TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 08 Oct 2010, 09:34

SF scrie: S-o ajuns de numa in ultimii 2 ani , canci velier , canci pesti , canci forum :lol: :lol:

Eee , si cu tine acum...cum nu are ? :lol:
Berula scrie:Putem paria simplu: daca pana in iulie 2009 nu am barca intr-un port din Grecia ai castiga tu, daca o am, evident, am castigat eu . Zi pe cat te risti.
Si uite ca v-a zdrobit pe cap , libarcilor . Si-a luat si velier intre timp , dar numa ca nu-i gaseste cheia ... :lol:

Imagine

Si pesti prinde , uite :

Imagine

Si sa stii tu , chiar daca l-ati exclus de pe rapitori.ro , el tot si-a facut un forum numai al lui , sac ! Se distreaza de minune singur , e in largul lui . Muriti de invidie si ca el n-aveti , libarcilor !

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 08 Oct 2010, 09:38

Indian Larry scrie:
Si pesti prinde , uite :
Manca-l-ar mama pe el de chipes si rotofei ce e el ! Ptiu sa nu-ti fie de dedeochi , bujoratule ! Ce mananci , copii pe strada de te menti asa bine ? :lol: :lol: Ptiu , fie la tine acolo ! :oops:

srb
veteran
veteran

Mesaj de srb » 08 Oct 2010, 09:41

are carare pe mijloc, la fel ca tramvaiu`.ma intreb cum arata fara mustatza.ce-ar fi sa-i radeti mustata?in semn de buna purtare, ca sa nu-l ologiti. :lol: :lol: :lol:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 08 Oct 2010, 09:54

Nu , nu , n-are carare pe mijloc , are intr-o parte , asa cum a fost el invatat de mic , dar asta-i alta poveste de care nu am timp acum .
Cu mustata este o idee buna . :lol: Sau sa-i ramana ca lui Hitler , nu ? :lol: Dar de ologeala tot nu scapa , n-are cum . Macar putin de gest de acolo... :lol:

Urmeaza sa vedem in ce conditii detine arma . S-ar putea sa fie pe nv . In cazul asta , alta problema care-i da cu virgula . :lol:

Tine-ti aproape .

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 08 Oct 2010, 11:26

Of,of,Gerulica ce rea este lumea asta.Daca nu-i suparai tu pe domnii astia mai luai suturi in dos?Daca nu ma banai tu pe mine,iti mai deschideam topic?Eeee, :lol: :lol: ce-si face omul cu mina lui...... :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 08 Oct 2010, 11:37

Gerulica taica,nu te mai lua de LEBA.Captura a fost pe bune,cred.Si pot sa afirm asta fara sa ma informez in prealabil ,luind in considerare precedentul pe care l-ai creat la Rogojesti ,afirmind ca Adelin a cistigat locul1 cu pesti ascunsi in stuf ,sau ceva de genul.Da,atunci toti participantii+arbitrii au complotat contra ta,da le-ai aratat tu ce valente ai ...aVIND IN VEDERE PRECEDENTELE TALE IN MATERIE DE PERCEPTIE OBIECTIVA A REALITATII,ma indoiesc de adevarul spuselor tale in cazul capturii lui Leba.Si daca mai iau in considerare imensii pesti din galeria ta proprie,ma umfla risul,prietene...

Anakin,in cazul in care arunci un ochi pe aici,atentie nu-l contra ca ai doua perspective:clona +banare.Crede-ma pe cuvint,eu stiu...

Si mai ceva daca te maninca atit de mult sa demonstrezi ca sint clona(tu ai ridicat acuza ),bun ,eu sint las, recunosc ,si ma preling pe linga pereti in fata maretiei tale...Atunci hai tu la Arad,cu pretenu de mina,si -ti promit ca ne intilnim.Hai ca o zi de munca +citeva milioane drumu ii o bagatela la unu ca tine...

.

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 08 Oct 2010, 11:43

Am vorbit azi cu un mare pescar . A venit vorba si despre forumuri si tipul si-a exprimat intentia de a se loga la ,, maculatorul monologhist " . Nu de alta , zicea el , ci din solidaritate . Ii era chiar mila de Gherula vazandu-l cum scrie singur de bezmetic .

Mai spunea si ca vrea sa se ocupe de o sectiune a forumului , de un nou stil de pescuit : ,, Darea cu batzu'-n balta " . Atata doar , zicea ca stilul respectiv nu presupune nici macar portul pantalonasilor caragialesti .

Imagine

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 08 Oct 2010, 11:44

fan G E R U L A scrie: Acum va las, nu stau toata ziua la ecran ca voi.
vad ca stii f. multe despre Gerula si altii, esti la curent cu discutiile de pe forumul lui si de pe alte forumuri... as zice ca e tocmai invers, esti toata ziua la ecran :)
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 08 Oct 2010, 12:36

fan G E R U L A scrie: Acum va las, nu stau toata ziua la ecran ca voi.

Normal , trebuie sa mai pleci si acasa .

PS: cand te ridici , sa-ti strangi ziarul . :lol:

Imagine

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 08 Oct 2010, 16:16

Ala-i ziarul Gindul??

.

Închis