Lasa bre oamenii sa se manifeste ,asta-i topicul cel mai de coma de pe toate forumurile.Nu vezi ca Fan Gerula nu-i banat,cum ar fi normal pentru o clona?Gerula intra pe sit-ul lor ,arunca rahat(informeaza-te sa vezi ca asa-i)si apoi isi ride in barba.Unde vrei sa vina oamenii astia?Oare nu asta-i topicul unde vorbim de cele mai necenzurate forumuri?
Aaaa,daca tarabostes ne-ar permite (mie cel putin),sa discut direct cu el pe forumul lui ,eu unul n-as mai scrie aici...Aici este asadar "arena lui GERULA'si la intrare este o tablita;' cui nu-i place sa nu intre.'
Asadar,pentru ca nu-mi permite accesul la el pe sit ,ii face trafic lu domnu Radulescu,brava GERULA,iaca faci si tu lucruri bune.
Acuma in alta ordine de idei,in aceasta data,la aceasta ora(8.04)dupa ceasul meu,Adelin este intrat pe apa,in startul primei manse a ultimului concurs din divizia Master al Turneului Aventuri la pescuit..
Oare cum naiba face mai omul asta(Adelin),ca, posteaza mesaje si in acelasi timp alearga probabil minat de al sau torquedoo,spre locuri potentiale de salau...Hmmm,greu de spus .mai ales ca postarea de fata,nu-i asa o propozitie ,doua...Fan Gerula(ca asa ti se spune pe aici)cum comentezi?
Buuun, acuma sa presupunem, ca , Adelin a dat contul altcuiva,sau ca pur si simplu contul este al timplarului ala cu degetele cit cremvurstii ce nu stie sa lege doua vorbe....Buuun...A si era sa uit si Mihuta este la Sarulesti ,nu-i asa?Deci ii putea pasa contul lui Mihuta,dar fir-ar sa fie si acesta concureaza,sau nu ,nu stiu exact,cred ca da...
Ei acuma ,ziarist terminator,din getodaci coboritor(zici tu)hai si pune-mi intrebari pe site cite vrei tu,si din care vrei tu din care sa reiasa ca nu eu,Semlecan Gheorghe,sint cel care postez.Deci te provoc,fan GERULA,vino sa discutam cit mai pe larg,poti sa aduci tot clubul Drill daca vrei,iti stau la dispozitie pt intrebari...Gerula ai curajul....????

Si-Gi Lures wobblers&more..
.