TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 26 Ian 2011, 21:35

modigliani scrie:
Culaie Bolovan scrie:Mai Patraulea :lol: , nu te mai agita, ca o sa ne vedem mai curand decat ti-ai dori :lol:
Baaaah ! Uite cum facem :

Tu zici ca esti ocupat , ca esti important , ca ai treaba ...... alea-alea . Intelegem !

Zii tu , cu cuvintele tale ( stalcit , chinuit , din bucati , cum poti tu ) ...... unde si cum ai chef sa ne vedem !!!!!!! ..... EU SI CU TINE !!!!! Atat ! Fara martori , fara prieteni , fara neamuri , ..... fara lansete , fara pistoale , fara planetare .

Bem o bere , vorbim ca baietii , cadem la pace ( sau nu ! ) si ne lamurim ! Eu cu cat esti de prost sau nu , tu cu cat sunt io de cocalar sau nu .

Na !!!!! VERDE , ,, PE MASA " , la vedere ! ( dac-o dai de gard ca ,, nu poti , ca esti ocupat , ca ai alte treburi importante de facut , ca esti prins intr-o discutie cu personaje de inalt interes politic , sau alte ,, injectii " d-astea ...... dispari . Daca esti ,, bazat " ..... ZII !!!!!!!!! Unde si cum ! Fireste , negociem la vedere , le am si eu p-ale mele , am si eu diverse de facut ! Dracu' stie , poate ne-om imprieteni !!!!!!!!!!!!:D :D :D :D :D :D

( ACUM SA TE VAD ! ..... ,, Play " !!! )

WORD! :lol:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 26 Ian 2011, 22:25

Culaie Bolovan scrie:Pentru cine nu stie Lacul Morii, cele doua locatii nu sunt chiar apropiate, pentru a folosi un eufemism Cu alte cuvinte, amaratul imi da intalnire "ori la gara ori la aeroport". Si, desigur, miercurea la ora 15 , cand oamenii normali activeaza la servici, nu pe garla .

Bolovane , eu stiam ca esti prost , dar parca intreci orice limita , pe bune ! :lol: Podul de la Rosu peste ce apa trece mai bolovanule ? :lol: De la pod la insula sunt exact 1000m prostovane . Oricum , modul de a o da in diverse deja imi este cunoscut. :lol: Ori esti la munca , ori ti-a murit jiglerul , ori draci sa te ia .
Ti-a zis Pictorul mai bine ca mine . Zii tu o zi , o ora si o locatie(unde vrei tu) . Dar daca nu vii....incep eu sa te caut . :twisted:
Sa-ti fie mirarea si mai mare , o sa ne vezi pe amandoi live . :shock: O sa te convingi singur cine-i cocalar si cine-i pulete de internet , ca asa ne-ai zis , nu ?
Fii atent ca de data asta nu te-am amenintat , te-am invitat doar sa ne vezi live , pricepi ? :wink:

Hai sa vad cum o dai cotita si de data asta .

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 26 Ian 2011, 22:41

Indian Larry scrie: De la pod la insula sunt exact 1000m
Nimic mai adevarat! Astazi, in marea de alb a zapezii depusa peste malul lacului era imposibil sa nu distingi pe dig vreo masina oprita. Ori ca priveai de la pod catre insula, ori de la insula catre pod (app , am luat azi un singur strap la prima aruncare. In urm 45 de min...... nimic !)
Indian Larry scrie:Hai sa vad cum o dai cotita si de data asta .
Pai .... n-are cum !

Zii miezule(Culaie, cu tine vorbesc, sa fie limpede!!!), un loc sa-ti convina, o ora la care esti tu liber si-ti faci timp sa dai ochii cu mine(sa ne limpezim, nu de alta!!!)

Uite ce-ti propun eu : Nu ca mine , nu cum zic io , pe balta . Ca poate tremuri din toate alea . Ce zici de AFI Cotroceni , o cafenea plasata central , lume multa , alea-alea . Civilizat !

Nici tu nu scoti pistolu' si nici io nu-ti infasor planetara pe cap . Bem o bere , vorbim ( chiar si printre dinti , daca altfel nu esti capabil ) , ne lamurim de una-alta , si-apoi continuam pe forum ....... sau live pe balta . Zii si tu acuma , uite cata lume citeste invitatia asta MEA facuta catre TINE !

Daca nu-i dai curs te faci de tot shit-ul ! Pe bune ! Pierzi tot ce-ai ,, construit " cu sudoarea fruntii tale si-a stramosilor din care te tragi .

p.s. Fratilor , sa dea dracii de-o sa dea curs invitatiei sau discutiei asteia . Se va face ca ploua , ca nici n-a vazut interventiile mele si-ale Indianului . Nicio problema , postarea asta o aduc cu copy-paste in urmatoarele 50 de pagini ale acestui topic . Imposibil sa n-o vada el ( care intra-n ,, sila " pe acest forum ) sau vreo sluga sugacioasa a astuia .

SI PROMIT SOLEMN CA LA O BERE CU GERULA ..... AM SA FIU CIVILIZAT

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 26 Ian 2011, 23:58

nici io nu-ti infasor planetara pe cap

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

P.Howard nu alta...nu mai pot :lol: :lol: :lol: :lol:
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 27 Ian 2011, 00:50

Gerula , penibil :oops: Atatea zbateri si cand te cheama omu la o cafenea uiti sa-i zici da sau nu !

Ca daca se uita peste umar , ca daca-i cu prietenii , etc. blablabla :lol:
Pai cheama si tu prietenii , Fan Gerula , Allspark , Iulius , Alex, Mihai Gheorghe ,Vox , etc. :lol: :lol:

shoco
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de shoco » 27 Ian 2011, 00:53

nici io nu-ti infasor planetara pe cap
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
E prea tare asta.
Nici macar nu stiu despre ce e vorba in discutie, dar jur pe mama ca mi-as da intalnire cu tipul asta.
A fost prea tare !!!

stradic
veteran
veteran

:

Mesaj de stradic » 27 Ian 2011, 06:05

si cand mergi la intalnire unde ascunzi planetara sa nu o vada Gerula? :D :D :D :D :D :D Foarte tare asta cu planetara dom'le :D :D :D
rapala the best vobler in the world

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 27 Ian 2011, 06:58

modigliani scrie:Bai Culaie , dragul meu ziarist incult , .....
Agramatu' scrie:intre podul de la Rosu si insula de pe lacul Morii sunt 1000 de metri . si in linie aeriana cred ca sunt mai mult, dar pe mal sunt peste 2 kilometri ca popa
Vezi ??? Ti-o dai singur ! ..... Stii cum se numeste asta , nu ???

AIA DESPRE CARE VREI TU SA VORBESTI E ....... LINIE DREAPTA !!! .....AERIANULE !!!!!!!!!!!! Despre ea am invatat la Geometrie , iar la Gramatica am invatat sa scriem . Parca aveai ..... scoli multe si experienta cacalau !!! Ai fost la scoala-n Uganda ? :shock: :shock: :shock:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ZII , MERGI LA O BERE ? N-o mai da de gard aiurea ........

Daca nu dai curs te faci de tot shit-ul ! Pe bune ! Pierzi tot ce-ai ,, construit " cu sudoarea fruntii tale si-a stramosilor din care te tragi .

p.s. Iti dai seama ca mi-ai dat ,, apa calda " cu linia ta aeriana ??? :lol: :lol: :lol: Doamne fereste , ce povestiri urmeaza ...... ! :lol: :lol: :lol: Nici nu-ti poti imagina !

Linie ,, aeriana "
Oblete rapitor
Cocolos mare impanat cu magiun de coacaze ( sau ce dracu' scriai tu acolo ) .......

Timp sa am sa scriu ! :lol: :lol: :lol:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 27 Ian 2011, 09:22

Culaie Bolovan scrie: Amaratul, presat psihic de faptul ca stiu de unde sa-l iau la orice ora , imi tot da ultimatumuri sa ne intalnim
Balalau baiatul mamii , de ce nu te duci la adresa aia sa-l iei prin surprindere ? :lol: La cat misto a facut de tine , erai de mult acolo... :lol:
Culaie Bolovan scrie:In tot cazul, nu inteleg cum isi inchipuie ca as putea renunta la placerea de a-l vedea perpelindu-se mai rau ca puietul ala de salau pe care l-a tras in teapa .
Tot n-ai studiat speciile , nu ? Iti zic eu Culaie , ala este OBLETE si se hraneste numai cu "cocolas mare impanat cu stafide si nuci" . Poti prinde si 4-5 bucati dintr-o data daca esti baiat dashtept . :wink:
Culaie apa de ploaie scrie:Asadar, mai Patraulea, asculta comanda la mine: cand ti-o fi lumea mai draga o sa intorci capul si o sa ma vezi venind spre tine Si sa fie al naibii daca o sa ai vreun prieten prin preajma in momentul ala
Lu' Pictoru ii este lumea mai draga exact cand se ca.ca . Sa inteleg ca atunci ti-ai propus sa te duci spre el ? Era vorba aia cu "sa-i mananci picioarele sa nu se ia dupa tine " , o stii ?
Asadar Culaie , vroiam sa zic de fapt ca tu inca n-ai inteles nimic pana acum . Omul te invita la o discutie amicala intr-un loc cat se poate de public , iar tu te gandesti la uitat peste umar si la preteni . Mai mult de atat , incerci sa te urci pe situatie cu ragaieli expirate despre nu'shce se va intampla . :lol: Ce anume Culaie ? Chiar vrei fular din planetara ?

Fii atent , eu nu-ti fac nimic , nu te ating nici macar cu cablul de la kilometraj , dar promit solemn ca daca ne intanlim in vreun loc mai putin public , o sa te intorci acasa cu mustati facute cu marker-ul si pictat ca la bal mascat . Distractia sa fie si mai mare , o sa-ti fac pantalonasii cu modele din alea misto cu cerculete si tribale . Daca vrei franjuri sa-mi zici , sa nu uit foarfeca .
Intre timp mi-am luat si pishtol si aparat de curentat , dar nu o sa le folosesc , promit . :lol:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 27 Ian 2011, 10:20

:lol: :lol: :lol: da voi nu v-ati prins pan acuma? iel nu-i genu de om cu care sa stai la un pahar de vorba, sa discutzi normal, frumos, civilizat, ca baietzii, argumente chestii... nooo tataie... asta o vrea pe la spate, neveu, bocanci in gura, ringuri de box, cutzite-n ficatzi, pistoale kalashnikow, terminatori.... bloodsport nu alta! :lol: o fi vreo clona de-a lu chuck norris, sau frassu lu jean claude van damme...

Închis