TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
philiphito
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de philiphito » 27 Ian 2011, 10:24

Ma distrez pe cinste!!Multumesc pt acest topic--e mai ceva ca la capatos,otv,,,..DEDICATIE:
http://www.youtube.com/watch?v=CYLQ1w5z7gI

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 27 Ian 2011, 11:00

georgica scrie:asta o vrea pe la spate, neveu, bocanci in gura, ringuri de box, cutzite-n ficatzi, pistoale kalashnikow, terminatori.... bloodsport nu alta!
Si'l poti refuza ? :lol: Noi am zis sa fim baieti finuti , l-am invitat pe rand la o cafea/bere/lapte/ceai , ati vazut si voi . Semlecan la fel si multi altii , dar el nu si nu dom'le , ringu , ringu ! :crazy1:
Am incercat si cu ringul , nu iese.... de frica pretenilor si uitatul dupa umar. :headbash: Daca nu vrea si nu vrea , asta e....asteptam caldura pentru vreun concurs ceva sau eventual vreun targ.

Hai Gepula , stabileste data/ora/ziua/locatia si ne vedem pe rand , asa ca intre baieti. Hai nu fii fetita ca doar am promis ca suntem cuminti si chiar suntem . :wink:

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 27 Ian 2011, 11:43

pictore, indiene...eu zic sa va apucati frumusel, ca in the A team, si sa va confectionati chiloti de tabla cu blindajul mai gros in partea din fata. de asemenea sa nu va mire daca la adresa din arheologilor o sa vedeti un boschete care se misca, ba chiar traverseaza strada si pe care toti ciinii il vor urmari pentru a-i face marcaj pipi la om :wink:
lasati-l dreacu' in pace...nu v-ati convins ca doar gura aia prosta e de el?
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 27 Ian 2011, 11:43

georgica scrie::lol: :lol: :lol: da voi nu v-ati prins pan acuma? .
M-am lamurit ( si nu doar eu ) . E un fatalau ce schelalaie dupa draperie .

Bai , Culaie , bai ! Scheauna pana ti-o veni rau ! ...... Lache !! ( vezi ca-ti trage ! La ce dai , la vibrochen ? ) :arrow: :arrow: :arrow:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 27 Ian 2011, 11:50

modigliani scrie: ( vezi ca-ti trage ! La ce dai , la vibrochen ? )
Nu nu , acum da la obleti cu chip de salau si temperament de stiuca somnoroasa .

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 27 Ian 2011, 11:55

Bai Indiene , asta-i un Agarici tembel . Da-l ..... de panarama de om .

Lasa-l in bezna lui si hai sa ne vedem de altele . Pierdem vremea cu neghiobu' . Lasa-l sa latre-n cotineata aia de shit.info , sa-l asculte ,, multimea " . Nu vezi cat e de zdreanta ?

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 27 Ian 2011, 12:00

modigliani scrie: Nu vezi cat e de zdreanta ?
Zdreanta? Inca n-a ajuns la stadiul ala . :roll:

PS: uita-te la "Dineu cu prosti" . :lol: I se potriveste ca o manusa , nu stiu cum dracu se face . :lol:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 27 Ian 2011, 12:10

Intre timp , eu ma duc sa prind un

Imagine

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 27 Ian 2011, 12:38

fan G E R U L A scrie:Mare dreptate o avut Vox cand o zis ca Patraulea urla de frica.
Baaah , esti retard ? Cati ani ai ??? EU L-AM INVITAT LA BERE , el se eschiveaza ca un Lache .

In continuare sustin invitatia . Ca oameni normali , la masa , discutam live . Cand poate el ( ca , deh , e mai ocupat ) .

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 27 Ian 2011, 12:43

fan G E R U L A scrie:Mare dreptate o avut Vox cand o zis ca Patraulea urla de frica.

CHIAR NU SE POATE EXCLUDE ACEASTA CLONA IMPUTITA DE PE FORUM?

Gepulaaaaaaaa , de ce nu ai curaj sa te intanlesti cu Pictoru' si apoi cu clona sa? :lol: Cu cartile si studiile ai luat-o in barba , n-ai mai zis nimic . Cat despre exprimarile tale de MARE JURNALIST....nici macar n-ai schitat . :lol:
Acum tragi draperia si incepi sa scuipi ? :lol: Semeni din ce in ce mai mult cu "Fetita cu chibrituri"

Închis