TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
micutu_andrei
junior
junior

Mesaj de micutu_andrei » 08 Oct 2010, 16:41

fan G E R U L A scrie:Victore,

Are legatura, ca lumea aia care cugeta de trei ori pana sa deschida gura odata se gandeste acum de ce tu si inca niste baieti n-ati incaput pe forum de Gerula? Si voi ca voi, da Tudose care s-a jurat ca n-o sa baneze pe nimeni cum l-a banat Secosan pe Adi Suciu, da acum l-a banat pe Gerula fara ca omul asta sa-l fi injurat pe careva?
Pe Gerula eu l-am banat nu Tudose :!: Si uite mesajul de adio:

desi cand am infiintat forumul am spus ca nu voi interzice pe nimeni; datorita multitudinilor de useri care au spus ca nu vor mai scrie nimic pana nu revene forumul ceea ce a fost ma vad nevoit sa-l banez pe Gerula care a intors tot situl cu curu in sus de 4 zile, vrand nevrand.

ps. pana acuma am numai cuvinte de lauda ca l-am banat, fiindca oamenii vor sa vorbim de pescuit.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 08 Oct 2010, 19:09

Felicitari GERULIKA,AI REUSIT O PERFORMANTA UNICA.Sa fii banat pe un forum unde admin-ul isi propusese sa nu aplice aceasta masura.Iti dai seama ce ai face daca ti-ai canaliza potentialul spre fagasuri mai bune?? :lol:Chiar asa ti s-au blocat sinapsele incit nu realizezi ce timpenii ai scos din tine??

Na, si pina la urma v-ati hotarit?Care la rumegus si care la carat mobila??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 08 Oct 2010, 19:54

semlecangheorghe scrie:Felicitari GERULIKA,AI REUSIT O PERFORMANTA UNICA.Sa fii banat pe un forum unde admin-ul isi propusese sa nu aplice aceasta masura.
Pai daca l-a mancat in cloaca sa-i convinga pe baieti de neste treburi.. :lol: Tot incerca sa-i bage sub palaria lui nea Fane Factura , dar deh.... :lol:

Acum iar sta cumintel si papa graunte( a se citi pastile ) , in cotelul(.info) lui .

Imagine[/i]

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 08 Oct 2010, 20:18

Mosneagu era asa slabanog? :) Cata intelgienta , in ochii lui Clapones ;)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 08 Oct 2010, 20:31

Mai Gerula , mai ?? Ce mai zici tu , mai taticule ? Uite , ..... azi am fost plecat toata ziua ( te-am lasat cu clona mea , a trebuit sa conduc eu personal ) , si ..... mi-a fost dor de tine !

Nu , pe bune ! Deja-mi lipsesc gogomaniile tale . Ai devenit o constanta aiuristica in viata mea , mai ales ca n-am gasit pe nimeni astazi de care sa fac misto . Am stat toata ziua cu gandul la topicul asta si la ,, targetul " meu .

Fii atent , duminica seara ti-o dau grav ! La cat de dor mi-a fost de tine , plus faptul ca maine plec la peste si stau doua zile ( te las pe mainile clonei . Are suficienta experienta sa te faca de tot bull shitul ) , cand ma-ntorc ma-ntorc cu noi idei si cu miliarde de resurse ! Asculta bine aici , ca nu fac misto !

Vezi ce bati campii astea doua zile , ca nu ma opresc din a te ridiculiza pana Joi pe la 16 15 ( ca am o treaba cu unu' de la tramvaie ) . Da' ma-ntorc pe seara si continui sau nu . Depinde de tine , de spiritul tau de conservare .

................................................

By the way , acest misto facut de toti ...... ti-l faci in vene ? Ca ...... sa moara Gilbert de nu-l cauti mai abitir decat pe orice !

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 08 Oct 2010, 21:30

Fratilor , asta-i masochist ! Serios ! Ia vedeti voi aici ce fraze ( si-n ce fel concepute ) foloseste el la adresa voastra :
[quote="Miezu' din ,, Aia mica " "]............tot mai putinii useri sanatosi la cap de pe acel forum............[/quote]
Miezule , chiar c-ai calcat in el . Ce urmeaza ??? Sa te lingi pe talpi .

........................................

Bai fratilor , luminati-ma , nene , si pe mine , ....... cat de retard poate un om sa fie ? Ca , sa dea dracii , pe o scara de la 1 la 10 asta-i undeva pe la 8996 !

........................................

,, Ioaneeeeee " , ........... nu te vad bine dupa comentul ala . Tu-ti poti , esti capabil . sa-ti dai seama , gandac insignifiant , ca ti-i urci in cap pe oamenii astia ? Dobitocule , din tot ce faci , si tu si ,, sluga aia senila de fan Gerula " , nu reusesti altceva decat sa ti-i faci dusmani , inconstientule ! Ori ,, scrie pe tine " ca ti-ai taia o mana doar sa mai poti posta vreodata o virgula pe acest forum .

Tati , ....... chiar esti cretin . Nu te supara , imi este mai mult decat evident . Sa fii sanatos ........

[quote="Miezu' din ,, Aia mica " "]............daca primul lucru care mi-ar aparea ar fi pozele scatofile postate de anormalii astia, mi-as cauta alt forum............[/quote]

Da' de ce , ,, iubire " ? Ti-e pofta si esti post ? Chiar asa de mare-i sevrajul la care esti supus ?

Hai sa-ti dau un sfat sa nu mai suferi atat : Cauta perseverent ,, Shit vegetal " . Vezi ca au bagat ieri la shitaria de pe ,,rapitori.varza" colt cu ,,dementa galopanta" . Poate fi consumat si-n post , si-n ramadan , si pe intreg cursul anului . Nu-i nevoie sa suferi atat privind pozele ( vezi ca-ti curge din gura , si nu-i frumos ....... . Pune mana si sterge-te . Ce vrei , sa rada lumea ??? )

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 08 Oct 2010, 21:47

YES !!! Am descoperit misterul budigailor din poza de la targ !

Rahatul din jurul lui are deja o grosime a stratului de cca 30 cm !!!!! Voi il judecati aiurea , dar de ce nu vedeti ce bine crescut este ? Vreti sa se mudareasca pe mansete ?

Cam peste 6 luni o sa-l vedem in tricou ....... doar cu maneci ! Si pesta alte cateva luni o sa poarte doar sepcuta . La acel moment va fii in avantaj . Va putea consuma ,, decorul " ...... din pozitia de drepti . Si-asa se plangea ca-l dor salele .

vedeti ? Nu mai dati cu piatra degeaba . Purta budigaii aia .... din bun simt , nu din penibil . ....... Ce dracu' , ganditi si voi inainte sa judecati omul .

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 08 Oct 2010, 22:41

ba , mi lene sa cetesc, ca nu ma mai intereseaza subectu (ma refer la Gerula si saitu lui) dar....

moglidiani asta sau cum isi zice si cu indianu za lary or intrat aci pe rapitori ca io acuzat unu de nush ce la o emisiune de pescuit

buun

s-au balacarit ei acolo

apoi l-or urmarit p'ala (care ii el si care o fi) aci pe topic, unde noi (cativa) aveam alta treaba (niste polite mai vechi cu G) si i-am invitat pe astia 2 mai sus mentionati, sa isi vada de treaba lor si sa nu isi spele rufele aici pe topicul asta , drept urmare zceau la momentu ala ca "gata am inteles, mergem la noi pe forum" si isi cereau scuze ca au intervenit peste topicu asta cu "gerula al vostru" cum ziceau ei

dupa care, tam-nesam, din neant, s-au apucat sa dea in gerula (nu ca imi displace musai treaba asta :lol: ) , apoi au fost iar invitati sa plece, ba la un moment dat tot isi ziceau unu la altu ca isi iau jucariile si se intorc la ei pe site :lol:

ba fratilor, explicati-mi si mie de ce mancati voi kkt pe site-ul asta sa inteleg si eu, adica - cum se face ca din rahatu cu baiatu ala care va discredita intr-un topic si ati venit sa va aparati, ati ajuns sa va certati cu gerula fara a avea vro treaba cu el, si sa nu ma luati cu el a dat primu ca e clar cum voi ati scarmanat in rahat inainte sa scrie el ceva de voi

hai bagati, ca stofa nu prea aveti si ati devenit jenanti

ca informatii despre pescuit nu prea oferiti , ne-am lamurit, poate ati putea scrie ceva carte de filozofie sau psihologie ca va pricepeti, sau ceva de genul "arta ghicitului in rahat"

mie unu mi clar, va place in mocirla, si mai tare e ca va place asa mult incat ii dati mai departe cu noroi, hai fuguta la mamica "mami , mami, iar s-a luat unu de noi pe saitu ala, putem sa ne intoarcem la noi pe site? oricum nu vine nimeni dupa noi, dar mai incercam poate pacalim cativa sa se inscrie aici" :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 09 Oct 2010, 07:15

Lasa bre oamenii sa se manifeste ,asta-i topicul cel mai de coma de pe toate forumurile.Nu vezi ca Fan Gerula nu-i banat,cum ar fi normal pentru o clona?Gerula intra pe sit-ul lor ,arunca rahat(informeaza-te sa vezi ca asa-i)si apoi isi ride in barba.Unde vrei sa vina oamenii astia?Oare nu asta-i topicul unde vorbim de cele mai necenzurate forumuri?
Aaaa,daca tarabostes ne-ar permite (mie cel putin),sa discut direct cu el pe forumul lui ,eu unul n-as mai scrie aici...Aici este asadar "arena lui GERULA'si la intrare este o tablita;' cui nu-i place sa nu intre.'
Asadar,pentru ca nu-mi permite accesul la el pe sit ,ii face trafic lu domnu Radulescu,brava GERULA,iaca faci si tu lucruri bune.

Acuma in alta ordine de idei,in aceasta data,la aceasta ora(8.04)dupa ceasul meu,Adelin este intrat pe apa,in startul primei manse a ultimului concurs din divizia Master al Turneului Aventuri la pescuit..

Oare cum naiba face mai omul asta(Adelin),ca, posteaza mesaje si in acelasi timp alearga probabil minat de al sau torquedoo,spre locuri potentiale de salau...Hmmm,greu de spus .mai ales ca postarea de fata,nu-i asa o propozitie ,doua...Fan Gerula(ca asa ti se spune pe aici)cum comentezi?

Buuun, acuma sa presupunem, ca , Adelin a dat contul altcuiva,sau ca pur si simplu contul este al timplarului ala cu degetele cit cremvurstii ce nu stie sa lege doua vorbe....Buuun...A si era sa uit si Mihuta este la Sarulesti ,nu-i asa?Deci ii putea pasa contul lui Mihuta,dar fir-ar sa fie si acesta concureaza,sau nu ,nu stiu exact,cred ca da...

Ei acuma ,ziarist terminator,din getodaci coboritor(zici tu)hai si pune-mi intrebari pe site cite vrei tu,si din care vrei tu din care sa reiasa ca nu eu,Semlecan Gheorghe,sint cel care postez.Deci te provoc,fan GERULA,vino sa discutam cit mai pe larg,poti sa aduci tot clubul Drill daca vrei,iti stau la dispozitie pt intrebari...Gerula ai curajul....???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 09 Oct 2010, 08:18

Te credeam mai inteligent mai Gerula.Afla ca sit-ul tau este ultimul la rind cind mi le deschid in bara.Asa ,in ordinea valorii...Recunosc ca ai anticipat ce aveam de gind ,dar mesajul de fata ,vezi bine ca nu-i predefinit ,adica scris dint timp.Putem discuta cit vrei tu...Hai zi ,scrie un cuvint la tine acolo si eu iti raspund aici ,la subiectul propus de tine.Hai ca Adelin nu-ti citeste gindurile si n-are cum sa scrie din barca de la Sarulesti.....Hai propune un subiect care vrei tu si-ti raspund la el...Hai ca ai oameni pe la Drill,care sint in concurs ,intreaba-i Adelin scrie pe laptop sau telefon ,in barca....???Daca nu,cel la care presupui tu ca i-a pasat contul ,nu poate sa iti raspunda cu mesaje scrise din timp la orice subiect aleatoriu ales de tine...Hai scrie ,vorbim de rocile de pe Marte,de Rosia Montana,de ce vrei tu,sa vedem pe unde scoti camasa acuma..

.

Închis