TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 25 Ian 2011, 23:08

modigliani scrie:
Indian Larry scrie: PS: fiorosi obleti ai mai mancat frate ! :lol: Nu ti-au ramas dintii in gat ? Ca asa stiu , obletii au dinti , nu ? :lol:
Asta o trec la ,, Retete " Indiene !
Foarte bine . Se poate asorta cu , " COCOLOS MARE IMPANAT CU ANCORE " si poti numi reteta " 4-5 ALBITURI DINTR-O LOVITURA" .
Fara de tagada ii ceri acordul postarii acestor retete , altfel vei fi acuzat de info false. :lol:

PS: hai Gepula , cand ziceai ca nu stiu ce-mi faci ? Vezi ca maine sunt pe Lacul Morii dupa ora 15. Ori ma gasesti la insula , ori la pod la Rosu . Hai sa te vaz . :twisted:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 25 Ian 2011, 23:19

Indian Larry scrie: " 4-5 ALBITURI DINTR-O LOVITURA" .
Nu . Asta nu merge la ,, retete " . P-asta o trec la ,, stiluri " - ,, CU TUNU' LA OBLETI " .

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 26 Ian 2011, 00:00

Gerula=????? Gerula = clona a clonelor, impanat cu slana de 130 de kile, om fara gat dar cu 3 burti si 4 gushi, a carui viata se desfasoara intre caracatite ucise si broaste testoase chinuite oral (le pupa cu gura aia baloasa si fara dinti...), jurnalistul termita de la Gandul, pupaci anal al CTP-ului. Iar CNP-ul lui Niculae este 00130 - 40 - 100 - 54. Adica explicat; 00 = agabaritic, 130 = de kile, 40 = caracatite ucise, 100 de pestisori macelariti pe an si 54 = IQ. Pe bune daca ajunge gerula asta la un IQ de 60.... :lol:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 26 Ian 2011, 00:09

modigliani scrie:
Nu . Asta nu merge la ,, retete " . P-asta o trec la ,, stiluri " - ,, CU TUNU' LA OBLETI " .
Gerula nebunu
Trage cu tunu
Si impusca ratele
Si mananca matzele! :lol:
Vorbeam pe mail de curand cu unu Lorin Fortuna ex-revolutionar si i-am zis de Niculae si idioteniile lui: mi-a spus ca Gerula e un exemplu tipic de balaurian serpilinizat care paraziteaza lumea gorilienilor! Gorilienii sunt locuitorii vechi ai terrei, ei sunt normali dpdv fizic si psihic si vor binele neasmuli. Balaurienii sunt mai agresivi, mai posesivi dar pot fi dati pre brazda. In schimb serpilienii vein de pe planeta Serpilia din constelatia Andromeda si vor cica sa ne transforme pe toti in zombi si clone. Ei bine, Lorinel dementel crede ca Gerula ar fi un fel de prim mutant trimis de serpilieni aici sa testeze reactia gorilienilor. Iata ca gorilienii vor sa ii puna pielea in batz ipochimenului! :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=fwJ5KTFW ... re=related
Lorinel zice si ca balaurienii de pe Selena incep sa isi dea seama de planurile serpilienilor si ii vor marginaliza curand! Ce ne facem cu serpilinianul Niculae? Unde il exilam sa nu ne mai calce pe bataturi? :lol:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 26 Ian 2011, 01:09

[quote="Indian Larry"

PS: hai Gepula , cand ziceai ca nu stiu ce-mi faci ? Vezi ca maine sunt pe Lacul Morii dupa ora 15. Ori ma gasesti la insula , ori la pod la Rosu . Hai sa te vaz . :twisted:[/quote]

Nu o sa mearga , incet incet devine alergic la apa si la scule de pescuit , ultima lui partida in care o avut 3 trasaturi si o scapat unu la mal :lol: s-o desfasurat in tancu de probat voblere :lol: :lol: cu ocazia targului de pescuit din toamna trecuta , targ de unde numitul Adrian Nicolae , cunoscut si ca Nicu Cocolos :lol: , o achizitionat drept scula de pescuit o maceta , semn ca solutia rapida pentru capturarea a 4-5 obleti :lol: nu era eficienta ! Cu maceta taie salciile si plopii de pe mal ,catre apa , cu putin noroc cade lemnu peste niste obleti si intra si el in rand cu lumea , se cheama ca o prins peste :lol: :lol: :lol:

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 26 Ian 2011, 10:23

Fario_nebunu scrie:
modigliani scrie:
Gerula nebunu
Trage cu tunu
Si impusca ratele
Si mananca matzele! :lol:
Vorbeam pe mail de curand cu unu Lorin Fortuna ex-revolutionar si i-am zis de Niculae si idioteniile lui: mi-a spus ca Gerula e un exemplu tipic de balaurian serpilinizat care paraziteaza lumea gorilienilor! Gorilienii sunt locuitorii vechi ai terrei, ei sunt normali dpdv fizic si psihic si vor binele neasmuli. Balaurienii sunt mai agresivi, mai posesivi dar pot fi dati pre brazda. In schimb serpilienii vein de pe planeta Serpilia din constelatia Andromeda si vor cica sa ne transforme pe toti in zombi si clone. Ei bine, Lorinel dementel crede ca Gerula ar fi un fel de prim mutant trimis de serpilieni aici sa testeze reactia gorilienilor. Iata ca gorilienii vor sa ii puna pielea in batz ipochimenului! :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=fwJ5KTFW ... re=related
Lorinel zice si ca balaurienii de pe Selena incep sa isi dea seama de planurile serpilienilor si ii vor marginaliza curand! Ce ne facem cu serpilinianul Niculae? Unde il exilam sa nu ne mai calce pe bataturi? :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sa-mi bag POLHA!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

...ce maxim
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 26 Ian 2011, 10:30

SF scrie:Cu maceta taie salciile si plopii de pe mal ,catre apa , cu putin noroc cade lemnu peste niste obleti si intra si el in rand cu lumea , se cheama ca o prins peste :lol: :lol: :lol:
Asta nu-i greu . Le f.uti un plop in cap si-ai rezolvat-o . Problema e sa recunosti speciile , mai ales c-or sa fie facute ,, carne de mici " . Poate doar vreun oblete mai voinic sa se opinteasca sa tina plopu'-n spate , sa-si salveze semenii , poate doar asa sa poata fi recunoscut ca facand parte din ordinul canide .

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 26 Ian 2011, 10:50

Culaie Bolovan scrie:Unul dintre strabunicii mei a fost prefect in 1919, erou de razboi decorat cu ordinul Mihai Viteazu, colectionar de carti rare intr-o vreme in care puradeii din care descinde modigliani se jucau goi la groapa de gunoi. Alt strabunic a fost protopop. Bunica dinspre tata a fost doctorita, intr-o vreme in care nu erau in tara mai mult de cateva sute de femei cu studii superioare. Bunicul dinspre mama a fost inspector la caile ferate, arestat de Securitate in 1947 si salvat cu pumnul, la propriu, de ceferistii pe care ii scapase de Gestapo in 44.

Si cand te gandesti ca la 40 de ani ai bolovanului , el inca se mai incalta cu fesul ..... parca m-as duce cu gandul la conceperea in eprubeta . :roll: Pe bune bolovane , te-ai gandit vreodata ca ai fost vreun experiment ratat ? :lol: Nu vreau sa insinuez ca ne vrajesti cu aberatii despre maritul neam din care te tragi , dar nu se vede deloc ca asa ar fi.... :lol: dimpotriva .
Sau....asa ai fi vrut tu sa fie ? Asta-i altceva . :lol:

PS: vezi ca mai e un pic si ma duc pe Morii . Ce zici , ne vedem ? :twisted:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 26 Ian 2011, 14:43

Culaie Bolovan scrie:Unul dintre strabunicii mei a fost prefect in 1919, erou de razboi decorat cu ordinul Mihai Viteazu, colectionar de carti rare intr-o vreme in care puradeii din care descinde modigliani se jucau goi la groapa de gunoi. Alt strabunic a fost protopop. Bunica dinspre tata a fost doctorita, intr-o vreme in care nu erau in tara mai mult de cateva sute de femei cu studii superioare. Bunicul dinspre mama a fost inspector la caile ferate, arestat de Securitate in 1947 si salvat cu pumnul, la propriu, de ceferistii pe care ii scapase de Gestapo in 44.

Bai Culaie , uite ..... : e cum spui tu mah . Te tragi din neam select , io-s venit din d-astia ..... mai nescoliti , mai inculti . Dar .... , mai nene , asta era pe vremea lor , a astora batranilor !

Iata-ne astazi pe noi doi , descendentii ai celor despre care vorbesti mai sus .
Tu ( probabil de la vreo gena defecta , malformata sau chiar lipsa ) regresezi intr-un mod evident , scrii in ,, babuina " , gandesti in ,, obleteasca " , te lupti continuu sa te autoclasezi mult sub nivelul celor din care spui ca te tragi ( da' ..... ai intrebat ..... , nu cumva te-au gasit la poarta-ntro dimineata ? S-ar explica multe !
Eu , dragul meu ziarist incult , ..... ma straduiesc in fiece zi sa-mi depasesc conditia . Si-mi place sa cred ca dac-ar trai bunica-miu .... tare mandru ar fi ( daca nu de altele .... macar de cum te iau pe tine la misto ).

Mai baiatule , asta se numeste EVOLUTIE !!! Si de-a lungul timpului , din pesteri si pana acum , specia umana s-a supus acestui proces . Tu esti EXCEPTIA !!!

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 26 Ian 2011, 21:26

Culaie Bolovan scrie:Mai Patraulea :lol: , nu te mai agita, ca o sa ne vedem mai curand decat ti-ai dori :lol:
Baaaah ! Uite cum facem :

Tu zici ca esti ocupat , ca esti important , ca ai treaba ...... alea-alea . Intelegem !

Zii tu , cu cuvintele tale ( stalcit , chinuit , din bucati , cum poti tu ) ...... unde si cum ai chef sa ne vedem !!!!!!! ..... EU SI CU TINE !!!!! Atat ! Fara martori , fara prieteni , fara neamuri , ..... fara lansete , fara pistoale , fara planetare .

Bem o bere , vorbim ca baietii , cadem la pace ( sau nu ! ) si ne lamurim ! Eu cu cat esti de prost sau nu , tu cu cat sunt io de cocalar sau nu .

Na !!!!! VERDE , ,, PE MASA " , la vedere ! ( dac-o dai de gard ca ,, nu poti , ca esti ocupat , ca ai alte treburi importante de facut , ca esti prins intr-o discutie cu personaje de inalt interes politic , sau alte ,, injectii " d-astea ...... dispari . Daca esti ,, bazat " ..... ZII !!!!!!!!! Unde si cum ! Fireste , negociem la vedere , le am si eu p-ale mele , am si eu diverse de facut ! Dracu' stie , poate ne-om imprieteni !!!!!!!!!!!!:D :D :D :D :D :D

( ACUM SA TE VAD ! ..... ,, Play " !!! )

Închis