Re: Adelin Avram = Fario Nebunu = semlecangheorghe
Mesaj de BygDaddy pe Mai 18th, 2010, 11:44 pm
" nu cred ca m-am facut inteles in postarile anterioare.
poza aceea corespunde perfect persoanei din arad de la care am cumparat batul de pescuit si cu care am si discutat in MP pe .ro pe userul semlecangheorghe
intradevar cand am discutat cu el omul era la montat de mobila- pt afirmatia ca de meserie este tamplar
nu stiu de ce sa se chinuie adelin sa ia pozele de la el sa faca o clona pe care sa o foloseasca si apoi sa il trimita sa vanda niste bete
poate doar ca se inteleg foarte bine si sunt impotriva ta
dar inca o data nu cred ca semlecangheorghe de pe .ro este o clona
PS nu ma intereseaza sicanele dintre useri dar mai citesc si eu ce se mai posteaza pe aici si am considerat ca trebuie sa fac aceasta completare
Mesaj de Gerula pe Mai 19th, 2010, 12:50 am
"
Eu cred ca n-ai prea inteles ce s-a scris pe-aici
.
Se vede pe el ca nenea ala din poza are tot atata treaba cu netul si scrisul pe forumuri cat si aia de la spatii verzi. E un om care pescuieste din cand in cand cu gasca din Arad. Iar homosexualul pasiv Adelin Avram a folosit pozele pe care le avea cu el ca sa creeze userul semlecangheorghe.
Firesc, cand omul a avut de vandut vreun bat, in loc sa posteze cu contul "Adelin" anunturi gen "Un prieten vinde batul cutare, sunati la nr x", l-a postat direct cu contul "semlecangheorghe".
Indiferent cat de bine s-ar fi inteles, nu facea omul ala cu care n-am avut nici o treaba fixatie cu pistoalele si vestele anti-glont

, nici nu-l busea grija cu spinning-ul de competitie. Nici nu stia sa scrie rapitoriii.info in ghilimele si legat cu alte cuvinte ca sa nu devina link

.
Si observatia lui anonymous, oricine ar fi fost el, a fost excelenta: nu asa arata un om care sta toata ziua la calculator (vezi orele la care posteaza semlecangheorghe) si care aduna aproape 500 de postari intr-un an

. Sincer, eu ma dumirisem oricum ca-i clona lui alois si n-am mai facut sapaturi, asa ca faza cu pozele de la galerie imi scapase, dar intr-adevar, e cea mai edificatoare."
Gerula
Site Admin
Locaţie: Bucuresti
cel mai tare detectivo - jurnalis
face kakatu praf ca el e educat si altii nu is !

/ daaa puteau fiii... ca era loc...

si numa de aia are tara nevoie...

)
asta nu odat !... cii de nenumarate ori !
uite asa... se intrece si iel cu altii... pescari...
biiiine ba ! ai scoli !
daaa esti prost bita !
si de pescuit n-are´ ro sa mai pomenesc...

ca te las repetent la orice aspect !