Culaie Bolovan scrie:Unul dintre strabunicii mei a fost prefect in 1919, erou de razboi decorat cu ordinul Mihai Viteazu, colectionar de carti rare intr-o vreme in care puradeii din care descinde modigliani se jucau goi la groapa de gunoi. Alt strabunic a fost protopop. Bunica dinspre tata a fost doctorita, intr-o vreme in care nu erau in tara mai mult de cateva sute de femei cu studii superioare. Bunicul dinspre mama a fost inspector la caile ferate, arestat de Securitate in 1947 si salvat cu pumnul, la propriu, de ceferistii pe care ii scapase de Gestapo in 44.
Bai Culaie , uite ..... : e cum spui tu mah . Te tragi din neam select , io-s venit din d-astia ..... mai nescoliti , mai inculti . Dar .... , mai nene , asta era pe vremea lor , a astora batranilor !
Iata-ne astazi pe noi doi , descendentii ai celor despre care vorbesti mai sus .
Tu ( probabil de la vreo gena defecta , malformata sau chiar lipsa ) regresezi intr-un mod evident , scrii in ,, babuina " , gandesti in ,, obleteasca " , te lupti continuu sa te autoclasezi mult sub nivelul celor din care spui ca te tragi ( da' ..... ai intrebat ..... , nu cumva te-au gasit la poarta-ntro dimineata ? S-ar explica multe !
Eu , dragul meu ziarist incult , ..... ma straduiesc in fiece zi sa-mi depasesc conditia . Si-mi place sa cred ca dac-ar trai bunica-miu .... tare mandru ar fi ( daca nu de altele .... macar de cum te iau pe tine la misto ).
Mai baiatule , asta se numeste EVOLUTIE !!! Si de-a lungul timpului , din pesteri si pana acum , specia umana s-a supus acestui proces . Tu esti EXCEPTIA !!!