modigliani scrie:Baaaah ! Uite cum facem :Culaie Bolovan scrie:Mai Patraulea, nu te mai agita, ca o sa ne vedem mai curand decat ti-ai dori
![]()
Tu zici ca esti ocupat , ca esti important , ca ai treaba ...... alea-alea . Intelegem !
Zii tu , cu cuvintele tale ( stalcit , chinuit , din bucati , cum poti tu ) ...... unde si cum ai chef sa ne vedem !!!!!!! ..... EU SI CU TINE !!!!! Atat ! Fara martori , fara prieteni , fara neamuri , ..... fara lansete , fara pistoale , fara planetare .
Bem o bere , vorbim ca baietii , cadem la pace ( sau nu ! ) si ne lamurim ! Eu cu cat esti de prost sau nu , tu cu cat sunt io de cocalar sau nu .
Na !!!!! VERDE , ,, PE MASA " , la vedere ! ( dac-o dai de gard ca ,, nu poti , ca esti ocupat , ca ai alte treburi importante de facut , ca esti prins intr-o discutie cu personaje de inalt interes politic , sau alte ,, injectii " d-astea ...... dispari . Daca esti ,, bazat " ..... ZII !!!!!!!!! Unde si cum ! Fireste , negociem la vedere , le am si eu p-ale mele , am si eu diverse de facut ! Dracu' stie , poate ne-om imprieteni !!!!!!!!!!!!:D![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
( ACUM SA TE VAD ! ..... ,, Play " !!! )
WORD!