inilni in conditiile propuse de el-PENTRU CA EL,TREBUIE SA DEMONSTREZE CA SINT O CLONA,desi eu,baiat saritor ii dau o mina de ajutor :lol: :lol:

.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 24 Aug 2010, 09:34

Adelin scrie:Vede pe naiba IP-urile, ca io mi-am facut un cont la el pe pishatul de forum numa sa vad daca e vigilent si culmea ca am si scris destule, insa se pare ca inca nu a simtit urmasul lui Freddy nimic....
asta e tare, va face un atac de panica daca citeste :lol: :lol:
care ai fost ma?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Închis