TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- philiphito
- utilizator constant
Si'l poti refuza ?georgica scrie:asta o vrea pe la spate, neveu, bocanci in gura, ringuri de box, cutzite-n ficatzi, pistoale kalashnikow, terminatori.... bloodsport nu alta!

Am incercat si cu ringul , nu iese.... de frica pretenilor si uitatul dupa umar.

Hai Gepula , stabileste data/ora/ziua/locatia si ne vedem pe rand , asa ca intre baieti. Hai nu fii fetita ca doar am promis ca suntem cuminti si chiar suntem .

-
- veteran
pictore, indiene...eu zic sa va apucati frumusel, ca in the A team, si sa va confectionati chiloti de tabla cu blindajul mai gros in partea din fata. de asemenea sa nu va mire daca la adresa din arheologilor o sa vedeti un boschete care se misca, ba chiar traverseaza strada si pe care toti ciinii il vor urmari pentru a-i face marcaj pipi la om
lasati-l dreacu' in pace...nu v-ati convins ca doar gura aia prosta e de el?

lasati-l dreacu' in pace...nu v-ati convins ca doar gura aia prosta e de el?
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid
- modigliani
- veteran
- modigliani
- veteran
- modigliani
- veteran
Baaah , esti retard ? Cati ani ai ??? EU L-AM INVITAT LA BERE , el se eschiveaza ca un Lache .fan G E R U L A scrie:Mare dreptate o avut Vox cand o zis ca Patraulea urla de frica.
In continuare sustin invitatia . Ca oameni normali , la masa , discutam live . Cand poate el ( ca , deh , e mai ocupat ) .
fan G E R U L A scrie:Mare dreptate o avut Vox cand o zis ca Patraulea urla de frica.
CHIAR NU SE POATE EXCLUDE ACEASTA CLONA IMPUTITA DE PE FORUM?
Gepulaaaaaaaa , de ce nu ai curaj sa te intanlesti cu Pictoru' si apoi cu clona sa?

Acum tragi draperia si incepi sa scuipi ?