ULK scrie:modigliani...daca nu ai fost aici , de la inceput noi ce sa-ti facem..pune mana si citeste tot forumul...sau macar partea cu Gerula si o sa intelegi...treaba e veche de cand e forumul. S-a legat de voi, ca in inima lui(chiar de nu recunoaste) forumul acesta este inspiratia lui, undeva inca il considera al lui si ar vrea sa faca parte din el(vezi fanGerula)..V-a vazut cumva intrusi , useri creati pentru scandal aici(are ceva dreptate)..si v-o latrat..voi ati sarit..restu' se vede.
Intr-o zi cand efectiv nu o sa am ceva mai bun de facut .... o s-o iau pe urma lui , pe urma acestui iures . Chiar vreau sa vad ...... pana unde ?????
Am recunoscut fair-play ca ( poate ) eu am folosit primul numele lui , si de acord , nu intr-un tocmai elegant context . Ii prezentam un ,, foarte promitator discipol " plecat de la noi si venit aici sa ne muste de .... dos . Asemanarea dintre ei a facut sa nu ma pot abtine sa le fac ,, cunostiinta " .
E loc aici pentru toata lumea ( indiferent ca se posteaza la pescuit sau la Cafenea . Exista topicurile ? Exista ! Trebuiesc umplute ! ) insa furibund da vina pe oricine pentru faptul ca v-a scos din minti si l-ati exclus .
Intrusi ? ..... Poate . N-am curajul sa neg , dar nici nu accept asta ca pe o afirmatie clara . Ca ceea ce se vede aici pe rapitori este latura noastra de ,, scandal " ?.... Iarasi nu contest . Insa nu vine decat ca raspuns la ineptia aia a lui de topic cu titulatura absolut deranjanta . Si vb lui Larry , pana nu-l sterge are ,, viata lu' Berila " cu noi .
Si-o sa latre pana o sa-i vina ,, albastru de metil " , imi place sa cred ca nu ne va face fata . Avem mai multa energie si devotament decat isi poate imagina . O sa-i vanam toate aberatiile si greselile ( vezi faza cu postarile lui Larry si a mea CONCOMITENT . I-am aratat Miezului ca-i un paranoid bezmetic ) si-o sa-l penibilizam in public pana o sa-i fie groaza sa-si deschida calculatorul .
...............................................
De ce aici ? ...... Asta merita un raspuns cat se poate de clar si edificator .
O facem aici pentru ca .... :
- aici se duce lupta cu nebunia lui,
- aici va intra mereu si vom avea satisfactia faptului ca ne va vedea pozitia ,
- aici , facandu-l de ... shit , il doare cel mai tare ,
- aici avem multe ajutoare ( ipocrizie , stiu , dar asta e , viata-i dura si tarfa ! )
- aici il avem si pe ,, fan Gerula " , alt neghiob penibil ( sic ! ) ,
- aici ne amuzam teribil de postarile lui Semlecan si ale altora ,
- aici ...... sufera el cel mai tare ,
- aici e terenul de joaca cu mingiuca ,, Gerula " . Punct !
Daca undeva gresim fata de voi .... imi cer scuze .
Stiu ca-i lipsa de modestie , dar noi , dincolo de conflictul pe rol cu Miezu' chiar suntem baieti de ,, comitet " . Poate ne-om intalni vreodata pe garla si bem ceva . Facem noi cinste , suntem datori .
Mii de multumiri pentru ..... ,, gazduire " !