TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 21 Mai 2010, 11:25

Pe forumul S.P. ,mai nou se intimpla un fenomen,deschizi un topic incomod, sau intrebi de Gerula(la modul civilizat,desigur),bang te baneaza.Presupusa relatie dintre Gerula si S.P.,nu mai este o simpla poveste....,acuma se pare ca sint aliati pe fata...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 21 Mai 2010, 11:53

Stii cum e, serviciu contra serviciu intre aliati... :wink:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 21 Mai 2010, 13:17

:lol: :lol: :lol: Cred ca Gerula e la parada,,

.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 21 Mai 2010, 16:58

semlecangheorghe scrie:Pe forumul S.P. ,mai nou se intimpla un fenomen,deschizi un topic incomod, sau intrebi de Gerula(la modul civilizat,desigur),bang te baneaza.Presupusa relatie dintre Gerula si S.P.,nu mai este o simpla poveste....,acuma se pare ca sint aliati pe fata...
Poate e o gresala si ai interpretat-o tu gresit, cum sa stearga si sa te baneze pt asta?! :shock: Mai incearca odata sa te loghezi, poate au probleme cu serverul si tu acuzi oamenii de rea intentie... :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 21 Mai 2010, 19:03

Mah...este parerea ta(care nu se pune)....asa ca nu ma considera pe mine...."un dus":...cele bune....
ps...eu...sunt unul...care.....:"nu am interese"....doar pescuitul...!..cele bune!

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 21 Mai 2010, 19:04

Ma intreb, de ce-i datzi atata atentzie unui shoarec?Recunosc ca am avut si eu o" perioada",da' mai lasatzi-l in poola noastra de frustrat.Zau asa,nu merita.Ii facetzi reclama gratuita unui zero.

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 21 Mai 2010, 19:06

...totul, era "versus..adelin".....

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 22 Mai 2010, 06:24

Ilie , o sa imi treaca si mie "perioada" :wink: :lol: Muresul este enorm si nu ma pot duce la pescuit,ma mai distrez un pic.Acuma n-am cu cine ca si-a bagat asa de adinc capul in nisip incit a uitat sa si-l mai scoata.S-au poate asa are ordin..cine stie..dar isi revine el pentru ca am observat ca nu suporta sa nu aiba el ultima replica :lol:

.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 22 Mai 2010, 10:52

Hai sa va zic io care e maximul de penibilitate ce o poate face adminul unui forum: intru azi pe forum la SuperPesca sa vad daca s-a mai sters praful pe-acolo si stupoare: primesc mesaj ca am fost banat permanent! ...incredibil, fara sa zic nimic, nici macar un cuvant asa ceva pe cuvant ca nu am mai vazut....hai ca esti banat pt ca pui intrebari incomode inteleg, dar sa fi banat pt nimic?! :shock: :shock: :shock:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 22 Mai 2010, 11:19

:shock: :shock:Asta inseamna ca d-nii administratori iau de buna varianta lui tarabostes.Adica ca eu sint clona lui Adelin, sau mai stiu eu ce. :lol: Tare faza. :roll: Da chiar asa sa te baneze pentru ca n-ai facut nimic??Se pune intrebarea cum reactionau daca faceai?Te impuscau??? :lol: Io in locul tau chiar mi-as lua o vesta anti-glont, pentru ca hitman este angajat la ei...

.

Închis