TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 18 Mai 2010, 19:35

A trebuit sa treaca ceva ani peste noi ca sa invatam cum se procedeaza cu asemenea personaje...si cand te gandesti cat ne chinuiam alte datzi cu demonstratii, sa dovedim daca e sau nu e, sa faca poze, sa aduca dovezi....nu e mai simplu asa?! :lol: :lol: :lol: Japs!! :shock: si gata! :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 19 Mai 2010, 00:37

Re: Adelin Avram = Fario Nebunu = semlecangheorghe

Mesaj de BygDaddy pe Mai 18th, 2010, 11:44 pm

" nu cred ca m-am facut inteles in postarile anterioare.
poza aceea corespunde perfect persoanei din arad de la care am cumparat batul de pescuit si cu care am si discutat in MP pe .ro pe userul semlecangheorghe
intradevar cand am discutat cu el omul era la montat de mobila- pt afirmatia ca de meserie este tamplar
nu stiu de ce sa se chinuie adelin sa ia pozele de la el sa faca o clona pe care sa o foloseasca si apoi sa il trimita sa vanda niste bete
poate doar ca se inteleg foarte bine si sunt impotriva ta
dar inca o data nu cred ca semlecangheorghe de pe .ro este o clona

PS nu ma intereseaza sicanele dintre useri dar mai citesc si eu ce se mai posteaza pe aici si am considerat ca trebuie sa fac aceasta completare

Mesaj de Gerula pe Mai 19th, 2010, 12:50 am

" Eu cred ca n-ai prea inteles ce s-a scris pe-aici :lol: .

Se vede pe el ca nenea ala din poza are tot atata treaba cu netul si scrisul pe forumuri cat si aia de la spatii verzi. E un om care pescuieste din cand in cand
cu gasca din Arad. Iar homosexualul pasiv Adelin Avram a folosit pozele pe care le avea cu el ca sa creeze userul semlecangheorghe.

Firesc, cand omul a avut de vandut vreun bat, in loc sa posteze cu contul "Adelin" anunturi gen "Un prieten vinde batul cutare, sunati la nr x", l-a postat direct cu contul "semlecangheorghe".

Indiferent cat de bine s-ar fi inteles, nu facea omul ala cu care n-am avut nici o treaba fixatie cu pistoalele si vestele anti-glont :lol:, nici nu-l busea grija cu spinning-ul de competitie. Nici nu stia sa scrie rapitoriii.info in ghilimele si legat cu alte cuvinte ca sa nu devina link :lol:.

Si observatia lui anonymous, oricine ar fi fost el, a fost excelenta: nu asa arata un om care sta toata ziua la calculator (vezi orele la care posteaza semlecangheorghe) si care aduna aproape 500 de postari intr-un an :lol: . Sincer, eu ma dumirisem oricum ca-i clona lui alois si n-am mai facut sapaturi, asa ca faza cu pozele de la galerie imi scapase, dar intr-adevar, e cea mai edificatoare."

Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

:lol: :lol: :lol: :lol:

cel mai tare detectivo - jurnalis :lol: :lol: :lol: :lol:

face kakatu praf ca el e educat si altii nu is ! :lol: / daaa puteau fiii... ca era loc... :lol: si numa de aia are tara nevoie... :lol: )

asta nu odat !... cii de nenumarate ori ! :lol:

uite asa... se intrece si iel cu altii... pescari... :lol:

biiiine ba ! ai scoli !

daaa esti prost bita ! :lol:

si de pescuit n-are´ ro sa mai pomenesc... :lol: ca te las repetent la orice aspect ! :lol: :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 19 Mai 2010, 06:15

Salut Dumitre,ce mai faci? :D Mister Gerula,inteligenta sa ,nu poate sa admita ca n-are argumente in fata unui timplar fara carte. :lol: :lol: Da daca avea? :lol: Sau poate ca n-are pentru ca in generatia lui nu s-a putut integra din start in sistemul care scotea genii pe banda rulanta, genul in care intri vitel si iesi bou.Cine mai stie care este adevarul si ce a fost atunci....Da noroc ca poate judeca omul dupa cum arata, mai stii ,daca ii dai vreo poza,pune mina pe ea,si -ti zice si ce ai mincat la micul dejun.
Bine, azi ploua ,este frig,Muresul mare, murdar, hai sa-i dam terminatorului inca un subiect de meditatie:Mister Gerula sa stii ca in cazul ca ipoteza ta este adevarata atunci clona S.G., are 2 articole publicate pe sit-ul W.S. B.Atunci asta inseamna ca Adelin s-a folosit de el ca sa publice articole pe site-ul unui club din care nu face parte.De ce,cu ce motiv, sint niste mistere de nepatruns pe care numai mintea ta scolita le poate elucida.....astept cu nerabdare raspunsul,asta daca nu te hotarasti sa ma primesti in apoi pe rapitoriiiiiii.info,sa discutam asa,amical subiectul.Salutari lui anonymus, dar sa stii ca n-ai fost prea original in incercarea ta lamentabila de a demonstra ca rapitori.ro,detroneaza rapitoriiiiiiiiii.info, in topul celor mai "necenzurate ", forumuri.....
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 19 Mai 2010, 07:57

http://www.wsbteam.com/povesti-cu-pesti ... drop-shot/

http://www.wsbteam.com/jurnal-de-concur ... ompetitie/

Da, uite si articolele....pai hai sa incerc sa iecsplic: cand mi-am faurit clona S.G. io am vrut sa o fac tampa (si am zis sa fie tamplar, fara scoala), dar pe asta l-a mancat in dos si fara stirea mea scria noaptea cand eu dormeam articole pt WSB...iote asa a devenit clona intelectuala peste noapte. :oops:
WSB CLUB

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 19 Mai 2010, 08:09

:lol: :lol: :lol: Oricum si pe Vali l-a facut K.O. din cifre cu divizarea si cresterea fenomenului care de fapt scade...complicat, oricum ideea e ca Presedintele Ligii e varza la matematica. :lol: :lol: :lol: :lol:
WSB CLUB

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 20 Mai 2010, 11:38

Da, si acum, turbat de furie ca a fost banat sub numele de "anonymus", se leaga de anuntul cu barca de vinzare a lui D.R.Teribil personaj, dar las pina in pinzele albe.Daca ar avea un pic de curaj m-ar primi inapoi la el pe forum,dar saracul n-are argumente in fata unui amarit de timplar :lol: :lol: :lol: .Jerula cum stai cu previziunile? Ce ai mai vazut in bobul de cafea?Nr -ul de participanti de la Minjesti?Mai erupe vulcanul ala?

.

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 20 Mai 2010, 11:54

cred ca era mai OK daca nu se stergeau toate mesajele scrise dupa cel a lui Adelin cu matematicile ... :roll:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 20 Mai 2010, 12:54

De ce?Si mie mi-a parut rau ,dar isi face el alt user, parca vad... :lol:

.

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 20 Mai 2010, 13:21

mesaj modificat ... m-am incurcat in topicuri ... daca ar vrea un moderator sa stearga mesajul ar fi bine ... sorry :oops:

merci :oops:

ps : inclusiv precedentul mesaj ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 21 Mai 2010, 11:11

Mai Gerula ,sa bagi tu capul in nisip asa ca strutul :lol: Nici un comentariu, nici un semn, nici o previziune....Oricum in top esti no1,tu si site-ul tau pretios la care ai muncit asa de mult.. :wink:

.

Închis