TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 09 Oct 2010, 11:10

Spune-mi intre timp ce -ti mai face amicul si clientul?A gasit premiile?Sau ma rog,foaia cu acestea...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 09 Oct 2010, 11:13

Lasule au trecut 5 minute,si n-ai scos un cotcodacit.Talimbule tu crezi ca Adelin ar posta si scurt si kilometric de pe telefon?Sau iara vezi numai ce vrei?Postarile acelea lungi cine le-a scris?Esti penibil cum eviti dovada faptului ca nu sint clona,hai barbatule ,intreaba si-ti voi raspunde

Postarile tale scurte ma fac sa cred ca ai fugit de la calculator ,acolo unde ti-e locul:in cotetul claponilor si de acolo scrii de pe telefon. :lol: :lol: Ai auzit de scroll?? :lol: :lol:

.

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 09 Oct 2010, 12:33

Gheorghe, iti admir energia, dar nu pot sa nu constat ca ti-o risipesti in vant. Tu chiar crezi ca vei ajunge vreodata la Amin cu getodacu'? Asta nu va recunoaste in veci ca se inseala. Poti sa te duci sa te intalnesti cu el, sa-l tragi de mustati, ca tot o va sustine pe a lui. Ca baba cu tramvaiul. Chiar daca vei accepta orice test pe care ti-l va propune si-l vei trece, nu-l vei auzi in veci admitand ca s-a inselat flagrant.
Am testat chestia asta deja, la el pe forum, in disputa pe teme gramaticale. Si mie mi-a cerut sa-i dau mai multe exemple, citate, etc. Cand i le-am dat a dat-o-n diverse, numai sa nu-si recunoasca greseala. Avea, pasa-mi-te tastatura defecta. Extrem de selectiva tastatura aia a lui. Scapa aia doar "s"-ul final al verbelor la mai mult ca perfectul, persoana II singular! Se incapatana sa scrie "...sei" in loc de "...sesi"... Si vorbim despre o stiinta exacta, cum e gramatica.
In fata evidentei a trecut la insulte si apoi la excluderea mea de pe forum, alaturi de toti cei care imi dadusera dreptate. Motive ulterioare si-a gasit: facusem scandal!
Asta dupa ce, pe topicurile in care discutam despre pescuitul cleanului m-a provocat intr-una. A ajuns pana acolo incat mi-a cerut sa postez fotografii cu cleni, altfel neavand "competenta"l sa-mi dau cu parerea. Se astepta, probabil, sa stea de vorba cu un ageamiu, iar daca n-as fi avut fotografii cu pesti, probabil ca m-ar fi luat la un misto din ala monumental, cum ii place lui sa si-l aprecieze. S-a fript, insa, pt. ca l-am servit mai prompt decat s-a asteptat, iar efectul i s-a-ntors direct in falca. L-am pus in inferioritate in fata tuturor si asta la usturat rau. Probabil ca asta la facut apoi sa inceapa sa ma insulte, am ajuns la discutia pe teme gramaticale, etc. ... Nu suporta un interlocutor incomod.
Asa ca, Gheorghe, asta-i omul. Tu acum esti convins ca-l vei face sa recunoasca evidenta aducandu-i argumente logice. Astept sa vad cand te vei lamuri ca n-ai nici o sansa... :lol:
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 09 Oct 2010, 12:52

Domnu'Semlecan... Musti a dus o lupta colosala , argumentata,pertinenta de nu se putea mai bine .. un om normal la cap ii dadea dreptate si isi si cerea si scuze ..repet un om normal.
Chiar este trist ,cata munca ati depus pana acum..si puteti sa credeti pe cuvant, daca nu pe mine , atunci pe Musti...NU O SA RAZBATETI CU EL NICIODATA. Nu o sa recunoasca niciodata , ca a gresit..nu este o gluma..omul necesita tratament indelungat si cu rezultat discutabil.
Eu, v-as da o sugestie, daca aveti timpul si finantele necesare...inscrieti-va in turneu, canalizati toata energia d-voastra intr-a-colo..Mergeti la concursuri cot la cot cu Adelin...Nu ca asa ar recunoaste el ceva...nuuuu...Dar ati iesi d-voastra mai castigat...decat din batalia asta fara sfarsit.. Luptati-va cu oameni intregi la cap si el cu medicii ;)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 09 Oct 2010, 13:12

pikeman scrie:ba , mi lene sa cetesc
Mai omul-stiuca , cu tot respectul , dar daca citeai cu cateva pagini in urma , era imposibil sa nu vezi de ce suntem noi pe acest topic . Am explicat destul de clar motivul . Posturile nu le-a sters nimeni , asa ca lectura placuta .

Si daca tot bati campii cu forumul nostru si cu atragerea de noi adepti , da-mi voie sa mai spun inca o data ca te inseli grav . Din moment ce site-ul nostru este dedicat altui stil de pescuit , nu vad cum putem atrage noi useri de pe rapitori.ro . Da-mi tu o explicatie valabila si JUR ca in sec 2 am plecat definitiv de pe acest forum .
In alta ordine de idei , acesta este un forum public , unde se poate inregistra oricine si mai cu seama pasionatii de rapitori . Ei bine , dupa cum am mai scris chiar si aici , EU sunt un incepator in ale' spinning-ului . Ce mama dracu vrei sa-ti scriu eu despre spinn ? :shock: Unde am avut ceva de zis , am zis , dar nu pot bate campii pe un subiect de care nu sunt sigur . In rest , citesc si invat , sau perfectionez , cum vrei sa zici .
Sa nu zici ca asta este o scuza de moment , cauta si ai sa vezi ca am declarat ca sunt incepator , atat aici cat si pe "forumul meu" , de care tot bati campii .
N-am nene niciun forum , sunt user ca si tine , pescar ca si tine , om ca si tine .
Ca pe viitor sa-ti protejezi venele de la tampla , iti recomand sa nu accesezi acest topic . Acum ti-e clar ? De data asta am pierdut din timpul meu sa-ti raspund , dar cu proxima ocazie , apelam la semnul ala , stii tu .

Un weekend placut !

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 09 Oct 2010, 13:28

semlecangheorghe scrie:Talimbule tu crezi ca Adelin ar posta si scurt si kilometric de pe telefon?
Nea Gigi , inca nu te-ai convins ca Berula este un dezechilibrat psihic ?

Fireste , iti va gasi orice motiv sa-ti demonstreze ca "semlecangheorghe" este acelasi cu "Adelin" sau cu "Razvan-m" . :lol: Cum eu sunt una si aceeasi persoana cu "modigliani". Sau ULK este Tristian .

Vecinii lui mi-au confirmat :

" In fiecare noapte se aud ragnete si urlete din dreptul ferestrei unde doarme claponul :
- Clone !! Clone !! Sunt clone !!! "

Ba mai mult , ultima farmacie care a ramas deschisa in zona unde locuieste animalul grotesc , si-a luat masuri de siguranta prin montarea de grilaje metalice la ferestre .
La ghiseul farmacistei , au montat geam anti-glont , la fel ca la banca .
Asta in urma celor cateva atacuri armate, ale unei fiinte inca neindentificata.
De regula , apare numai dupa ora 20 , cu fata acoperita de o mustata , amenintand farmacista cu un pishtol , si golind rafturile de Diazepam , exclama:
"Va calc pe cap ! Va distrug !!! Va filmez cand va impusc!!!!!

In urma lui ramane spaima , praf si gainat de pe ghiare . Apoi urmeaza o lupta crancena cu tastatura in timp ce-si savureaza cockteil-ul de Diazepam .[/i]

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 09 Oct 2010, 13:29

Musti ,trebuie sa-ti dau dreptate.Si daca ma voi intilni cu el v-a zice ca-s holograma...Poate l-ar convinge o biopsie neurala(nevasta-mea face scoala de asistente),dar mai bine si-ar face-o lui...

Geruikca te las sa aberezi in continuare ,la mine este ora 14.30,final de mansa....,nu voi mai posta decit miine dimineata.Acum stiu ca o sa apara clona ta pe rapitori,si o sa zica ca ce am luat-o eu in freza de la marele Gerula...Succes la aberat...
DA SA TE BANEZE AIA DUPA 4 ZILE,DOAR...ESTI DE COMA ,OMULE :lol: :lol: :lol: :lol:

Indianule ,eu nu fac nimic fara un scop.Prietenii lui isi vor da seama cu cine s-au aliat ,umplindu-se de penibil/...........

.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 09 Oct 2010, 14:00

semlecangheorghe scrie:Indianule ,eu nu fac nimic fara un scop.Prietenii lui isi vor da seama cu cine s-au aliat ,umplindu-se de penibil/...........
Asta mai putin conteaza , cred eu . Asteapta sa se termine concursul si sa vada toti participantii ca , in timp ce Adelin era pe lac , "clona" lui scria pe forum . :lol: Oricum ,ma indoiesc ca cineva sa mai creada idioteniile creaturii din Buftea . Pe unde a cotcodacit , s-a murdarit la gura inevitabil . :lol: :lol:
Este imposibil sa se termina lista lui de clone , asa ca sunt curios cine isi va mai face debutul pe scena . :lol:
Intr-o buna zi , va ramane surprins de reactia colegilor de redactie , insa asta este o alta surpriza pregatita claponului de Buftea . :lol:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 09 Oct 2010, 14:21

Bai Indianul Lache,faptul ca ai un razboi cu Gerula mi-e indiferent,oricine ai fi:pescar,clona sau un kkt ca tot aia e.Dar faptul ca incepi sa te iei de un membru vechi al acestui forum,adica de Pikeman,(de la care ai avea multe de invatzat atat doar sa te ajute putin mintea :? )incepe sa deranjeze.Cel putin pe mine unul da.Asa ca :arrow: si dute" acasa" :!:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 09 Oct 2010, 14:34

elias scrie:Dar faptul ca incepi sa te iei de un membru vechi al acestui forum
Care pe care ? Arata-mi un post unde m-as fi luat eu de Pikeman . N-am nene nicio treaba cu nimeni de pe acest forum si nici nu vreau . De regula platesc cu aceeasi moneda , si poate de acolo ai dedus ca m-as fi luat de el , dar nu , te inseli .

Închis